Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  AVENE

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на АВЕН SUN BRUME Сатенен спрей SPF30*150 мл

  АВЕН SUN BRUME Сатенен спрей SPF30*150 мл

  AVENE SUN Brume Сатенен спрей SPF 30 осигурява висока защита, подходяща и за чувствителна кожа на лице и тяло. Нелепнеща текстура със сатенен завършек, която озарява кожата.
  53,90 (BGN) 36,65 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN Cleanance Тониран крем за мазна кожа SPF 50+ за лице*50 мл

  АВЕН SUN Cleanance Тониран крем за мазна кожа SPF 50+ за лице*50 мл

  Тониран крем за мазна кожа SPF 50+ за лице Cleanance предлага ултраширокоспектърна слънцезащита. Този продукт е идеален за ежедневна защита на мазна кожа с несъвършенства. Монолауринът, активна себорегулираща съставка, значително намалява пъпките и помага за предотвратяване на хиперпигментации. Естественият му нюанс позволява да се адаптира към повечето цветове на кожата и да изравнява тена ежедневно, което го прави отлична основа за грим. Формулата е и водоустойчива.
  47,40 (BGN) 32,23 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN REFLEXE SPF50+ Флуид за цялото семейство за лице и тяло*30 мл

  АВЕН SUN REFLEXE SPF50+ Флуид за цялото семейство за лице и тяло*30 мл

  Флуид за цялото семейство SPF 50+ за лице и тяло REFLEXE осигурява на най-чувствителната кожа много висока слънцезащита oт UVA, UVB и синя светлина (HEV). Предназначен за защита на лицето и тялото на цялото семейство, адаптиран за най-интензивните условия (голяма надморска височина, тропически климат, висока влажност и др.). Може да се нанася по всяко време на деня и попива в кожата за 3 секунди.
  36,80 (BGN) 25,02 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN SPF30 Спрей за възрастни за лице и тяло*200 мл

  АВЕН SUN SPF30 Спрей за възрастни за лице и тяло*200 мл

  AVENE SUN Спрей SPF 30 осигурява висока слънцезащита за чувствителната кожа на лицето и тялото, която често е склонна към слънчево изгаряне. Висока слънцезащита за чувствителната кожа на лицето и тялото. Патентована филтърна система. Слънцезащита, антиоксидантна защита, водоустойчивост.
  52,90 (BGN) 35,97 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN SPF30 Спрей за деца за лице и тяло*200 мл

  АВЕН SUN SPF30 Спрей за деца за лице и тяло*200 мл

  АВЕН SUN Спрей SPF 30 за деца е идеално адаптиран към чувствителната детска кожа. Благодарение на формулата с бариерен ефект срещу външните фактори спреят за деца SPF 30 осигурява флуидна и лека текстура за нанасяне и подсилен защитен филм, висоководоустойчив. Много висока слънцезащита за чувствителната детска кожа на лицето и тялото.
  52,90 (BGN) 35,97 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN SPF50+ Мляко за деца за лице и тяло*250 мл

  АВЕН SUN SPF50+ Мляко за деца за лице и тяло*250 мл

  АВЕН SUN Млякото SPF 50+ за деца предлага много висока слънцезащита за чувствителната кожа на лицето и тялото на децата. Формула с бариерен ефект срещу външните фактори, флуидна, лека и лесна за нанасяне текстура. Висоководоустойчива формула с подсилен защитен филм.
  57,40 (BGN) 39,03 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN SPF50+ Спрей за деца за лице и тяло*200 мл

  АВЕН SUN SPF50+ Спрей за деца за лице и тяло*200 мл

  АВЕН SUN Спрей SPF 50+ за деца е идеално адаптиран към чувствителната детска кожа. Благодарение на формулата с бариерен ефект срещу външните фактори спреят за деца SPF 50+ осигурява флуидна и лека текстура за нанасяне и подсилен защитен филм, висоководоустойчив. Много висока слънцезащита за чувствителната детска кожа на лицето и тялото.
  53,60 (BGN) 36,45 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN Анти-ейдж крем SPF50+ за лице*50 мл

  АВЕН SUN Анти-ейдж крем SPF50+ за лице*50 мл

  Анти-ейдж крем SPF50+ за лице, слънцезащита и анти-ейдж грижа, която спомага за предотвратяване на фотостареенето на чувствителната кожа на всички дами, които искат да запазят красотата си. Текстурата хидратира кожата и я прави мека и еластична.
  52,60 (BGN) 35,77 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN Анти-ейдж тониран крем SPF50+ за лице*50 мл

