Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ADIPHARM

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на L - КАРНИТИН 500мг капсули*60

  L - КАРНИТИН 500мг капсули*60

  L-carnitine е вещество с изключително значение за протичане на нормалните жизнени процеси в организма. Той е важен фактор за производството на енергия за организма и за правилния метаболизъм на мазнините.
  20,60 (BGN)
  Снимка на АРТРОЗАМИН Плюс сашета*15

  АРТРОЗАМИН Плюс сашета*15

  Артрозамин Плюс подобрява подвижността на ставите и намалява сковаността при движение. Облекчава болката в коленните, тазобедрените и междупрешленните стави. Внася допълнително количество калций в организма и стимулира отлагането му в костната тъкан.
  18,90 (BGN)
  Аспетакс Адифарм е предназначен за симптоматично лечение на простудни заболявания с температура и слаби до умерени болки, невралгии, зъбобол, мигрена.

  АСПЕТАКС 500 мг таблетки*100

  Аспетакс Адифарм е предназначен за симптоматично лечение на простудни заболявания с температура и слаби до умерени болки, невралгии, зъбобол, мигрена. Използва се също така и като противовъзпалително средство при ревматоиден полиартрит, неврити и полиневрити. Аспетакс Адифарм е аналгетично, антипиретично и противовъзпалително лекарство (нестероидно противовъзпалително средство).
  7,20 (BGN)
  Снимка на АСПЕТАКС ПРОТЕКТ 30 таблетки 100 мг

  АСПЕТАКС ПРОТЕКТ 30 таблетки 100 мг

  Аспетакс Протект Адифарм 100 mg принадлежи към групата на лекарствени продукти, които потискат агрегацията на вид кръвни клетки (тромбоцити) и предотвратяват образуването на тромби. Аспетакс Протект Адифарм 100 mg притежава кардиопротективен ефект.Използва се при:лечение на нестабилна ангина пекторис,остър инфаркт на миокарда - като част от стандартната терапия,вторична профилактика след инфаркт на миокарда,след артериални съдови операции или интервенции (след аортокоронарен байпас, при перкутанна транс-луминална коронарна ангиопластика),за профилактика на преходни исхемични атаки и мозъчни инфаркти, когато се наблюдават предупредителни симптоми. Аспетакс Протект Адифарм 100 mg не е подходящ за лечение на болкови състояния.
  4,05 (BGN)
  Снимка на ГАСТРОПРОТЕКТ 24 дъвчащи таблетки

  ГАСТРОПРОТЕКТ 24 дъвчащи таблетки

  За краткосрочно симптоматично лечение при раздразнения и възпаления на хранопровода, стомаха и дванадесетопръстника и функционално-секреторни нарушения на стомаха. За облекчаване на стомашния дискомфорт: киселини, парене, болка, тежест, подуване на стомаха, гадене и др., в резултат на образуваните излишни стомашни киселини, при остър и хроничен гастрит, рефлукс, включително, предизвикано от грешки в храненето или при злоупотреба с алкохол или тютюнопушене, или от някои лекарства. При повишена киселинност на стомашния сок (хиперацидитет). При лошо храносмилане (неязвена диспепсия) - за подобряване на действието на стомашно-чревния тракт.
  10,45 (BGN)
  Снимка на ГЕРИКАПС 20 капсули

  ГЕРИКАПС 20 капсули

  Като добавка към храната GERICAPS® е предназначен да обезпечава дневната физиологична потребност на организма от витамин А. Подходящ е за профилактика при дефицит на витамини А и Е в следните случаи: при нарастващо отслабване на зрението, при кератози по кожата и лигавиците, за стимулиране на половата активност, при отслабена съпротива на организма към инфекции,при смущения в растежа на косата и ноктите, при слухови смущения, при смущения в критическата възраст на мъжа и жената, при хора в напреднала възраст с миозити и мускулна дистрофия, при стерилитет, ентерити, хематопатии, фотофобия, парадонтоза, гингивити, акне, дискератози.
  5,10 (BGN)
  Снимка на ГИНКО БИЛОБА 30 капсули 80 мг

