Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на ЛАКАЛУТ ДЕТСКА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ  ДО 4 ГОДИНИ

    ЛАКАЛУТ ДЕТСКА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ДО 4 ГОДИНИ

    Четката Лакалут за деца от 0-4 години е съобразена с нуждите на тази възраст. Тя е с гумена глава, за да не наранява венците. В различни цветови комбинации, за да създава весело настроение.
    4,10 (BGN)
    Снимка на ЛАКАЛУТ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ АКТИВ

    ЛАКАЛУТ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ АКТИВ

    Четката Лакалут Актив е със специално разработена глава – със заострени снопчета, които почистват основно, както зъбите, така и междузъбните пространства. Подходяща е при проблеми с венците, тъй като е мека и ги щади при почистването им.
    6,80 (BGN)
    Снимка на ЛАКАЛУТ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ДВОЙНОПОЧИСТВАЩА

    ЛАКАЛУТ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ДВОЙНОПОЧИСТВАЩА

    Четката Лакалут ДУО КЛИЙН е продукт за нежен масаж на венците; с мулти снопчета за почистване на езика; с удобен, гъвкав хват на дръжката. Успява да редуцира бактериалния налеп върху езика и се грижи за свежия дъх и за здравия вид на устната кихуна.
    3,70 (BGN)
    Снимка на ЛАКАЛУТ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ СЕНЗИТИВ

    ЛАКАЛУТ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ СЕНЗИТИВ

    Четката Лакалут Сензитив е продукт за миене на чувствителните и болезнени зъби. Тя е със самостоятелно заоблени, особено меки косъмчета, които почистват зъбите и междузъбните пространства нежно и ефективно. Намалява болезнената чувствителност на зъбите при миенето им.
    6,60 (BGN)
    Снимка на СЕНСОДИН ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ Complete Protection

    СЕНСОДИН ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ Complete Protection

    Кратката, остра болка може да е симптом, че зъбите ви са уязвими в следствие на загуба на емайл или отдръпване на венците. Чувствителните зъби имат нужда от специална грижа. Четката Sensodyne Complete Protection спомага за премахване на плаката, почистване на венците, почистване на емайла. С малката, наклонена под ъгъл глава, меки външни и извити вътрешни влакна, новата четка за зъби Sensodyne Complete Protection е подходяща за хора с чувствителни зъби.
    7,75 (BGN)
    Снимка на СЕНСОДИН ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ Sensitivity & Gum

    СЕНСОДИН ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ Sensitivity & Gum

    Дори редките случаи на проблеми с венците при миене на зъбите и на краткотрайна, остра болка при консумация на студени или горещи храни и напитки не трябва да се пренебрегват. Лекарите по дентална медицина препоръчват в тези случаи да потърсите съвет на специалист. Вземете мерки, за да предотвратите влошаването на тези проблеми и да поддържате венците си здрави.
    9,60 (BGN)