Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  АВИРОН РАПИД Кидс сашета*10

  Производител: Neopharm
  AVIRON RAPID KIDS e комбинация от 2 клинично доказани съставки c натурален произход и допълващо се действие, които подпомагат естествената защитна функция на организма, особено по време на сезонните предизвикателства на студеното време. Повлиява благоприятно здравето и функцията на респираторната система.
  Складова единица: 48785
  24,30 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Грипът представлява вирусно заболяване на дихателните пътища. Грипните вируси са 3 типа: А, В и С. Те предизвикват остра инфекция на носа, гърлото, бронхите, белите дробове. Боледуване от грип се наблюдава всяка година, преди всичко през късна есен и в началото на зимата и обхваща едновременно много хора от различни възрастови групи. Епидемии от грип се наблюдават по-често през зимния сезон. Тогава хората прекарват повече време в затворени помещения, където по-лесно влизат в контакт с други хора.

  ОВИ (остри вирусни инфекции) се причиняват от над 200 различни вируса, засягащи дихателната система. Те се характеризират с по-леко преминаване на състоянието на болест в сравнение с грипа.

  ОВИ и грипът са силно заразни, те се предават чрез кашляне и кихане, както и при допир със замърсени ръце или предмети на заразен човек. В зимния сезон организмът е по-податлив към този тип болести. Нелекувани адекватно, ОВИ и грипът могат да доведат до усложнения, като менингит, пневмония, сърдечни проблеми и др.

  Най-податливи към разболяване от ОВИ и грип са децата, бременните жени, възрастните над 65 години, хората със слаб имунитет, и страдащите от хронични заболявания.

  Антибиотиците не оказват действие срещу ОВИ и грипа, а ваксините имат частичен успех в профилактиката им, тъй като вирусите се променят непрекъснато и са непредсказуеми. Най-често използваните медикаменти за лечение на вирусни инфекции и грип са така наречените симптоматични средства, които повлияват самите симптоми, но нямат ефект върху причинителя на заболяването. Тук спадат всички обезболяващи, температуропонижаващи, противокашлични, продуктите за хрема, антиалергични средства.

  Най-добрият метод за лечение на грип и други вирусни инфекции е използването на етиологични средства, които едновременно подсилват имунитета и унищожават вирусите. В резултат на това вирусната инфекция още в самото начало се пресича, симптомите траят по-малко време, а излекуването става по-бързо.

  AVIRON RAPID KIDS® e комбинация от 2 клинично доказани съставки c натурален произход и допълващо се действие, които подпомагат естествената защитна функция на организма, особено по време на сезонните предизвикателства на студеното време. Повлиява благоприятно здравето и функцията на респираторната система. Гранулите AVIRON KIDS се използват за приготвяне на разтвор за пиене за деца. С приятен вкус на ананас и портокал, и удобен начин на прием. Опаковката съдържа мерителна чашка, която улеснява дозирането.

  Дозировка:

  Приема се 2 пъти по 1 саше на ден за поне 5 последователни дни. Съдържанието на сашето Авирон Рапид за деца се разтваря в 2 супени лъжици (около 30ml) течност, която може да бъде вода, мляко или безалкохолна напитка. Разбърква се и се изпива. Може да се смесва и с храна. С приятен вкус на ананас и портокал.

  Състав: в 1 саше: Хумусна киселина 375мг, патентован екстракт от Спирулина 150мг, Пеларгониум (Pelargonium) 20мг.

  AVIRON KIDS® е хранителна добавка с подсладител.

  Предупреждение:

  Не приемайте този продукт, ако някога сте получавали алергична реакция към някоя от съставките му.

  Странични ефекти:

  Не са известни странични ефекти на продукта и противопоказания
  за приема му. Може да се използва самостоятелно или в съчетание с друг препарат, след консултация с лекар.
  Неговият прием може да промени оцветяването на изпражненията в тъмно до черно, поради черния цвят на хумусната киселина.

  Съхранение:

  На стайна температура до 25 градуса, на място, недостъпно за деца. Готовият перорален разтвор да се съхранява в хладилник и да се употребява не по-късно от 7 дни след приготвянето.

  Опаковка: 10 сашети

  Производител: Неофарм България ЕООД, България

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *