Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ТЮТЮНОПУШЕНЕ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Гринтус сироп за възрастни, създава защитен слой с "преграден ефект", който успокоява кашлицата и защитава горните дихателни пътища.

  ГРИНТУС сироп за възрастни 180г

  Гринтус сироп за възрастни, създава защитен слой с "преграден ефект", който успокоява кашлицата и защитава горните дихателни пътища. Разработен е специално за да прилепне към лигавицата и по този начин да ограничи контакта с външни дразнещи агенти. Същевременно способства за овлажняването на лигавицата и втечняването на секрета, спомагайки за неговото отделяне.
  18,90 (BGN) 19,49 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Мултивитамини А-Я ,15 ефервесцентни таблетки

  Допелхерц® актив Мултивитамини А-Я ,15 ефервесцентни таблетки

  Допелхерц® актив Мултивитамини А-Я ефервесцентни таблетки са пълноценна комбинация от витамини и минерали, укрепващи имунната система. Разтворими таблетки за по-бързо усвояване, които подпомагат съпротивителните сили на организма. Подходящи при небалансирана диета, тютюнопушене и стрес. С аромат на портокал и маракуя.
  8,40 (BGN)
  Снимка на КУДЗУ (корен ) 610 мг *50 капсули

  КУДЗУ (корен ) 610 мг *50 капсули

  Кудзу (Pueraria lobata) често се използва като част от проактивната програма за преодоляване на пристрастявания. От хилядолетия се използва в китайската медицина. Особено полезно при алкохолизъм за облекчаване на симптомите като главоболие, разстроен стомах, повръщане. Чернодробен тоник,сертифициран до 610 мг,хранителна добавка.
  33,75 (BGN)
  Снимка на НЕОЛЕКСАН 500 мг*30 таблетки

  НЕОЛЕКСАН 500 мг*30 таблетки

  Неолексан е хранителна добавка, най-добрият алтернативен вариант на антидепресантите, която е за хора страдащи от състояния свързани с недостиг на серотонин, както и за лица, спазващи диета и/или отказващи вредни навици като тютюнопушене, алкохол и други. Приемът на Неолексан донася настроение, тонус и ежедневна активност.
  18,90 (BGN)
  Снимка на НИКОРЕТ БЕРИМИНТ 1 мг спрей 13.2 мл

  НИКОРЕТ БЕРИМИНТ 1 мг спрей 13.2 мл

  Никорет Бериминт се използва, за да Ви помогне да спрете пушенето, когато искате да оставите цигарите. Това е вид лечение, наречено никотинова заместителна терапия (НЗТ). Никорет Бериминт облекчава симптомите на отнемане на никотина, включително никотиновия глад, симптоми, които получавате, когато прекратявате пушенето. Когато внезапно престанете да осигурявате никотин от тютюн на Вашия организъм, получавате различни неприятни усещания, наречени симптоми на отнемане. Като използвате Никорет Бериминт, може да предотвратите или да намалите тези неприятни усещания и желанието за пушене.
  30,40 (BGN)
  Снимка на НИКОРЕТ КЛИЪР ПЛАСТИР 25МГ 16Ч 7БР

  НИКОРЕТ КЛИЪР ПЛАСТИР 25МГ 16Ч 7БР

  Никорет Клиър трансдермален пластир се използва за лечение на тютюневата зависимост, за облекчаване на желанието за пушене (никотин) и симптомите на никотинова абстиненция, което помага на мотивираните пушачи да спрат да пушат.
  26,90 (BGN)
  Снимка на НИКОРЕТ КЛИЪР ПЛАСТИР 15МГ 16Ч 7БР

  НИКОРЕТ КЛИЪР ПЛАСТИР 15МГ 16Ч 7БР

  Никорет Клиър трансдермален пластир е лекарствен продукт, който Ви помага да спрете да пушите. Никорет Клиър трансдермален пластир се използва за лечение на тютюневата зависимост, за облекчаване на желанието за пушене (никотин) и симптомите на никотинова абстиненция, което помага на мотивираните пушачи да спрат да пушат.
  32,50 (BGN)
  Снимка на НИКОРЕТ ФРЕШМИНТ 1 мг спрей 13.2 мл

