Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  AHMAD TEA

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на ЗЕЛЕН ЧАЙ С ЖАСМИН 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  ЗЕЛЕН ЧАЙ С ЖАСМИН 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  Зелен чай с жасмин. Превъзходна комбинация от фин, лек вкус и прекрасен аромат. Този продукт се отличава с ниското си съдържание на кофеин. Вие можете да го пиете горещ или студен и да се наслаждавате на приятния му вкус по всяко време на деня. Филтърните пакетчета, всяко от които е отделно опаковано във фолио, запазват вкуса и аромата на чая за по-дълго време.
  6,50 (BGN)
  Снимка на ЗЕЛЕН ЧАЙ С МАЛИНА и НАР 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  ЗЕЛЕН ЧАЙ С МАЛИНА и НАР 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  Освежаващ зелен чай, комбиниран с парченца малина и нар. С отличен антиоксидантен ефект, благодарение на високото съдържание на антиоксиданти в нара. Индивидуално пакетиран в опаковки от алуминиево фолио, които запазват свежестта и полезните свойства на всяка съставка.
  6,50 (BGN)
  Снимка на ЗЕЛЕН ЧАЙ С МАНГО и ЛИЧИ 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  ЗЕЛЕН ЧАЙ С МАНГО и ЛИЧИ 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  Отлична селекция от китайски зелен чай с добавени парченца от манго и личи. Невероятен плодов вкус и аромат, подходящ за пиене през целия ден. Може да се консумира топъл или охладен. Ободряващ и освежаващ, с ниско съдържание на кофеин. Пакетиран в индивидуални опаковки от алуминиево фолио, които запазват свежестта и полезните свойства на всяка една от съставките.
  6,50 (BGN)
  Снимка на ЧАЙ ДЕТОКС 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  ЧАЙ ДЕТОКС 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  Билковият чай Ахмад Детокс ефективно пречиства тялото от натрупаните токсини, тонизира, освежава и ободрява.Комбинация от розмарин, копър, листа от бреза, дива мента, корен от глухарче, глухарче, листа от коприва, корен от джинджифил и листа от сладка къпина.
  5,80 (BGN)
  Снимка на ЧАЙ ЕНЕРДЖИ 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  ЧАЙ ЕНЕРДЖИ 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  Невероятен плодов вкус и аромат с грейпфрут, гуарана и мате и с добавен витамин В6, подходящ за пиене през целия ден. Може да се консумира топъл или охладен. Пакетиран в индивидуални опаковки от алуминиево фолио, които запазват свежестта и полезните свойства на всяка една от съставките.
  5,90 (BGN)
  Снимка на ЧАЙ С ГОРСКИ ПЛОДОВЕ И ХИБИСКУС 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  ЧАЙ С ГОРСКИ ПЛОДОВЕ И ХИБИСКУС 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  Плодов чай с Горски плодове съдържа хибискус, кора от шипка, ябълка, портокалова кора, бъз, боровинки, къпини и малини. Пакетиран в индивидуални опаковки от алуминиево фолио, които запазват свежестта и полезните свойства на всяка една от съставките.
  5,80 (BGN)
  Снимка на ЧАЙ С МАЛИНА и ПРАСКОВА 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  ЧАЙ С МАЛИНА и ПРАСКОВА 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  Чай с добавени парченца плодове, които придават наситен вкус и прекрасен аромат. Богатите аромати и вкусове са подходящи за консумация както топли, така и студени. Индивидуално пакетираните опаковки в алуминиево фолио запазват свежестта и полезните свойства на всички съставки.
  5,80 (BGN)
  Снимка на ЧАЙ С РОЙБОС И КАНЕЛА 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  ЧАЙ С РОЙБОС И КАНЕЛА 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  Плодов чай с листа от ройбос и канела.Ройбосът, наричан още червен чай не съдържа кофеин и е подходящ за пиене по всяко време на деня и особено вечер. Той е изключително богат на антиоксиданти и има отпускащ и релаксиращ ефект. Пакетиран в индивидуални опаковки от алуминиево фолио, които запазват свежестта и полезните свойства на всяка една от съставките.
  5,80 (BGN)
  Снимка на ЧАЙ СЛИМ 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  ЧАЙ СЛИМ 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  Чай за отслабване с лимон , матча , мате и добвен цинк.
  6,10 (BGN)
  Снимка на ЧАЙ СЛИП 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  ЧАЙ СЛИП 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  Чай за сън с лайка, мед и лавандула, с добавена пасифлора.
  6,10 (BGN)
  Снимка на ЧЕРЕН ЧАЙ ПЛОДОВА СЕЛЕКЦИЯ 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  ЧЕРЕН ЧАЙ ПЛОДОВА СЕЛЕКЦИЯ 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  Плодова селекция от четири вида черен чай - ябълка, праскова и маракуя, ягода, лимон и лайм. Пакетиран в индивидуални опаковки от алуминиево фолио.
  6,50 (BGN)
  Снимка на ЧЕРЕН ЧАЙ ЦЕЙЛОН 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  ЧЕРЕН ЧАЙ ЦЕЙЛОН 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

  Черният чай Цейлон е класическа комбинация от превъзходен чай, който расте високо по хълмовете на Шри Ланка. Напитка със златен цвят и специално качество. Може да се сервира с мляко или с резен лимон. Пакетиран в индивидуални опаковки от алуминиево фолио.
  5,10 (BGN)