  АВЕН SUN Анти-ейдж тониран крем SPF50+ за лице*50 мл

  Тониран Анти-ейдж крем SPF50+ за лице, слънцезащита и анти-ейдж грижа, която спомага за предотвратяване на фотостареенето на чувствителната кожа на всички дами, които искат да запазят красотата си. Текстурата хидратира кожата и я прави мека и еластична.
  52,60 (BGN) 35,77 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN Водоустойчив флуид за цялото семейство SPF 50+ Intense Protect*150 мл

  АВЕН SUN Водоустойчив флуид за цялото семейство SPF 50+ Intense Protect*150 мл

  Intense Protect 50+ е слънцезащитен продукт с ултра-широк спектър, адаптиран към най-интензивните слънчеви условия, както и към най-уязвимата кожа. Неговата хибридна текстура му позволява да попие в кожата за 3 секунди, осигурява интензивна хидратация за 8 часа и действие против изсушаване. Неговият естествен нюанс предлага прозрачно, невидимо покритие без бели следи, дори при тъмни тонове на кожата. Той е изключително водоустойчив и устойчив на пот.
  53,80 (BGN) 36,58 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN Възстановяващ лосион след слънце с термална вода*400 мл

  АВЕН SUN Възстановяващ лосион след слънце с термална вода*400 мл

  Лосионът след слънце мигновено успокоява чувствителната кожа, която е прегряла след излагане на слънце. Осигурява на лицето и тялото дълготрайна хидратация до 48 часа*. Кремообразната му, топяща се текстура осигурява приятно усещане за интензивна свежест. Формулата му, богата на Термална вода Avène и обогатена с антиоксиданти и възстановяващо масло от жожоба, успокоява кожата и я обгръща с деликатен аромат.
  39,10 (BGN) 26,59 (BGN)
  Крем SPF 50+ предлага ултраширокоспектърна ежедневна слънцезащита. Подходящ е за суха и чувствителна кожа на лицето. Кадифената му, топяща се текстура хидратира лицето до 8 часа,* оставяйки кожата подхранена и мека на допир. Крем SPF 50+ оставя невидим завършек без лъщене върху кожата при нанасяне и е отлична основа за ежедневен грим. Формулата е и водоустойчива.

  АВЕН SUN Крем SPF 50+ за лице*50 мл

  Крем SPF 50+ предлага ултраширокоспектърна ежедневна слънцезащита. Подходящ е за суха и чувствителна кожа на лицето. Кадифената му, топяща се текстура хидратира лицето до 8 часа,* оставяйки кожата подхранена и мека на допир. Крем SPF 50+ оставя невидим завършек без лъщене върху кожата при нанасяне и е отлична основа за ежедневен грим. Формулата е и водоустойчива.
  45,95 (BGN) 31,25 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN Минерален крем SPF 50+ за лице*50 мл

  АВЕН SUN Минерален крем SPF 50+ за лице*50 мл

  Минералният крем SPF 50+ осигурява много висока слънцезащита за кожа нетолерантна към химични филтри и аромат, както и за деликатната кожа на възрастни и деца. При нанасяне върху лицето неговата богата кремообразна формула хидратира и защитава кожата.
  42,20 (BGN) 28,70 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN Минерална крем-пудра МЕДЕН цвят SPF50 за лице*10 гр

  АВЕН SUN Минерална крем-пудра МЕДЕН цвят SPF50 за лице*10 гр

  Минерална крем-пудра МЕДЕН цвят SPF50 за лице, с комплекс от 100% стабилни минерални филтри, предлага много добра толерантност и висока защита срещу UVB и UVA лъчите (къси и дълги). Тя е специално разработена за нетолерантна чувствителна кожа и спомага за прикриване на несъвършенствата. Предназначена е за кожа с неравномерна пигментация, за естествен, равномерен и матиран тен.
  49,99 (BGN) 33,99 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN Минерална крем-пудра ПЯСЪЧЕН цвят SPF50 за лице*10 гр

  АВЕН SUN Минерална крем-пудра ПЯСЪЧЕН цвят SPF50 за лице*10 гр

  Минерална крем-пудра ПЯСЪЧЕН цвят SPF50 за лице, с комплекс от 100% стабилни минерални филтри, предлага много добра толерантност и висока защита срещу UVB и UVA лъчите (къси и дълги). Тя е специално разработена за нетолерантна чувствителна кожа и спомага за прикриване на несъвършенствата. Предназначена е за кожа с неравномерна пигментация, за естествен, равномерен и матиран тен.
  49,99 (BGN) 33,99 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN Минерално мляко SPF 50+ за лице и тяло*100 мл

