Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  BERLIN-CHEMIE AG

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на АНАФТИН БЕБЕ ГЕЛ 10 мл

  АНАФТИН БЕБЕ ГЕЛ 10 мл

  Био-адхезивен гел за уста при никнещи зъбки. Образува невидим филм, който защитава венците от дискомфорт и болка. Натуралните му съставки помагат за намаляване на болката и зачервяването в засегнатите зони. Анафтин бебе гел не съдържа локални анестетици, лекарства, алкохол или захар. Не причинява дразнене при приложение и има приятен вкус на банан.
  9,75 (BGN)
  Снимка на АНАФТИН ВОДА ЗА УСТА 3% , 120 мл

  АНАФТИН ВОДА ЗА УСТА 3% , 120 мл

  Anaftin® вода за уста облекчава дискомфорта и болката, причинени от ранички в устата, като такива дължащи се на афтозен стоматит, афтозни язви, както и облекчаване на разранявания, причинен от скоби или неудобни протези.
  12,05 (BGN)
  Снимка на АНАФТИН гел 12% 8 мл

  АНАФТИН гел 12% 8 мл

  Анафтин® гел се препоръчва при наличие на единични афти в устата и локализирани ранички. Дългият накрайник позволява директно приложение на засегнатото място - точно върху афтите. Подходящ за възрастни, както и за деца, ако те са способни да използват правилно продукта. Anaftin® Gel облекчава болката, причинена от ранички в устната кухина, като афтозен стоматит, афтозни язви, както и появата на ранички, причинени от скоби, брекети и неудобни зъбни протези.
  9,99 (BGN)
  Снимка на АНАФТИН спрей 1,5 % ,15 мл

  АНАФТИН спрей 1,5 % ,15 мл

  Anaftin® Spray облекчава болката, причинена от ранички в устната кухина, като афтозен стоматит, афтозни язви, както и появата на ранички, причинени от скоби, брекети и неудобни зъбни протези. Анафтин® спрей се препоръчва при наличие на множество афти или такива на труднодостъпни места. Дългият накрайник позволява точно приложение на местата на раничките и лесен достъп до задната част на устата. Подходящ за възрастни, както и за деца, ако те са способни да използват правилно продукта.
  13,30 (BGN)
  Снимка на ГрипВис 20 таблетки за смучене

  ГрипВис 20 таблетки за смучене

  ГрипВис таблетки за смучене могат да се използват за подпомагане на профилактиката и в подкрепа на лечението на инфекции на горните дихателни пътища, причинени от вирусите на настинката. ГрипВис таблетки за смучене образуват защитна бариера срещу вирусите на настинката.
  9,40 (BGN)
  Снимка на ГрипВис Спрей за гърло 20 мл

  ГрипВис Спрей за гърло 20 мл

  ГрипВис спрей за гърло образува овлажняващо защитно покритие върху лигавицата на устата и гърлото, което осигурва продължително овлажняване на лигавицата и подкрепя естествените защитни сили на организма.
  15,39 (BGN)
  Снимка на ГрипВис Спрей за нос 20 мл

  ГрипВис Спрей за нос 20 мл

  ГрипВис спрей за нос действа ефективно, като създава овлажняващо предпазно покритие върху носната лигавица. Течният слой функционира като механична бариера против външни въздействия. Така може да защити от грипоподобни заболявания и настинка, причинени от вируси.
  14,60 (BGN)
  Снимка на ДЕКСОФЕН 25 мг сашета 20

  ДЕКСОФЕН 25 мг сашета 20

  Дексофен саше е обезболяващо лекарство от групата на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС). Дексофен саше се използва за краткосрочно симптоматично лечение на лека до умерена остра болка като болка в мускулите или ставите, болезнена менструация (дисменорея) и зъбобол.
  19,20 (BGN)
  Снимка на ДЕКСОФЕН 25 мг таблетки 10

  ДЕКСОФЕН 25 мг таблетки 10

  ДЕКСОФЕН таблетки е лекарствено средство с обезболяващо действие от групата на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС), което се използва за лечение на лека до умерена болка като мускулни болки, зъбобол и болки при менструация (дисменорея).
  6,15 (BGN)
  Снимка на ЕСПУМИЗАН L емулсия 40 мг

  ЕСПУМИЗАН L емулсия 40 мг

  Еспумизан® L съдържа активното вещество симетикон, стомашно-чревно средство, което действа като премахва пяната и е диагностично помощно вещество. Еспумизан® L е лекарство против подуване и чувство на тежест в корема. Еспумизан® L намалява повърхностното напрежение на мехурчетата газ и разгражда дребномехурчестата пяна. Освободените по този начин газове могат да се резорбират от чревната стена и да се отделят по естествен начин. Еспумизан® L действа по чисто физичен начин, не променя химическите реакции и е фармакологично и физиологично неактивен, не взаимодейства с микроорганизми и с ензими. Еспумизан® L не влияе върху храносмилането и не променя киселинността в стомаха.
  6,90 (BGN)
  Снимка на ЕСПУМИЗАН ИЗИ 14 САШЕТА

