Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  BestaMed Ltd

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на АЙС ПАУЪР ГЕЛ ОХЛАЖДАЩ 75 мл

  АЙС ПАУЪР ГЕЛ ОХЛАЖДАЩ 75 мл

  Power Cold Gel е охлаждащ гел за облекчаване на мускулна болка, предизвикана от възпаление или подуване. Прониква бързо през кожата, успокоявайки мускулите. Използвайте Ice Power Cold Gel за облекчение на навяхвания, разтежения / разкъсвания, наранявания, болки във врата и раменете, както и за възстановяването на мускулите след физическо натоварване.
  13,20 (BGN)
  Снимка на БЕСТАРЕН 10 таблетки 25 мг

  БЕСТАРЕН 10 таблетки 25 мг

  Бестарен 25 mg филмирани таблетки е обезболяващо лекарство от групата на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС). Бестарен 25 mg филмирани таблетки се използва за лечение на лека до умерена болка като болка в мускулите, болезнена менструация (дисменорея) и зъбобол.
  5,60 (BGN)
  Снимка на ЕСКИМО - 3 с Витамин Е 105 капсули 0.5 г

  ЕСКИМО - 3 с Витамин Е 105 капсули 0.5 г

  Ескимо-3 допринася за доброто кръвообращение, което е важна част от грижата за сърцето. Ескимо-3 подобрява също и гъвкавостта на ставите и здравето на кожата.
  17,15 (BGN)
  Снимка на ЕСКИМО - 3 ДЕТСКИ СИРОП 105 мл

  ЕСКИМО - 3 ДЕТСКИ СИРОП 105 мл

  Ескимо-3 детски сироп подпомага развитието и дейността на мозъка, очите и имунната система. Той е специално създаден за деца на възраст от 1 до 12 години. Съдържа естествено рибено масло с високо съдържание на омега 3 мастни киселини – EPA и DHA, обогатено с витамини D и E. Рибеното масло, използвано в продукта, е от пресни дълбоководни, а не изкуствено отглеждани риби. Ескимо 3 за деца е пречистен с цел намаляване токсичните за околната среда вещества, като живак и пестициди. Съдържанието на Омега-6 в Ескимо за деца е с произход от масло на рапицово семе, което е богат източник на тази мастна киселина.
  17,29 (BGN)
  Снимка на ЕСКИМО - 3 ОМЕГА 3 С ВКУС НА ПОРТОКАЛ 27 дъвчащи таблетки

  ЕСКИМО - 3 ОМЕГА 3 С ВКУС НА ПОРТОКАЛ 27 дъвчащи таблетки

  Eskimo-3 дъвчащи таблетки за деца са богати на омега-3 мастни киселини с високо съдържание на EPA и DHA. Това е нов продукт в серията Eskimo под формата на желеобразни таблетки, които се дъвчат. Той е с приятен за деца вкус и аромат на портокал.
  22,60 (BGN)
  Снимка на ЕСКИМО БРЕЙНШАРП 50 капсули

  ЕСКИМО БРЕЙНШАРП 50 капсули

  Ескимо Брейншарп е хранителна добавка, която осигурява нов, напълно натурален подход за поддържане на мозъчната и енергийната дейност на организма. Eskimo Brainsharp съдържа напълно натурално рибено масло. "Напълно натурално" са ключови думи, когато говорим за омега-3 продукти. "Напълно натурално" означава, че това НЕ е химично модифицирано масло и също, че активността на естествените антиоксиданти, която се губи в хода на рафиниране на повечето рибени масла, тук е напълно възстановена. Отличава се също с висока чистота и стабилност. Това прави Brainsharp уникален и различен от останалите омега-3 препарати. За да поддържа мозъчните и енергийните функции на организма Ескимо Брейншарп, съдържа още коензим Q10, GLA, омега-9, витамин D и витамин Е.
  18,90 (BGN)
  Снимка на КУТИЯ ЗА ЛЕКАРСТВА ЗА 7 ДНИ ПО 4 ДНЕВНИ ПРИЕМА

  КУТИЯ ЗА ЛЕКАРСТВА ЗА 7 ДНИ ПО 4 ДНЕВНИ ПРИЕМА

  Разпределителят има 7 касети с по 4 отварящи се отделения за поставяне на таблетки, предвидени за съхранение на таблетки за 4–ри приема дневно - сутрин ,обед,вечер,преди лягане.
  11,50 (BGN)
  Снимка на ОКЛИС 20 сашета 400 мг

  ОКЛИС 20 сашета 400 мг

  ОКЛИС 400 mg гранули за перорален разтвор принадлежи към групата лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС). Използва се за лечение на болка: мускулна (навяхвания и разтежения) и костни заболявания с болка и възпаление, главоболие, зъбобол, следоперативна болка, периодична болка. ОКЛИС 400 mg гранули за перорален разтвор е подходящ и за лечение на ревматоиден артрит (включително ювенилен ревматоиден артрит), анкилозиращ спондилит, артроза и други остри или хронични ревматични процеси, на меките тъкани при навяхвания и разтежения, висока температура и възпаления, които съпътстват състояния като фарингит, тонзилит, ушни инфекции и др., първична дисменорея и т.н..
  18,20 (BGN)
  Снимка на ОКЛИС ФОРТЕ 10 сашета 600 мг

  ОКЛИС ФОРТЕ 10 сашета 600 мг

  ОКЛИС ФОРТЕ 600 mg гранули за перорален разтвор принадлежи към групата лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС). Използва се за лечение на болка: мускулна (навяхвания и разтежения) и костни заболявания с болка и възпаление, главоболие, зъбобол, следоперативна болка, периодична болка. ОКЛИС ФОРТЕ 600 mg гранули за перорален разтвор е подходящ и за лечение на ревматоиден артрит (включително ювенилен ревматоиден артрит), анкилозиращ спондилит, артроза и други остри или хронични ревматични процеси, на меките тъкани при навяхвания и разтежения, висока температура и възпаления, които съпътстват състояния като фарингит, тонзилит, ушни инфекции и др., първична дисменорея и т.н..
  12,80 (BGN)
  Снимка на РЕЗАЧКА ЗА ТАБЛЕТКИ

  РЕЗАЧКА ЗА ТАБЛЕТКИ

  Удобна, практичка и лека резачка за таблетки. Лесно разделяте големи и малки хапчета, каплети, витамини и добавки. Безпроблемно нарязвате хапчетата наполовина с помощта на острие от неръждаема стомана. За получаване винаги на правилната доза от лекарството.
  5,50 (BGN)