  АВЕН SUN Минерално мляко SPF 50+ за лице и тяло*100 мл

  Минералното мляко SPF 50+ осигурява много висока слънцезащита, адаптирана към чувствителната кожа, нетолерантна към химични филтри и аромати, както и към деликатната кожа на възрастни и деца. Нанесено върху лицето и тялото, минералното мляко SPF 50+ обгръща кожата с кремообразна си текстура, която я хидратира и защитава.
  47,99 (BGN) 32,63 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN Мляко за възрастни SPF 50+ за лице и тяло*250 мл

  АВЕН SUN Мляко за възрастни SPF 50+ за лице и тяло*250 мл

  Мляко за възрастни SPF 50+ за лице и тяло предлага много висока слънцезащита за чувствителна кожа, изложена на интензивно слънце греене. Млякото SPF 50+ може да се прилага върху лицето и тялото. Неговата хидрозащитна текстура осигурява незабавно и дълготрайно усещане за комфорт, анти-изсушаващ ефект и 6 часова хидратация.
  57,40 (BGN) 39,03 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN ПРОМО КОМПЛЕКТ

  АВЕН SUN ПРОМО КОМПЛЕКТ

  АВЕН SUN Комплект съдържа АВЕН SUN SPF50+ Спрей за деца за лице и тяло*200 мл+АВЕН SUN SPF30 Спрей за възрастни за лице и тяло*200 мл.
  61,80 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN ПРОМО КОМПЛЕКТ

  АВЕН SUN ПРОМО КОМПЛЕКТ

  АВЕН SUN Комплект съдържа АВЕН SUN SPF50+ Спрей за деца за лице и тяло*200 мл+АВЕН SUN Възстановяващ лосион след слънце с термална вода*200 мл
  59,95 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN Тониран крем SPF 50+ за лице*50 мл

  АВЕН SUN Тониран крем SPF 50+ за лице*50 мл

  Тониран крем SPF 50+ за лице предлага ултраширокоспектърна ежедневна слънцезащита. Подходящ е за суха и чувствителна кожа на лицето. Кадифената му, топяща се текстура овлажнява лицето до 8 часа,* оставяйки кожата подхранена и мека на допир. Естественият му нюанс позволява да се адаптира към повечето цветове на кожата и да изравнява тена ежедневно, което го прави отлична основа за грим. Формулата е и водоустойчива.
  45,80 (BGN) 31,14 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN Тониран ултра флуид SPF50+ Разкрасяващо покритие*50 мл

  АВЕН SUN Тониран ултра флуид SPF50+ Разкрасяващо покритие*50 мл

  АВЕН SUN Тониран ултра флуид SPF50+ предлага висока ежедневна защита срещу UVB, UVA и HEV синя светлина за предотвратяване на фотостареенето.
  51,30 (BGN) 34,88 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN Ултра флуид за лице SPF50 невидимо покритие*50 мл

  АВЕН SUN Ултра флуид за лице SPF50 невидимо покритие*50 мл

  АВЕН SUN Ултра флуидът с невидимо покритие SPF50 предлага висока ежедневна защита срещу UVB, UVA и HEV синя светлина, за да предотврати фотостареенето. Без аромати, за да се гарантира добра поносимост. Изключително течна текстура.
  50,99 (BGN) 34,67 (BGN)
  Снимка на АВЕН SUN Флуид SPF50+ за лице*50 мл

  АВЕН SUN Флуид SPF50+ за лице*50 мл

  Флуид SPF 50+ за лице предлага ултраширокоспектърна ежедневна слънцезащита. Той е идеален за нормална чувствителна и комбинирана кожа на лицето. Леката му текстура позволява абсорбция за 3 секунди* и оставя невидим завършек върху кожата. Флуид SPF 50+ за лице оставя невидим завършек, без лъщене върху кожата при нанасяне и е отлична основа за ежедневен грим. Формулата е и водоустойчива.
  45,20 (BGN) 30,74 (BGN)
  Снимка на АВЕН VITAMIN ACTIV Cg Интензивен озаряващ крем*50 мл

