Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  АЛИАТОП успокояващ крем при сърбеж, парене и обриви*50 мл

  Производител: NATURPHARMA
  Алиатоп Junior крем е медицинско изделие с локално приложение за симптоматично лечение на сърбеж, усещане за парене, дразнене и обрив при хронични рецидивиращи възпалителни форми на еритематозно-сквамозни дерматози като атопичен дерматит, иритативен и алергичен контактен дерматит.
  26,85 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Това са хронични рецидивиращи възпалителни кожни процеси, свързани с кожна свръхреактивност, стимулирани и поддържани от фактори на околната среда.

  Клиничните признаци, характеризиращи еритематозно-сквамозните дерматози в различните остри, подостри и хронични стадии, са резултат от взаимодействие между генетична предразположеност, околната среда, нарушена бариерна функция на кожата и индивидуален имунен отговор.
  Клинично те могат да се проявят по различни начини – от минимални, асимптоматични форми, характеризиращи се с умерено зачервяване (еритема) до по-тежки форми с широко разпространено, слабо очертано зачервяване, придружена от интензивен сърбеж и/или усещане за парене, а понякога и сълзене, с тенденция за рецидиви.

  Освен че причиняват значителен дискомфорт, тези състояния често създават и допълнителни здравословни проблеми, особено в детска възраст. Известно е, че най-честото усложнение, особено при децата, е вторично инфектиране на лезиите поради разчесване и заразяването на кожата с болестотворни микроорганизми при атопичните случаи.

  Състав: Вода, етилхексил палмитат, ПЕГ-5 стерол от семена от рапица, натрий РСА, стеаринова киселина, цетеарилов алкохол, аделмидрол (INN), ПЕГ-40 хидрогенирано рициново масло, глицерил стеарат, диметикон, натрий хидроксид, транс-2-додецендиова киселина, триклозан, карбомер, бромелан, натрий дехидроацетат, натриев хиалуронат, 2-бромо-2-нитропропан-1.3-диол, фитосфингозин.

  Начин на употреба:

  Нанесете адекватно количество крем Алиатоп върху засегнатата област два или повече пъти на ден и масажирайте, докато се абсорбира. Продължете лечението до ремисия на симптомите, ако няма ефект, потърсете медицинска помощ.

  Опаковка: 50 мл

  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: само за външна употреба. Ако при нанасяне почувствате продължително парене, прекратете употребата. Избягвайте контакт с очите, измийте обилно в случай на попадане на продукта в очите. Не поглъщайте. Дръжте далеч от деца. Продуктът не е подходящ за хора, чувствителни към някоя от съставките. Не използвайте, ако тубата е повредена. Най-добре да се използва преди датата, посочена на опаковката.

  ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ: като се има предвид неговият механизъм на действие, базиран на многофакторния контрол на хиперреактивността на кожата, aliatop® junior крем може да се използва заедно с фармакологично лечение, действащо върху имунопатогенните механизми.

  Производител: EPITECH Group SpA Via Egadi, 7, 20144-Milano
  Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД гр. София 1164, ул. Янко Софийски 21

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *