Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ALKALOID-INT

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на БРОНЛЕС 20 капсули 375 мг

  БРОНЛЕС 20 капсули 375 мг

  БРОНЛЕС 375 mg капсули, твърди (наричан БРОНЛЕС в тази листовка) съдържа лекарство, наречено карбоцистеин. То принадлежи към група лекарства, наречени „муколитици“. Действа, като прави слузта (храчките) по-малко лепкава. Това улеснява изкашлянето. БРОНЛЕС се използва за дихателни нарушения, когато се образува твърде много слуз или тя е твърде лепкава.
  6,90 (BGN)
  Снимка на ГАТТАРТ 16 таблетки за дъвчене 680 мг / 80 мг

  ГАТТАРТ 16 таблетки за дъвчене 680 мг / 80 мг

  ГАТТАРТ е антиацидна таблетка с аромат на мента, която неутрализира стомашната киселина в организма. ГАТТАРТ се използва за лечение на киселини в стомаха и свързаните с тях симптоми, напр. оплаквания по отношение на стомаха и киселинна регургитация.
  7,35 (BGN)
  Снимка на КАФЕТИН COLD 10 таблетки

  КАФЕТИН COLD 10 таблетки

  Кафетин Колд е комбиниран лекарствен продукт, съдържащ няколко активни съставки: парацетамол, псевдоефедрин, декстрометорфан и витамин С. Парацетамол е болкоуспокояващо и понижаващо температурата средство. Псевдоефедрин намалява отока на носната лигавица и по този начин прави проходими носа и дихателните пътища. Декстрометорфан потиска кашлицата като понижава дразненето в гърлото и бронхите. Витамин С усилва имунната система. Кафетин Колд облекчава симптомите на обикновената хрема и грипа (главоболие, болки в мускулите, болки в гърлото, запушен нос, висока температура и кашлица).
  5,15 (BGN)
  Снимка на КАФЕТИН МЕНСТРУАЛ 10 таблетки 200 мг

  КАФЕТИН МЕНСТРУАЛ 10 таблетки 200 мг

  Кафетин менструал съдържа ибупрофен под формата на ибупрофен лизин, който е много ефективно обезболяващо средство с бързо действие и се използва за облекчаване на болезнена менструация. Ако след 3 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.
  5,70 (BGN)
  Снимка на НАЗОПАС капки за нос 0.25 мг / мл 10 мл

  НАЗОПАС капки за нос 0.25 мг / мл 10 мл

  Назопас е само за приложение в носа и съдържа активното вещество оксиметазолин хидрохлорид. Това активно вещество има вазоконстрикторни свойства и следователно намалява отока на лигавиците.Облекчаване на запушването на носа, свързано с възпаление на носната лигавица (ринит),придружено от настинка (остър ринит),като сенна хрема (алергичен ринит),причинено от различни видове дразнители (вазомоторен ринит),придружено от възпаление на лигавицата на синусите (синузит), придружено от възпаление на евстахиевата тръба и средното ухо. Продуктът може, също така, да се използва за намаляване на отока на лигавицата по време на лекарски прегледи. Назопас може да се използва при деца на възраст от 2 до 6 години
  8,70 (BGN)
  Снимка на НАЗОПАС капки за нос 0.5 мг / мл 10 мл

  НАЗОПАС капки за нос 0.5 мг / мл 10 мл

  Назопас е само за приложение в носа и съдържа активното вещество оксиметазолин хидрохлорид. Това активно вещество има вазоконстрикторни свойства и следователно намалява отока на лигавиците.Облекчаване на запушването на носа, свързано с възпаление на носната лигавица (ринит),придружено от настинка (остър ринит),като сенна хрема (алергичен ринит),причинено от различни видове дразнители (вазомоторен ринит),придружено от възпаление на лигавицата на синусите (синузит), придружено от възпаление на евстахиевата тръба и средното ухо. Продуктът може, също така, да се използва за намаляване на отока на лигавицата по време на лекарски прегледи.
  9,70 (BGN)