  АВЕН VITAMIN ACTIV Cg Интензивен озаряващ крем*50 мл

  Дерматологичните лаборатории Avène създадоха VITAMIN ACTIV Cg Интензивен озаряващ крем, концентриран в 3 дерматологични активни съставки- [ВИТАМИН Cg*] 1,8% - известен със своята антиоксидантна ефективност, еквивалентен на 20% витамин С**, [НИАЦИНАМИД] 6% - регенерира кожата в дългосрочен план и намалява появата на петна, [ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА] - чиста, от натурален произход, хидратира, изглажда и изпъва кожата. Кожата е изгладена и озарена още от първото нанасяне***
  81,40 (BGN)
  Снимка на АВЕН VITAMIN ACTIV Cg Озаряващ коригиращ серум*30 мл

  АВЕН VITAMIN ACTIV Cg Озаряващ коригиращ серум*30 мл

  Дерматологичните лаборатории Avène създадоха VITAMIN ACTIV Cg Озаряващ коригиращ серум, концентриран в 3 дерматологични активни съставки - [ВИТАМИН Cg*] 1,8% - известен със своята антиоксидантна ефективност, еквивалентен на 20% витамин С**, [НИАЦИНАМИД] 3% - регенерира кожата в дългосрочен план и намалява появата на петна, [БАКУХИОЛ] 1,5% - признат като алтернатива на ретинола на растителна основа, който коригира бръчките.
  90,80 (BGN)
  Снимка на Балсам за след бръснене AVENE 75 мл

  Балсам за след бръснене AVENE 75 мл

  Балсамът за след бръснене е предназначен за чувствителна, склонна към суха кожа. Мигновено успокоява раздразненията и защитава кожата от проблеми, в резултат на микропорязвания. Оставя върху кожата много нежен защитен филм. Без алкохол.
  47,00 (BGN)
  Нощен балсам DermAbsolu NUIT AVENE за всеки тип чувствителна кожа загубила еластичност и плътност, дискомфорт. Този нощен балсам помага на кожата да се справи с видимите признаци на стареене, имайки глобален ефект върху кожата на лицето, благодарение на уникална комбинация от анти-ейдж съставки.

  Възвръщащ комфорта нощен балсам DermAbsolu NUIT AVENE*40 мл

  Нощен балсам DermAbsolu NUIT AVENE за всеки тип чувствителна кожа загубила еластичност и плътност, дискомфорт. Този нощен балсам помага на кожата да се справи с видимите признаци на стареене, имайки глобален ефект върху кожата на лицето, благодарение на уникална комбинация от анти-ейдж съставки.
  107,99 (BGN)
  Снимка на Възстановяващ бариерен крем за ръце CICALFATE 100 мл

  Възстановяващ бариерен крем за ръце CICALFATE 100 мл

  За много суха, раздразнена,уязвима кожа на ръцете, вследствие на различни агресивни фактори (климатични, професионални).
  30,95 (BGN)
  Avene Hyaluron Activ B3 Triple Correction Eye Cream e крем за околоочен контур с тройно коригиращо действие срещу признаците на стареене - бръчки, подпухналост и тъмни кръгове. Неговата гел-крем текстура носи незабавен свеж ефект.

  Грижа за околоочния контур с тройно действе Hyaluron Activ B3 Avene*15 мл

  Avene Hyaluron Activ B3 Triple Correction Eye Cream e крем за околоочен контур с тройно коригиращо действие срещу признаците на стареене - бръчки, подпухналост и тъмни кръгове. Неговата гел-крем текстура носи незабавен свеж ефект.
  78,95 (BGN)
  A-Oxitive серум е ежедневна грижа, която защитава кожата от вредното влияние на оксидативния стрес, благодарение на уникално и допълващо се действие.

  Защитен антиоксидантен серум A-Оxitive AVENE 30 мл

  За чувствителна кожа със следи от умора и повехнала кожа без блясък, първи признаци на стареене, фини линии и неравномерен тен. A-Oxitive серум е ежедневна грижа, която защитава кожата от вредното влияние на оксидативния стрес, благодарение на уникално и допълващо се действие.Богат на Термална вода Avene, успокояваща, антииритативна и омекотяваща. Тенът е свеж и озарен, кожата е тонизирана. Първите бръчки и фини линии са видимо намалени. Кожата е защитена, гладка и хидратирана.
  97,00 (BGN)
  Снимка на Защитен Възстановяващ крем CICALFATE 40 мл

  Защитен Възстановяващ крем CICALFATE 40 мл

  За иритации на повърхностните слоеве на кожата, вследствие различни агресивни фактори (климатични, след повърхностни дерматологични процедури, локални повърхностни раздразнения). Подходящ за кожа и външни интимни зони.За чувствителна раздразнена кожа.Кърмачета - Деца - Възрастни.За лице и тяло.
  26,00 (BGN)
  За всеки тип кожа със следи от умора и повехнала кожа без блясък, първи признаци на стареене, фини линии и неравномерен тен. A-Oxitive Аква-крем е ежедневна грижа, която защитава кожата от вредното влияние на оксидативния стрес, благодарение на уникално и допълващо се действие.