  ЕСПУМИЗАН ИЗИ 14 САШЕТА

  ЕСПУМИЗАН ИЗИ се използва за ефективно облекчаване на метеоризъм (натрупване на газове в стомашно-чревния тракт) и за намаляване на усещането за дискомфорт в корема, подуване, тежест в горната част на корема и къркорене в стомашно-чревния тракт. ЕСПУМИЗАН ИЗИ се предлага в отделни сашета, които може да носите със себе си по всяко време за облекчаване на неприятните симптоми на метеоризъм или други състояния, свързани с натрупване на газове. Не е необходимо гранулите да бъдат приемани с вода. Те имат приятен лимонов вкус.
  8,99 (BGN)
  Снимка на ЕСПУМИЗАН капсули 40 мг , 25

  ЕСПУМИЗАН капсули 40 мг , 25

  За симптоматично лечение оплаквания, свързани с газове в стомаха или червата, например натрупване на газове (метеоризъм) или подуване и чувство на пълнота. При подготовка за образно изследване на стомаха и червата, например рентгеново и ултразвуково. Еспумизан се използва за лечение на деца от б години, юноши и възрастни. Трябва да се посъветвате с лекар ако не се почувствате по-добре или състоянието Ви се влоши.
  4,30 (BGN)
  Снимка на ЕСПУМИЗАН капсули 40 мг , 50

  ЕСПУМИЗАН капсули 40 мг , 50

  За симптоматично лечение оплаквания, свързани с газове в стомаха или червата, например натрупване на газове (метеоризъм) или подуване и чувство на пълнота. При подготовка за образно изследване на стомаха и червата, например рентгеново и ултразвуково. Еспумизан се използва за лечение на деца от б години, юноши и възрастни. Трябва да се посъветвате с лекар ако не се почувствате по-добре или състоянието Ви се влоши.
  6,70 (BGN)
  Снимка на ЕСПУМИЗАН КОМФОРТ емулсия 100 мг

  ЕСПУМИЗАН КОМФОРТ емулсия 100 мг

  Това лекарство лекува симптомите на метеоризъм (газове и подуване на корема от газове) и е подходящо за всички възрастови групи. Действа, като разгражда мехурчетата пяна в стомашното съдържимо и в мукуса на храносмилателния тракт. Освободените по този начин газове могат да се резорбират от чревната стена, както и да се отделят чрез чревната перисталтика.
  10,60 (BGN)
  Снимка на КУИКС ДЕЙЛИ СПРЕЙ , 100 мл

  КУИКС ДЕЙЛИ СПРЕЙ , 100 мл

  Втечнява секрета и по този начин позволява отделянето му от носа, например при настинки и алергии. Облекчава локалните симптоми на остри инфекции на горните дихателни пътища, както и на острия и хроничен риносинузит. Ефективно и напълно промива носа, за да намали броя на бактериите, вирусите, алергените и полените, коричките, праха и прекомерното количество секрет. Има овлажняващ ефект и облекчава дразненето.
  13,60 (BGN)
  Снимка на КУИКС СОФТ СПРЕЙ , 30 мл

  КУИКС СОФТ СПРЕЙ , 30 мл

  За ежедневна грижа за носа и за поддържане на нормалното функциониране на носа. Куикс софт е натурално средство за облекчаване на чувствителната носна лигавица, като помага за запазването на влажността й, както и за правилното филтриране и овлажняване на въздуха. Това допринася за запазването на здрава лигавица на носната кухина.
  9,75 (BGN)
  Снимка на КУИКС СПРЕЙ 2,6 % , 30 мл

  КУИКС СПРЕЙ 2,6 % , 30 мл

  При простуда, грип и алергии, придружени от запушен или течащ нос, тези функции се нарушават. КУИКС облекчава запушения нос, помага за възстановяване на нормалните функции и улеснява дишането през носа.
  9,70 (BGN)
  Снимка на КУИКС БЕЙБИ КАПКИ ЗА НОС 10 мл

