Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ТОНУС И ИМУНИТЕТ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на 7-КЕТО (ДХЕА МЕТАБОЛИТ) 25 мг,60 капсули

    7-КЕТО (ДХЕА МЕТАБОЛИТ) 25 мг,60 капсули

    7-Keto DHEA Metabolite Хранителна добавка, 60 капсули Приложение: 7-КЕТО, като метаболит на ДХЕА, допринася за поддържане на нормалното състояние на имунната система и за поддържане на оптимален тонус и жизненост при напредване на възрастта.
    51,60 (BGN)
    Снимка на L - АРГИНИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - АРГИНИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-аргининът на Natural Factors подпомага функционирането на сърцето, кръвообращението, имунитета и оздравяването. Това е аминокиселина със свободна форма, която е по-ефективна отколкото тази от хранителни източници. Подпомага секрецията на растежния хормон и увеличава производството на азотен оксид в организма за отпускане на кръвоносните съдове и подобряване на кръвопотока.
    33,10 (BGN)
    Снимка на L - ГЛУТАМИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - ГЛУТАМИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-глутаминът на Natural Factors ускорява възстановяването на мускулите, увеличава енергийните нива и подпомага имунитета. Това е аминокиселина в свободна форма, която е по-ефективна отколкото тази от хранителни източници. Приемът на добавки с L-аргинин помага за възстановяване на енергийните нива след интензивна тренировка и ускорява възстановяването. Освен това подобрява здравето на храносмилателната система и подпомага нормалното функциониране на мозъка. Предимства: подпомага имунната система помага за възстановяване на мускулните тъкани след физическа активност подпомага храносмилателната система
    27,55 (BGN)
    Снимка на L - ГЛУТАМИН прах 300 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - ГЛУТАМИН прах 300 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-глутаминът е есенциална аминокиселина, която помага за възстановяване след сериозни физически натоварвания или тежки болести. Това е най-изобилната киселина в скелетните мускули и плазмата и е важно хранително вещество за разрастването, оцеляването и възстановяването на клетките, предпазва тялото от възпаление и инфекции, помага за възстановяването при болести или стрес. Приемът на L-глутамин на Natural Factors след сериозна физическа активност защитава мускулните тъкани и подпомага растежа и развитието им. L-глутаминът се предлага под формата на пудра за по-бърза абсорбция, лесно се разтваря във вода и няма никакъв специфичен привкус.
    72,00 (BGN)
    Снимка на L - КАРНОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - КАРНОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-карнозинът е антиоксидант, който предпазва клетките от оксидативен стрес, стимулира клетъчното подмладяване, защитава когнитивната функция и паметта и ускорява възстановяването на мускулите след тренировка. Естествената способност на L-карнозин да предпазва и забавя стареенето го прави идеална хранителна добавка за дълголетие и забавяне на стареенето.
    185,00 (BGN)
    Снимка на L - ТИРОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - ТИРОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-тирозинът е аминокиселина, която е необходима за синтеза на протеин и е предшественик на няколко важни вещества включително тироксин, меланин и невротрансмитерите допамин и норепинефрин. Допаминът и норепинефринът са важни хормони, трансмитери на централната нервна система, които помагат за поддържане на доброто настроение, вниманието и фокусирането, когнитивността. Чрез увеличаването на допамина и епинефрина на клетъчно ниво, тирозинът може да помогне за поддържане здравето на нервната система и подобряване на настроението, когнитивността, вниманието и паметта.
    25,55 (BGN)
    Хранителна добавка с минерали и витамини, които подсилват имунната система на Вашето дете и предпазват клетките от оксидативен стрес. С плодов аромат. Може да се приема през пролетта, зимата или целогодишно. Витамини C и Е защитават клетките от оксидативен стрес (антиоксиданти). Витамини В6, В12 и С подобряват работата на имунната система.

    Mултивитамол за деца х50 желирани мечета Dr. Theiss 1+1 Промо пакет

    Хранителна добавка с минерали и витамини, които подсилват имунната система на Вашето дете и предпазват клетките от оксидативен стрес. С плодов аромат. Може да се приема през пролетта, зимата или целогодишно. Витамини C и Е защитават клетките от оксидативен стрес (антиоксиданти). Витамини В6, В12 и С подобряват работата на имунната система.
    19,85 (BGN)
    АбоФарма Вирухелт е комплекс от растителни екстракти в подкрепа на имунната система, чиято иновативна формула подпомага естествената защитна функция на организма.