  Изглаждащ аква-крем A-Оxitive AVENE 30 мл

  За всеки тип кожа със следи от умора и повехнала кожа без блясък, първи признаци на стареене, фини линии и неравномерен тен. A-Oxitive Аква-крем е ежедневна грижа, която защитава кожата от вредното влияние на оксидативния стрес, благодарение на уникално и допълващо се действие.Богат на Термална вода Avene, успокояваща, антииритативна и омекотяваща. Свеж и хидратиращ, A-Oxitive Аква-кремът изглажда кожата - първите бръчки и фини линии са по-малко видими, тенът е озарен.
  84,00 (BGN)
  При следи от умора и безжизнен вид в областта на околоочния контур, посърнал тен, първи бръчки и фини линии. А-Oxitive за околоочен контур е изглаждаща грижа, която ограничава и намалява появата на първите видими следи на стареене, и защитава кожата от вредното влияние на оксидативния стрес.

  Изглаждащ крем за околоочен контур A-Оxitive AVENE YEUX 15 мл

  При следи от умора и безжизнен вид в областта на околоочния контур, посърнал тен, първи бръчки и фини линии. А-Oxitive за околоочен контур е изглаждаща грижа, която ограничава и намалява появата на първите видими следи на стареене, и защитава кожата от вредното влияние на оксидативния стрес.
  73,10 (BGN)
  Cleanance Women Изглаждащ нощен крем допринася за намаляване на несъвършенства, петна и остатъчни следи, за изглаждане повърхността на кожата благодарение на уникална комбинация от съставки. С немазна, „галеща“ кожата текстура Cleanance Women Изглаждащ нощен крем ви осигурява хидратация и комфорт през цялата нощ.

  Изглаждащ нощен крем CLEANANCE WOMEN*30 мл AVENE

  Cleanance Women Изглаждащ нощен крем допринася за намаляване на несъвършенства, петна и остатъчни следи, за изглаждане повърхността на кожата благодарение на уникална комбинация от съставки. С немазна, „галеща“ кожата текстура Cleanance Women Изглаждащ нощен крем ви осигурява хидратация и комфорт през цялата нощ.
  56,16 (BGN)
  Намалява пъпките и черните точки. Ограничава повторната им поява*. За кожа, склонна към акне Cleanance Comedomed Концентрат срещу несъвършенства, спомага за елиминиране на пъпките и черните точки и ограничава появата на нови несъвършенства.

  Концентрат срещу несъвършенства CLEANANCE COMEDOMED*30 мл AVENE

  Намалява пъпките и черните точки. Ограничава повторната им поява*. За кожа, склонна към акне Cleanance Comedomed Концентрат срещу несъвършенства, спомага за елиминиране на пъпките и черните точки и ограничава появата на нови несъвършенства.
  43,70 (BGN)
  Cleanance Women Корективен серум допринася за намаляване на несъвършенствата, изглажда повърхността на кожата и намалява появата на разширени пори

  Корективен серум CLEANANCE WOMEN*30 мл Avene

  Cleanance Women Корективен серум допринася за намаляване на несъвършенствата, изглажда повърхността на кожата и намалява появата на разширени пори.Концентрат, който спомага да разкриете гладката и сияйна кожа. Cleanance Women Корективен серум, със свежа и лека текстура оставя кожата мека и гладка, подготвена за нанасяне на дневна или нощна грижа.
  70,20 (BGN)
  Avene A-Oxitive Sheet Mask изглажда и озарява. Следи от умора и кожа без блясък, с посърнал вид, първи признаци на стареене, фини линии и неравномерен тен.Перфектно приляга към контурите на лицето за нежно и освежаващо усещане. Кожата е с озарен и освежен тен, видимо изгладена, хидратирана и с възстановен обем.

