Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ALKALOID-INT BECUTAN

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на БЕКУТАН КИДС ВИТС B КОМПЛЕКС СИРОП 100 мл

  БЕКУТАН КИДС ВИТС B КОМПЛЕКС СИРОП 100 мл

  KIDS VITs Becutan B complex е хранителна добавка, която съдържа комбинация от 7 витамина от групата на B-комплекс. Създаден е да подпомага разнообразното хранене на децата. Сиропът Бекутан Кидс Витс В-комплекс помага за нормалното използване на енергия в организма и за намаляване на умората и изтощението.
  13,30 (BGN)
  Снимка на БЕКУТАН КИДС ВИТС Антиколик капки 30 мл

  БЕКУТАН КИДС ВИТС Антиколик капки 30 мл

  KIDS VITS Becutan anti colic капки е медицински препарат, предписан за лечение в случай на: газови колики при кърмачета, деца и възрастни, гастроентериален метеоризъм, аерофагия и диспептични разстройства.
  19,99 (BGN)
  Снимка на БЕКУТАН КИДС ВИТС ИЗОТОНИЧЕН РАЗТВОР 30 мл

  БЕКУТАН КИДС ВИТС ИЗОТОНИЧЕН РАЗТВОР 30 мл

  KIDS VITs Becutan изотоничен разтвор за нос без консерванти. Ежеденвен хигиенен разтвор за нос, предназначен да помогне за изчистването и пречистването на носния канал. Бистър разтвор, за облекчаване на дишането, съставен от най-чиста морска вода. Бекутан Кидс Витс изотоничен разтвор за нос - водата произлиза от контролирана зона на залива Канкале в Бретан, който е известен с качеството и чистотата на своята вода.
  19,99 (BGN)
  Снимка на БЕКУТАН КИДС ВИТС МУЛТИ ИМУНО 14 Сашета

  БЕКУТАН КИДС ВИТС МУЛТИ ИМУНО 14 Сашета

  Bekutan KIDS VITS multi imuno разтворим прах помага за поддържане на имунитета при децата. Хранителна добавка, която съдържа комбинация от витамини, минерали и пробиотици. Разтворим прах Bekutan KIDS VITS multi imuno помага за поддържане на имунитета при децата.
  25,90 (BGN)
  Снимка на БЕКУТАН КИДС ВИТС МУЛТИВИТАМИНИ СИРОП 100 мл

  БЕКУТАН КИДС ВИТС МУЛТИВИТАМИНИ СИРОП 100 мл

  KIDS VITs Becutan multi vitamin е хранителна добавка, която съдържа комбинация от 9 витамина и е предназначена да допълни диетата и да подпомогне растежа и развитието на детето.
  25,90 (BGN)