  КУИКС БЕЙБИ КАПКИ ЗА НОС 10 мл

  За грижа и хигиена на носа на бебето от първия ден на живота. Куикс® бебе е изотоничен разтвор на морска вода в удобна мека бутилка, съдържаща стерилни капки без консерванти. Куикс® бебе съдържа 100 % натурална вода от Атлантическия океан с редица ценни минерали и микроелементи и помага да се възстанови нормалната функция на лигавицата на носа. Поради ниската концентрация на сол, съизмерима с нормалните нива на сол в организма (изотоничен разтвор), Куикс® бебе е много нежен към носа на бебетата.
  9,60 (BGN)
  Снимка на КУИКС ЕКСТРА СПРЕЙ 30 мл

  КУИКС ЕКСТРА СПРЕЙ 30 мл

  Куикс екстра е натурално средство срещу запушен нос и запушени синуси. Куикс екстра съдържа вода от Атлантическия океан с ценни минерали и микроелементи, както и евкалиптово масло. Концентрацията на сол в Куикс екстра (еквивалентна на приблизително 2,6 % NaCl) е по-висока, отколкото тази на лигавицата на носа (хипертоничен солен разтвор), като по този начин създава осмотично налягане, което подпомага отпушването.
  10,80 (BGN)
  Снимка на ЛИОТОН 1000 гел 100 гр

  ЛИОТОН 1000 гел 100 гр

  Лиотон 1000® гел се прилага и при локализиран оток и болки, подкожни хематоми (синини), травми и контузии на мускулите, сухожилията и ставните връзки. Лиотон 1000® гел е предназначен за лечение на заболявания на повърхностните вени като варикозно разширени вени и свързаните с тях усложнения: флеботромбоза, тромбофлебит, повърхностен перифлебит, варикозни язви, следоперативен варикофлебит, последствия след сафенектомия (отстраняване на вена сафена).
  26,40 (BGN)
  Снимка на ЛИОТОН 1000 гел 50 гр

  ЛИОТОН 1000 гел 50 гр

  Лиотон 1000® гел се прилага и при локализиран оток и болки, подкожни хематоми (синини), травми и контузии на мускулите, сухожилията и ставните връзки. Лиотон 1000® гел е предназначен за лечение на заболявания на повърхностните вени като варикозно разширени вени и свързаните с тях усложнения: флеботромбоза, тромбофлебит, повърхностен перифлебит, варикозни язви, следоперативен варикофлебит, последствия след сафенектомия (отстраняване на вена сафена).
  15,50 (BGN)
  Снимка на МЕЗИМ ФОРТЕ 10000,таблетки 20

  МЕЗИМ ФОРТЕ 10000,таблетки 20

  Мезим® форте 10000 Ph. Eur. U, е лекарство, съдържащо вещества (ензими) от свински панкреас (панкреасен прах, наричан още панкреатин), които подпомагат храносмилането. Мезим® форте 10000 Ph. Eur. U. се прилага за заместване на храносмилателни ензими при нарушено храносмилане, в резултат на намалена или липсваща функция на панкреаса (екзокринна панкреасна недостатъчност).
  7,70 (BGN)
  Снимка на МЕЗИМ ФОРТЕ 10000,таблетки 50

  МЕЗИМ ФОРТЕ 10000,таблетки 50

  Мезим® форте 10000 Ph. Eur. U, е лекарство, съдържащо вещества (ензими) от свински панкреас (панкреасен прах, наричан още панкреатин), които подпомагат храносмилането. Мезим® форте 10000 Ph. Eur. U. се прилага за заместване на храносмилателни ензими при нарушено храносмилане, в резултат на намалена или липсваща функция на панкреаса (екзокринна панкреасна недостатъчност).
  17,30 (BGN)
  Снимка на МИГ 400 таблетки 400 мг 10 бр

  МИГ 400 таблетки 400 мг 10 бр

  МИГ-400® е противовъзпалително и болкоуспокояващо лекарство (нестероидно противовъзпалително средство, НСПВС), с температуропонижаващи (антипиретични) свойства.Приложение на МИГ-400® -Симптоматично лечение на слаба до умерено силна болка,висока температура.
  4,80 (BGN)
  Снимка на МИГ ДЖУНИЪР СИРОП 40 мг / 100 мл

  МИГ ДЖУНИЪР СИРОП 40 мг / 100 мл

  МИГ® джуниър представлява лекарство, което понижава болката и високата температура (нестероидно противовъзпалително средство, НСПВС). МИГ® джуниър се използва за краткосрочно симптоматично лечение на: лека до умерено силна болка, висока температура. МИГ® джуниър се използва при деца с тегло над 10 kg (на възраст 1 година), юноши и възрастни.
  9,40 (BGN)
  Снимка на НОВО-НЕЙЛ ЕМТРИКС 10 мл