  ЛИСТ МАСКА A-Оxitive AVENE 18 мл

  Avene A-Oxitive Sheet Mask изглажда и озарява. Следи от умора и кожа без блясък, с посърнал вид, първи признаци на стареене, фини линии и неравномерен тен.Перфектно приляга към контурите на лицето за нежно и освежаващо усещане. Кожата е с озарен и освежен тен, видимо изгладена, хидратирана и с възстановен обем.
  22,50 (BGN)
  Cleanance Мицеларна вода нежно отстранява замърсяванията, които запушват порите (прах, частици на замърсяване), както и грим, благодарение на почистващи агенти, нежни към кожата.

  Мицеларна вода CLEANANCE*400 мл Avene

  Cleanance Мицеларна вода нежно отстранява замърсяванията, които запушват порите (прах, частици на замърсяване), както и грим, благодарение на почистващи агенти, нежни към кожата. Намалява излишъка от себум, благодарение на Comedoclastin TM, съставка с патентовани свойства*. Осигурява успокояващи и омекотяващи свойства. Кожата е почистена, освежена и матирана.
  38,38 (BGN)
  Avène Hyaluron Activ B3 Muti-Intensive Night Cream е нощен крем за лице, който се бори срещу признаците на стареене и бръчките.

  Мулти - интензивен нощен крем Hyaluron Activ B3 Avene *40мл

  Avène Hyaluron Activ B3 Muti-Intensive Night Cream е нощен крем за лице, който се бори срещу признаците на стареене и бръчките. Формулата съдържа Ниацинамид (2%), наричан още витамин В3, който стимулира клетките и удължава дълголетието им за трайно регенериране. Подходящ за всеки тип кожа, дори чувствителна. С интензивно анти-ейдж действие. Съдържа 97% съставки от естествен произход.
  100,99 (BGN)
  Снимка на НЕЖЕН ПОЧИСТВАЩ ЛОСИОН TOLERANCE 200 мл

  НЕЖЕН ПОЧИСТВАЩ ЛОСИОН TOLERANCE 200 мл

  ПОЧИСТВА - ДЕМАКИИРА – БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ – БЕЗ АРОМАТ.Този ​​почистващ лосион за чувствителна към реактивна кожа с 99% съставки с натурален произход, нежно почиства и демакиира лицето, очите и устните. Премахва натрупаните през деня замърсявания, без да дразни или изсушава кожата.
  29,00 (BGN)
  Този крем за околоочен контур помага на кожата да се справи с видимите признаци на стареене със специфичен ефект върху околоочната зона, благодарение на уникална комбинация от анти-ейдж съставки.

  Подмладяващ околоочен крем DermAbsolu AVENE*15 мл

  Подмладяващ околоочен крем DermAbsolu AVENE за чувствителни очи.Бръчки в областта на околоочния контур, отпускане на клепачите, загуба на плътност и блясък.
  93,00 (BGN)
  Cleanance почистващ, пенещ се гел за мазна и/или склонна към акне кожа. Нежно почиства замърсяванията без да дразни кожата. Контролира производството на себум и матира.

  Почистващ матиращ гел Cleanance*200 мл AVENE

  Cleanance почистващ, пенещ се гел за мазна и/или склонна към акне кожа. Нежно почиства замърсяванията без да дразни кожата. Контролира производството на себум и матира. Намалява черните точки и пъпките. Кожата е чиста, свежа и защитена. Подходящ за лице и тяло. Cleanance Почистващ гел е подходящ за хора, които носят контактни лещи. Продуктът е с физиологично pH, без сапун и осигурява много висока кожна толерантност. Биоразградима формула**.
  29,70 (BGN)
  Avène Hyaluron Activ B3 Cell Renewal Cream е регенериращ крем за лице, който се бори срещу стареенето на кожата и бръчките. Подходящ за всеки тип кожа, дори чувствителна. Авен Хиалурон Актив Б3 Регенериращ крем за лице съдържа 92% съставки от естествен произход.

  Регенериращ крем Hyaluron Activ B3 Avene*50 мл

  Avène Hyaluron Activ B3 Cell Renewal Cream е регенериращ крем за лице, който се бори срещу стареенето на кожата и бръчките. Подходящ за всеки тип кожа, дори чувствителна. Авен Хиалурон Актив Б3 Регенериращ крем за лице съдържа 92% съставки от естествен произход.
  98,00 (BGN)
  Avène Hyaluron Activ B3 Cell Renewal Cream е регенериращ крем за лице, който се бори срещу стареенето на кожата и бръчките. Подходящ за всеки тип кожа, дори чувствителна. Авен Хиалурон Актив Б3 Регенериращ крем за лице съдържа 92% съставки от естествен произход.

