Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  AD MEDICINE

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  ЕДЛИКУИД БРЕЙН БУСТЕР е хранителна добавка за поддържане на мозъчната дейност, памет и концентрация. Той усилва паметта и запомнянето, повишава умствената работоспособност, подпомага възстановяването след мозъчен инсулт, забавя развитието на старческа деменция,допринася за нормалното когнитивно развитие при деца.

  ЕДЛИКУИД БРЕЙН БУСТЕР 250 мл

  ADLiquid Brain Booster е хранителна добавка за поддържане на мозъчната дейност, памет и концентрация. Той усилва паметта и запомнянето, повишава умствената работоспособност, подпомага възстановяването след мозъчен инсулт, забавя развитието на старческа деменция,допринася за нормалното когнитивно развитие при деца.ADLiquid Brain Booster е под формата на усилен колоиден разтвор, което позволява бърза и максимална /до 98%/ абсорбция на биологично-активните вещества, започваща още от лигавицата на устата. Действието на активните съставки е по-продължително и силно, тъй като те не се задържат в храносмилателния тракт за допълнителна преработка, както капсулите или таблетките и не претърпяват химическа дезактивация в черния дроб.
  54,90 (BGN)
  DLiquid™ BronchoLine благоприятно влияе на дишането, отделянето на секрети от бронхиалното дърво и свободното проникване на въздуха в белия дроб.

  ЕДЛикуид Бронхолайн сироп*237 мл

  ADLiquid™ BronchoLine е комплекс от растителни екстракти, витамини и други биологично активни съединения в колоиден разтвор. Комбинацията от съставки допринася за здравето на горните и долните дихателни пътища, съдейства за поддържането на дихателната функция във физиологични граници в съответствие с физическото натоварване и условията на околната среда. ADLiquid™ BronchoLine благоприятно влияе на дишането, отделянето на секрети от бронхиалното дърво и свободното проникване на въздуха в белия дроб.
  54,40 (BGN)
  Приемът на ADLiquid Детокс се препоръчва и при диети с цел нормализиране на телесното тегло. Под формата на колоиден разтвор.

  ЕДЛикуид ДЕТОКС 237 мл

  ADLiquid Detox подпомага здравето на черния дроб, жлъчните пътища и изчистването на организма от натрупани токсини. Съставът е комплекс от билкови екстракти, допринасящи за нормалното функциониране на храносмилателната система – силимарин, сладник, живовлек, каскада саграда, детелина, зърнастец, алое вера. Приемът на ADLiquid Детокс се препоръчва и при диети с цел нормализиране на телесното тегло. Под формата на колоиден разтвор.
  55,75 (BGN)