Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  APIPHARMA

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на АПИМЕД ХЕМОПРО маз 20 гр

  АПИМЕД ХЕМОПРО маз 20 гр

  Апимед Хемопро маз осигурява защитен филм, предпазващ ректалната мукоза от дразнене и болезнена дефекация.
  10,80 (BGN)
  Снимка на МАРИАМЕД сироп 100 мл

  МАРИАМЕД сироп 100 мл

  Успокоява сухата кашлица и облекчава дразненето в гърлото и устната кухина. Съдържа екстракт от корен на лечебна ружа - клей. Той предпазва гърлото и устната кухина, като образува филм върху лигавицата и така намалява сухотата и дразненето.
  13,20 (BGN)
  Снимка на Мини Мед Прополисови капки 20 мл

  Мини Мед Прополисови капки 20 мл

  Прополисови капки МИНИ МЕД за деца без алкохол. Препоръчват се при настинка, грип и възпалено гърло, засилване на имунната система, при локална употреба - кожни наранявания, охлузвания, дезинфекция.
  11,60 (BGN)
  Снимка на ОРАЛМЕД спрей за уста 20 мл

  ОРАЛМЕД спрей за уста 20 мл

  Оралмед спрей за уста образува защитен слой, който успокоява възпаленото гърло и намалява дразненето в устната кухина. Възпаленото и зачервено гърло често се дължи на настинка, грип, вирусни инфекции, а също и на запрашеността на въздуха или работата на климатиците. Спреят създава тънък защитен филм върху лигавицата на устата и гърлото, като действа като бариера срещу вредните влияния на околната среда (замърсен и запрашен въздух, микроорганизми, въздуха в климатизираните помещения).Етеричното ментово масло има лек локално обезболяващ ефект и оставя приятно усещане за свежест.
  13,10 (BGN)