  Серум концентрат с изпълващо действие Hyaluron Activ B3 Avene*30 мл

  Avène Hyaluron Activ B3 Concentrated Plumping Serum е серум за лице, който незабавно изглажда кожата и изпълва бръчките. Подходящ за всеки тип кожа, включително чувствителна. Авен Хиалурон Актив Б3 Серум-концентрат с изпълващо действие е с 94% съставки с натурален произход и концентрирано съдържание на Хиалуронова киселина (1,5%: високо и ниско молекулно тегло) и Ниацинамид (6%). Без аромат. Дерматологично тестван върху чувствителна кожа.
  105,00 (BGN)
  Снимка на Спрей Термална Вода Avène 150 мл

  Спрей Термална Вода Avène 150 мл

  Спрей с Термална вода Avène взета директно от самия извор, Термалната вода Avène запазва непокътнати всичките си успокояващи, антииритативни и омекотяващи свойства. Усещане за мекота обгръща и успокоява Вашата кожа. Именно цялата нежност и чистота на Термалната вода Avène са тези, които дълготрайно Ви защитават.
  19,35 (BGN)
  Снимка на Спрей Термална Вода Avène 300 мл

  Спрей Термална Вода Avène 300 мл

  Спрей с Термална вода Avène взета директно от самия извор, Термалната вода Avène запазва непокътнати всичките си успокояващи, антииритативни и омекотяващи свойства. Усещане за мекота обгръща и успокоява Вашата кожа. Именно цялата нежност и чистота на Термалната вода Avène са тези, които дълготрайно Ви защитават.
  28,10 (BGN)
  Снимка на Спрей Термална Вода Avène 50 мл

  Спрей Термална Вода Avène 50 мл

  Спрей с Термална вода Avène взета директно от самия извор, Термалната вода Avène запазва непокътнати всичките си успокояващи, антииритативни и омекотяващи свойства. Усещане за мекота обгръща и успокоява Вашата кожа. Именно цялата нежност и чистота на Термалната вода Avène са тези, които дълготрайно Ви защитават.
  12,00 (BGN)
  Снимка на УНИФИЦИРАЩА ГРИЖА SPF30 ANTIROUGEURS UNIFY 40 мл

  УНИФИЦИРАЩА ГРИЖА SPF30 ANTIROUGEURS UNIFY 40 мл

  За чувствителна кожа, склонна към дифузни и локални зачервявания, усещане за парене и дискомфорт. С деликатен аромат, матиращ кадифен завършек, Antirougeurs UNIFY оставя кожата мека и хидратирана, с усещане за комфорт. С един жест тенът е изравнен и озарен. Възвръща естественото сияние на кожата. Отлична база за грим.
  53,00 (BGN)
  Този тониран крем на АВЕН от серията DermAbsolu помага на кожата да се справи с видимите признаци на стареене, имайки глобален ефект върху кожата на лицето, благодарение на уникална комбинация от анти-ейдж съставки.Леко оцветен и с деликатен аромат, този тониран крем е подходящ за всеки тип кожа, дори най- чувствителната.

  Уплътняващ тониран крем SPF30 DermAbsolu TEINT AVENE 40 мл

  Този тониран крем на АВЕН от серията DermAbsolu помага на кожата да се справи с видимите признаци на стареене, имайки глобален ефект върху кожата на лицето, благодарение на уникална комбинация от анти-ейдж съставки.Леко оцветен и с деликатен аромат, този тониран крем е подходящ за всеки тип кожа, дори най- чувствителната.
  108,00 (BGN)
  Cleanance HYDRA успокояващ, компенсиращ и възстановяващ крем, който успокоява и възвръща комфорта на акнеичната кожа като компенсира изсушаващото действие на проведена медикаментозна терапия.

  Успокояващ крем CLEANANCE HYDRA*40 мл AVENE

  Cleanance HYDRA успокояващ, компенсиращ и възстановяващ крем, който успокоява и възвръща комфорта на акнеичната кожа като компенсира изсушаващото действие на проведена медикаментозна терапия.
  39,00 (BGN)
  Снимка на Успокояващ възстановяващ крем TOLERANCE CONTROL 40 мл

  Успокояващ възстановяващ крем TOLERANCE CONTROL 40 мл

  За чувствителна реактивна, нетолерантна или алергична кожа.Тази стерилна високотолерантна грижа за лице облекчава усещанията за топлина, изтръпване, стягане и дискомфорт.
  52,30 (BGN)
  За всеки тип чувствителна кожа загубила еластичност и плътност, дискомфорт. Този дневен крем помага на кожата да се справи с видимите признаци на стареене, имайки глобален ефект върху кожата на лицето, благодарение на уникална комбинация от анти-ейдж съставки.