    АбоФарма Вирухелт капсули*10

    АбоФарма Вирухелт е комплекс от растителни екстракти в подкрепа на имунната система, чиято иновативна формула подпомага естествената защитна функция на организма.
    15,85 (BGN)
    Снимка на АДРЕНАСЕНС капсули 460 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    АДРЕНАСЕНС капсули 460 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Формулата AdrenaSense® поддържа надбъбречните жлези, помага на тялото да се справя със стреса и да насърчава добрия сън.Помага за възстановяване след психически и физически стрес и напрежение.
    47,50 (BGN)
    Натурален антиоксидант. При преждевременно стареене и слаб имунитет.Естествен антиоксидант за отслабване.

    АКАЙ 500 мг капсули*90 Acai Berry Concentrate

    Натурален антиоксидант. При преждевременно стареене и слаб имунитет.Естествен антиоксидант за отслабване. Продуктът Акай на Natural Factors е събран и обработен от плодовете на див акай. Капсулите акай осигуряват супер мощен концентрат 4:1, чудесен начин за набавяне на антиоксиданти.Супер плодов антиоксидант.Гарантирана чистота и биологична активност.
    29,90 (BGN)
    Снимка на АКАЙ 520 мг капсули*60

    АКАЙ 520 мг капсули*60

    Акай е стандартизиран до 10% полифеноли и съдържа и други синергични хранителни вещества. Акай плодът има много голям антиоксидантен капацитет и до 30 пъти по-голямо антиоксидантно действие от червеното вино. Акай представлява супер плод от амазонските дъждовни гори, където се консумира под формата на храна и сок от много години.Висококачествен екстракт,вегетариански капсули,антиоксидант,10% полифеноли.
    70,50 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули*30

    АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули*30

    Alive! Immune Health е висококачествен продукт в подкрепа на имунитета. Натуралната формула съдържа витамини А, С и D, минерала цинк и екстракти от ехинацея и риган. Притежава мощни имуностимулиращи,противовъзпалителни и болкоуспокояващи действия.Спомага срещу вирусни респираторни инфекции.Допринася за намаляване риска от преминаване на вирусната респираторна инфекция в бактериална. Съдейства за улесняване извеждането на секретите.Облекчава симптомите при бронхит, възпалено гърло, кашлица с неясен произход и други състояния на дихателната система.
    38,90 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА *90 желирани таблетки

    АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА *90 желирани таблетки

    Алайв имунна защита осигурява богата формула от витамини (витамин А,C, D,E) минерали (цинк), екстракт от черен бъз, както и патентован комплекс Orchard Fruits™ Garden Veggies™ -смес от овощни плодове( акай бери, ананас, банан, боровинка, грозде, круша, малина, нар, портокал, череша, ябълка, ягода, тиква) и градински зеленчуци ( аспержи, броколи, брюкселско зеле, грах, домат, зеле, карфиол, краставица, морков, спанак) - за максимална подкрепа на имунната система. Подсладен със сироп от органик тапиока, под формата на лесни за прием желирани таблетки.
    63,75 (BGN)
    Снимка на Алое Вера (гел и сок) плодов аромат, 1 литър

    Алое Вера (гел и сок) плодов аромат, 1 литър

    Алое Вера гел и сок е вкусна напитка за цялото семейство. Съдържа Алое Вера гел и сок, обогатени с естествен аромат на горски плодове. Научните изследвания показват, че полизахаридите са отговорни за много от полезните качества на алоето. Нашето алое вера е подсилено с Aloe PolyMax+, патентован екстракт от полизахариди. Този продукт съдържа органично алое, което е отгледано в плодородни почви и е събрано в пика на хранителния му потенциал. Алое Вера на Nature’s Way е гарантирано свежо. Тъй като активните съставки на алое се разрушават, когато са изложени на кислород, нашето алое се бутилира чрез използването на уникален азотен процес за елиминиране на окислението и запазване на биологичната активност. Превъзходно качество с алое PolyMax+, екстракт от полизахариди на алое, 60% пречистен сок от листа на алое.
    49,20 (BGN)
    Снимка на Алое Вера 91% гел за пиене и 9% пчелен мед*1000 мл Абофарма

    Алое Вера 91% гел за пиене и 9% пчелен мед*1000 мл Абофарма

    Гел за пиене с 91% сок от Алое Вера и 9% пчелен мед .Хранителна добавка с Витамин C.За една истинска здравословна диета се насладете на натуралния сок от сърцевината на листата на Алое Вера с мед, като го пиете самостоятелно или го смесете с вода или друг сок.
    37,30 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 185,00 (BGN)
    2 185