  НИКОРЕТ ФРЕШМИНТ 1 мг спрей 13.2 мл

  Спреят за уста Никорет се използва за отказване на цигарите. Това е вид лечение, наречено никотинова заместителна терапия. Той облекчава симптомите на отнемане на никотина, включително никотиновия глад - симптоми, които получавате, когато прекратявате пушенето. Като използвате Никорет, може да предотвратите или да намалите тези неприятни усещания и желанието за пушене. Това е така, защото продължавате да подавате малко количество никотин в организма си за кратък период от време. Никорет Спрей не съдържа катран, въглероден окис или други токсини от цигарения дим. Предлага се в опаковка от 13,2 мл.
  29,59 (BGN)
  Снимка на ОливоКап Овлажняващ спрей за гърло 20 мл

  ОливоКап Овлажняващ спрей за гърло 20 мл

  Olivocap спрей за гърло хидратира сухите лигавици в устната кухина при хора, използващи често лекарства, които от своя страна предизвикват изсушаване на лигавицата. Спреят е подходящ е за употреба и при пушачи, употребяващи алкохол и хора, работещи с гласа си. Овлажняващият спрей OlivoCap също се използва по време и след инфекции на горните дихателни пътища. Препаратът е предназначен за употреба възрастни и деца от 12-месечна възраст.
  10,30 (BGN)
  За здраво гърло с 5 фитоекстракта и витамин C ,с вкус на горски плодове.Оказва благоприятен ефект върху устата и гърлото.Подпомага при пресипнало гърло,дрезгав глас,температурни промени в околната среда, смяна на сезоните,тютюнопушене, излагане на дразнещи вещества.

  ОРОФАР ХЕРБА таблетки за смучене*16

  За здраво гърло с 5 фитоекстракта и витамин C ,с вкус на горски плодове.Оказва благоприятен ефект върху устата и гърлото.Подпомага при пресипнало гърло,дрезгав глас,температурни промени в околната среда, смяна на сезоните,тютюнопушене, излагане на дразнещи вещества.
  8,95 (BGN)
  Снимка на ТАБЕКС 100 таблетки 1.5 мг

  ТАБЕКС 100 таблетки 1.5 мг

  Табекс съдържа активното вещество цитизин, което действа върху организма на пушача подобно на никотин. Приемането на Табекс води до постепенно прекратяване на тютюнопушенето без неприятни усещания и дискомфорт, свързани с отказването на цигарите. Табекс се използва при хора, зависими от тютюнопушене (хроничен табакизъм), които искат да се откажат.
  35,70 (BGN)
  Снимка на Тавипек 30 капсули

  Тавипек 30 капсули

  Тавипек представлява лекарствен продукт на растителна основа под формата на капсули, който се прилага като отхрачващо и спомагателно средство към антибиотичното лечение при бронхиектазии (разширение на бронхиалните пътища), остър и хроничен бронхит (възпаление на бронхиалните пътища),кашлица при пушачи и синузит (възпалени синуси).
  9,50 (BGN)
  Снимка на ХЕРБИТУСИН БРОНХИ И ГЪРЛО 12 пастили за смучене

  ХЕРБИТУСИН БРОНХИ И ГЪРЛО 12 пастили за смучене

  Естествената сила на природата! Билкови пастили с растителни екстракти, етерични масла и пчелен мед.Herbitussin Бронхи и Гърло са билкови пастили за смучене, вдъхновени от швейцарските монаси. Представляват уникална комбинация от екстракт от 20 билки, мед и етерични масла. Изключително удобен прием от само 3 пастила дневно.
  7,50 (BGN)
  Снимка на ХЕРБИТУСИН ГЪРЛО 12 пастили за смучене

  ХЕРБИТУСИН ГЪРЛО 12 пастили за смучене

  Естествената сила на природата!Билкови пастили с растителни екстракти и етерични масла.Herbitussin Гърло са билкови пастили за гърло, вдъхновени от швейцарските монаси. Съдържат екстракти и етерично масло от градински чай, както и витамин С. Изключително удобен прием от само 3 пастила дневно.
  7,60 (BGN)
  Снимка на ХЕРБИТУСИН КАШЛИЦА 24 пастили за смучене

  ХЕРБИТУСИН КАШЛИЦА 24 пастили за смучене

  При възпаление на устната кухина и гърлото с различен произход, например фарингит, тонзилит или афтоза. За облекчаване на симптомите на суха кашлица и дрезгав глас.В случаи на претоварване на гласните струни (при учители, лектори, певци, радио- и телевизионни говорители и т.н.).При сухота в устната кухина. При излагане на особено рискови или екстремни фактори като сух, климатизиран, студен или мръсен въздух.
  8,30 (BGN)