  ГИНКО БИЛОБА 30 капсули 80 мг

  Подпомага дейността на нервната, кръвоносната и сърдечно-съдовата система. Допринася за добра памет, концентрация и тонус. Подобрява кръвоснабдяването на периферните части – мозък, крайници, ретина, слухова зона, и в резултат премахва усещането за студени ръце и крака и намалява появата на болезнени мускулни спазми. Намалява симптомите на световъртежа. Подобрява когнитивния дифицит, ускорява мозъчните процеси, подобрява концентрацията. Укрепва кръвоносните съдове. Има мощен антиоксидантен ефект
  8,05 (BGN)
  Снимка на ДРО СПАЗ 20 таблетки 40 мг

  ДРО СПАЗ 20 таблетки 40 мг

  Дро Спаз таблетки е спазмолитичен (успокояващ или отстраняващ спазмите) продукт и може да се прилага при следните заболявания: спазми на гладката мускулатура, свързани със заболявания на жлъчката: камъни в жлъчката, холецистит (възпаление на жлъчния мехур).Спазми на гладката мускулатура при заболявания на пикочните пътища: камъни в бъбреците, камъни в пикочните пътища, възпаление на бъбречните легенчета, цистит (възпаление на пикочния мехур), спазми на пикочния мехур.
  4,40 (BGN)
  Снимка на ИБУЛЕК 10 сашета 400 мг

  ИБУЛЕК 10 сашета 400 мг

  Името на Вашето лекарство е Ибулек, а неговата активна съставка е ибупрофен. Принадлежи към група лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства. Те облекчават болката, ограничават възпалението и понижават високата температура. Съдържащият се във Вашето лекарство ибупрофен е под формата на ибупрофен лизин, който бързо се освобождава в организма, преминава в кръвта и достига до източника на болката.
  10,60 (BGN)
  Снимка на ИБУЛЕК ЗА ДЕЦА сироп 100 мг/ 5 мл 120 мл

  ИБУЛЕК ЗА ДЕЦА сироп 100 мг/ 5 мл 120 мл

  Името на Вашето лекарство е Ибулек, а неговата активна съставка е ибупрофен. Принадлежи към група лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства. Те облекчават болката, ограничават възпалението и понижават високата температура. Съдържащият се във Вашето лекарство ибупрофен е под формата на ибупрофен лизин, който бързо се освобождава в организма, преминава в кръвта и достига до източника на болката.
  6,70 (BGN)
  Снимка на КСИВОЗАН 10 таблетки 5 мг

  КСИВОЗАН 10 таблетки 5 мг

  Ксивозан съдържа като активно вещество левоцетиризинов дихидрохлорид. Той принадлежи към групата на антихистаминовите продукти и се използва за лечение на симптоми свързани с: алергичен ринит (включително хроничен алергичен ринит), копривна треска (подуване на кожата, зачервяване и парене).
  9,40 (BGN)
  Снимка на МУКОСОФТ 10 сашета 600 мг

  МУКОСОФТ 10 сашета 600 мг

  Мукософт е лекарствен продукт, който се прилага за втечняване и улесняване отхрачването на жилавите бронхиални секрети при остри и хронични заболявания на бронхите и белите дробове, като: остър и хроничен бронхит, хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ), бронхиектазии (трайно разширение на бронхите), свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиалния секрет.
  10,35 (BGN)
  Снимка на МУКОСОФТ КОМПЛЕКС 10 сашета 500 мг / 200 мг

  МУКОСОФТ КОМПЛЕКС 10 сашета 500 мг / 200 мг

  Мукософт Комплекс е комбиниран лекарствен продукт, който съдържа парацетамол и ацетилцистеин. Парацетамол купира болката и понижава високата температура. Ацетилцистеин втечнява секрета в дихателните пътища, подпомага отхрачването и улеснява дишането при наличието на гъст и жилав бронхиален секрет. Мукософт Комплекс се прилага при възрастни и деца над 12 години за краткосрочно лечение и облекчаване на симптоми като болка в мускулите, гърлото, повишена температура и непродуктивна кашлица, съпътстващи острите вирусни инфекции, простудните заболявания и грипа.
  11,95 (BGN)
  Снимка на ПАРАЦЕТАМОЛ 500 мг АДИФАРМ*20 таблетки

  ПАРАЦЕТАМОЛ 500 мг АДИФАРМ*20 таблетки

  Парацетамол е слаб до умерено силен аналгетик и антипиретик и се препоръчва за лечение на повечето болкови и фебрилни състояния, например главоболие, включително мигрена и тензионно главоболие, зъбобол, ревматични и мускулни болки, менструални болки, възпаление на гърлото, както и за облекчаване на неразположението при висока температура и болки при простудни - заболявалия.
  2,10 (BGN)