Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  AD MEDICINE

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  ADLiquid BioCleansing Complex подпомага естественото изчистване на организма при контакти с паразити (глисти, амеби и др.)

  ЕДЛикуид БиоКлинзинг Комплекс*250 мл

  Колоидна формула за здраве и чистота на стомашно-чревния тракт.ADLiquid BioCleansing Complex подпомага естественото изчистване на организма при контакти с паразити (глисти, амеби и др.). Може да се използва самостоятелно или като допълнение към лекарствена терапия. При ситуации, които предполагат риск от замърсяване с паразити (екзотична кухня, недостатъчна кулинарна обработка, замърсена среда, лоша хигиена),пътувания до дестинации с различен климат и условия на живот, оказва благоприятен ефект при метеоризъм и дисбактериоза. Допринася за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и имунната система.
  56,80 (BGN)
  ЕДЛИКУИД БРЕЙН БУСТЕР е хранителна добавка за поддържане на мозъчната дейност, памет и концентрация. Той усилва паметта и запомнянето, повишава умствената работоспособност, подпомага възстановяването след мозъчен инсулт, забавя развитието на старческа деменция,допринася за нормалното когнитивно развитие при деца.

  ЕДЛИКУИД БРЕЙН БУСТЕР 250 мл

  ADLiquid Brain Booster е хранителна добавка за поддържане на мозъчната дейност, памет и концентрация. Той усилва паметта и запомнянето, повишава умствената работоспособност, подпомага възстановяването след мозъчен инсулт, забавя развитието на старческа деменция,допринася за нормалното когнитивно развитие при деца.ADLiquid Brain Booster е под формата на усилен колоиден разтвор, което позволява бърза и максимална /до 98%/ абсорбция на биологично-активните вещества, започваща още от лигавицата на устата. Действието на активните съставки е по-продължително и силно, тъй като те не се задържат в храносмилателния тракт за допълнителна преработка, както капсулите или таблетките и не претърпяват химическа дезактивация в черния дроб.
  54,90 (BGN)
  DLiquid™ BronchoLine благоприятно влияе на дишането, отделянето на секрети от бронхиалното дърво и свободното проникване на въздуха в белия дроб.

  ЕДЛикуид Бронхолайн сироп*237 мл

  ADLiquid™ BronchoLine е комплекс от растителни екстракти, витамини и други биологично активни съединения в колоиден разтвор. Комбинацията от съставки допринася за здравето на горните и долните дихателни пътища, съдейства за поддържането на дихателната функция във физиологични граници в съответствие с физическото натоварване и условията на околната среда. ADLiquid™ BronchoLine благоприятно влияе на дишането, отделянето на секрети от бронхиалното дърво и свободното проникване на въздуха в белия дроб.
  55,99 (BGN)
  Приемът на ADLiquid Детокс се препоръчва и при диети с цел нормализиране на телесното тегло. Под формата на колоиден разтвор.

  ЕДЛикуид ДЕТОКС 237 мл

  ADLiquid Detox подпомага здравето на черния дроб, жлъчните пътища и изчистването на организма от натрупани токсини. Съставът е комплекс от билкови екстракти, допринасящи за нормалното функциониране на храносмилателната система – силимарин, сладник, живовлек, каскада саграда, детелина, зърнастец, алое вера. Приемът на ADLiquid Детокс се препоръчва и при диети с цел нормализиране на телесното тегло. Под формата на колоиден разтвор.
  55,75 (BGN)
  ADLiquid Immune Support е хранителна добавка в течна форма, съдържаща Гъби Рейши, Женшен, Ехинацея, Астрагал и др., която въздейства върху имунната система. Резултатът е силен имуностимулиращ и имуномодулиращ ефект, както при имуносупресирани (онкологично болни, HIV), така и при състояния на хронична интоксикация, хронични възпалителни заболявания, физическа и умствена преумора.

  ЕДЛикуид ИМУН СЪПОРТ ИМУНОСТИМУЛАТОР 250 мл

  ADLiquid Immune Support е хранителна добавка в течна форма, съдържаща Гъби Рейши, Женшен, Ехинацея, Астрагал и др., която въздейства върху имунната система. Резултатът е силен имуностимулиращ и имуномодулиращ ефект, както при имуносупресирани (онкологично болни, HIV), така и при състояния на хронична интоксикация, хронични възпалителни заболявания, физическа и умствена преумора.
  58,20 (BGN)
  ADLiquid Female Active Complex ефективно поддържа хормоналния баланс и женското здраве във всички възрасти. Има положителен ефект върху функциитте на женската полова система. Деликатно съдейства за поддържане на хормоналното равновесие. Повишава качеството на живота на жени с предменструални, климактерични и кожни проблеми.

  ЕДЛикуид Фимейл Актив Комплекс*237 мл

  ADLiquid Female Active Complex ефективно поддържа хормоналния баланс и женското здраве във всички възрасти. Има положителен ефект върху функциитте на женската полова система. Деликатно съдейства за поддържане на хормоналното равновесие. Повишава качеството на живота на жени с предменструални, климактерични и кожни проблеми. Колоидна фитоформула за хармонизиране на женското здраве.
  56,10 (BGN)
  ДЛикуид ФОР КИДС съдържа екстракти от растения , които традиционно се използват за подкрепа на имунната система.Обогатен е с витамини , минерали и други нутриенти в лесно усвоима колоидна форма.

  ЕДЛикуид ФОР КИДС 237 мл

  Колоидна формула за имунната система на детето.ЕДЛикуид ФОР КИДС съдържа екстракти от растения , които традиционно се използват за подкрепа на имунната система.Обогатен е с витамини , минерали и други нутриенти в лесно усвоима колоидна форма.Допринася за здравето на нормалните функции на имунната система на детето.Оказва общоукрепващ ефект върху детския организъм.
  55,40 (BGN)