  Фyндаментален дневен крем DermAbsolu JOUR AVENE 40 мл

  За всеки тип чувствителна кожа загубила еластичност и плътност, дискомфорт. Този дневен крем помага на кожата да се справи с видимите признаци на стареене, имайки глобален ефект върху кожата на лицето, благодарение на уникална комбинация от анти-ейдж съставки.Обогатен с Термална вода Аvène успокояваща и антииритативна. С деликатен кадифен аромат, този дневен крем е подходящ за всеки тип кожа, дори най- чувствителната. Кожата е плътна и гладка, а естественият обем е възвърнат. Успокоена и с възвърнат комфорт , тя е изпълнена с жизненост и сияние.
  105,30 (BGN)
  Фyндаментален серум DermAbsolu AVENE e за всеки тип чувствителна кожа загубила еластичност и плътност, дискомфорт. Този високо концентриран серум помага на кожата да се справи с видимите признаци на стареене, имайки глобален ефект върху кожата на лицето, благодарение на уникална комбинация от анти-ейдж съставки.

  Фyндаментален серум DermAbsolu AVENE 30 мл

  Фyндаментален серум DermAbsolu AVENE e за всеки тип чувствителна кожа загубила еластичност и плътност, дискомфорт. Този високо концентриран серум помага на кожата да се справи с видимите признаци на стареене, имайки глобален ефект върху кожата на лицето, благодарение на уникална комбинация от анти-ейдж съставки.
  123,00 (BGN)
  Анти-ейдж маска с ефективност в рамките на 10 мин. Оставя кожата видимо уплътнена, озарена и подхранена.* Високоефективна формула с 91% съставки с натурален произход и иновативна крем-гел текстура, която осигурява незабавен освежаващ и стягащ ефект, топи се върху кожата и прицелно доставя активните съставки.

  Фундаментална маска за лице DermAbsolu AVENE 75 мл

  Анти-ейдж маска с ефективност в рамките на 10 мин. Оставя кожата видимо уплътнена, озарена и подхранена.* Високоефективна формула с 91% съставки с натурален произход и иновативна крем-гел текстура, която осигурява незабавен освежаващ и стягащ ефект, топи се върху кожата и прицелно доставя активните съставки.
  100,00 (BGN)
  Снимка на Хидратираща Анти-Ейдж Грижа за Мъже AVENE 50 мл

  Хидратираща Анти-Ейдж Грижа за Мъже AVENE 50 мл

  Анти-ейдж хидратиращата грижа е подходяща за всеки тип чувствителна кожа, за току-що избръсната или тридневна брада. Хидратира, ревитализира и тонизира вашата кожа. Действа срещу пръвите признаци на стареене: структура на дермата и еластичност.
  78,85 (BGN)
  Снимка на Хидратиращо мляко за лице и тяло Xeracalm*200 мл AVENE

  Хидратиращо мляко за лице и тяло Xeracalm*200 мл AVENE

  Хидратиращо и подхранващо мляко за чувствителна и много суха кожа, подходящо за цялото семейство. Този продукт за ежедневна грижа с висока толерантност, съставен от 97% съставки с натурален произход, укрепва кожната бариера. Той успокоява усещането за опъване, подхранва и хидратира в продължение на 48 часа*. Формулата му съдържа масло от магарешки бодил, което стимулира синтеза на серамиди, с действие против изсушаване. Неговата леко ароматизирана и приятна текстура съчетава богатството на крем с течната текстура на лосион – за лесно нанасяне и бързо абсорбиране
  33,60 (BGN)
  Снимка на Хидратиращо мляко за лице и тяло Xeracalm*400 мл AVENE

  Хидратиращо мляко за лице и тяло Xeracalm*400 мл AVENE

  Хидратиращо и подхранващо мляко за чувствителна и много суха кожа, подходящо за цялото семейство. Този продукт за ежедневна грижа с висока толерантност, съставен от 97% съставки с натурален произход, укрепва кожната бариера. Той успокоява усещането за опъване, подхранва и хидратира в продължение на 48 часа*. Формулата му съдържа масло от магарешки бодил, което стимулира синтеза на серамиди, с действие против изсушаване. Неговата леко ароматизирана и приятна текстура съчетава богатството на крем с течната текстура на лосион – за лесно нанасяне и бързо абсорбиране
  46,80 (BGN)