  НОВО-НЕЙЛ ЕМТРИКС 10 мл

  Ново-Нейл Емтрикс е продукт, предназначен за лечение на онихомикоза (гъбична инфекция на ноктите) или псориазис. Подобрява външния вид на ноктите, които са деформирани или с променен цвят. Притежава физичен кератолитичен ефект. Разрушава клетките на гъбичките, причиняващи инфекции. Изглажда нежно външните слоеве на нокътната плочка. Подобрява хидратацията и поддържа доброто състояние на ноктите. Променя микросредата и подобрява целостта на нокътната повърхност. Продължителността на лечението зависи от състоянието. В повечето случаи за постигане на задоволителни резултати може да се наложи употреба между 3 и 6 месеца.
  34,50 (BGN)
  Снимка на ПРОСТАМОЛ УНО , 30 Капсули

  ПРОСТАМОЛ УНО , 30 Капсули

  Простамол® уно съдържа екстракт от плодовете на Сереноа репенс, който е урологичен лекарствен продукт от растителен произход (лекарство за простата). Простамол® уно се използва при възрастни мъже за лечение на смущения в уринирането (затруднено изпразване на пикочния мехур) вследствие доброкачествено уголемяване на простатата (от неканцерогенен произход), I и II стадий.
  22,30 (BGN)
  Снимка на ПРОСТАМОЛ УНО , 60 Капсули

  ПРОСТАМОЛ УНО , 60 Капсули

  Простамол® уно съдържа екстракт от плодовете на Сереноа репенс, който е урологичен лекарствен продукт от растителен произход (лекарство за простата). Простамол® уно се използва при възрастни мъже за лечение на смущения в уринирането (затруднено изпразване на пикочния мехур) вследствие доброкачествено уголемяване на простатата (от неканцерогенен произход), I и II стадий.
  34,65 (BGN)
  Снимка на ФЛАВАМЕД 10 ефервесцентни таблетки

  ФЛАВАМЕД 10 ефервесцентни таблетки

  Флавамед ефервесцентни таблетки съдържа активното вещество амброксолов хидроклорид, което принадлежи към терапевтична група на продукти за лечение на кашлица и настинка, муколитици. Амброксолов хидрохлорид се използва за лечение на влажна кашлица при остри или хронични заболявалия на белия дроб и бронхите. Флавамед ефервесцентни таблетки втечнява бронхиалния секрет (мукус) и позволява по-лесното му отделяне чрез кашлица.
  7,80 (BGN)
  Снимка на ФЛАВАМЕД 30 мг ТАБЛЕТКИ

  ФЛАВАМЕД 30 мг ТАБЛЕТКИ

  Флавамед® таблетки против кашлица е муколитично лекарство (втечнява гъстия бронхиален секрет) при заболявания на дихателните пътища. Флавамед® таблетки против кашлица е показан за възрастни, юноши и деца над 6 години. Флавамед® таблетки против кашлица се прилага при остри или хронични заболявания на белия дроб и бронхите, съпроводени с образуването на гъст бронхиален секрет (мукус). Флавамед® таблетки против кашлица втечнява гъстия бронхиален секрет и позволява по-лесното му отделяне чрез кашлица.
  5,99 (BGN)
  Снимка на ФЛАВАМЕД СИРОП ЗА ДЕЦА 100 мл

  ФЛАВАМЕД СИРОП ЗА ДЕЦА 100 мл

  Флавамед за деца съдържа активното вещество амброксолов хидрохлорид и принадлежи към терапевтичната група на лекарствените продукти за кашлица и простуда, муколитици. Амброксолов хидрохлорид се използва за лечение на влажна кашлица при остри или хронични заболявания на белия дроб и бронхите. Флавамед за деца е показан за деца над 2 години, юноши и възрастни. Флавамед за деца втечнява бронхиалния секрет (мукус) и позволява по-лесното му отделяне чрез кашлица. Трябва да се посъветвате с лекар, ако след 4-5 дни не се почувствате по-добре или състоянието Ви се влоши.
  7,65 (BGN)
  Снимка на ФЛАВАМЕД ФОРТЕ сироп 30 мг , 100 мл

  ФЛАВАМЕД ФОРТЕ сироп 30 мг , 100 мл

  Флавамед форте съдържа активното вещество амброксолов хидрохлорид и принадлежи към терапевтичната група на лекарствените продукти за кашлица и простуда, муколитици. Амброксолов хидрохлорид се използва за лечение на влажна кашлица при заболявания на белия дроб и бронхите. Флавамед форте е показан за деца над 2 години, юноши и възрастни. Флавамед® форте втечнява бронхиалния секрет (мукус) и позволява по-лесното му отделяне чрез кашлица. Трябва да се посъветвате с лекар, ако след 4-5 дни не се почувствате по-добре или състоянието Ви се влоши.
  7,70 (BGN)