Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  BetterYou Floravit

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на BetterYou™ Витамин D3 1000 IU орален спрей*15 мл

  BetterYou™ Витамин D3 1000 IU орален спрей*15 мл

  Всеки спрей доставя 1000IU (25μg) витамин D3 със 100% естествен произход. Специално формулиран за абсорбиране през меката тъкан на устата за оптимално усвояване. Всеки спрей осигурява витамин D в капчици с микро размер, които покриват и просмукват меката тъкан на вътрешната буза, доставяйки основните хранителни вещества чрез богатите венозна система директно в кръвоносната система.
  18,50 (BGN)
  Снимка на BetterYou™ Витамин D3 3000 IU орален спрей*15 мл

  BetterYou™ Витамин D3 3000 IU орален спрей*15 мл

  BetterYou™ D3000 е витамин D3 в оптимална дневна доза под форма на орален спрей. Специална формула, доставя витамин D директно в кръвта, като заобикаля храносмилателната система. D3000 е проектиран да се доставя с оптимален размер на капчиците, които осигуряват ефективна абсорбция, удобство и скорост, каквито други добавки на витамин D нямат.
  22,99 (BGN)
  Снимка на BetterYou™ Витамин D3+K2 орален спрей *12 мл

  BetterYou™ Витамин D3+K2 орален спрей *12 мл

  BetterYou™ Vitamin D+K2 Методът на иновативното доставяне позволява на витамин D3 и К2 да се абсорбира директно в кръвообращението чрез вътрешната част на бузата, като заобикаля храносмилателната система, където много хранителни вещества могат да бъдат загубени. Витамин D3 и витамин К2 работят синергично един с друг, за да гарантират, че калцият се насочва извън артериите, към костите, където спомага за подобряване на плътността на костите. Без достатъчно витамин К2 може да настъпи калциране в артериите, което увеличава риска от сърдечни заболявания.
  27,50 (BGN)
  Снимка на BetterYou™Витамин В-комплекс орален спрей*25 мл

  BetterYou™Витамин В-комплекс орален спрей*25 мл

  BetterYou В-КОМПЛЕКС е със страхотен вкус, експертно формулиран комплекс от всички 8 витамини от групата на В, включително витамин В12 за поддържане на естествения енергиен метаболизъм. B-complete Oral Spray съдържа най-много бионалични съставки, за да се осигури оптимална абсорбция и метаболизъм от организма. Включително и двете форми на В12, метилкобаламин, за да поддържат естествените енергийни пътища на тялото.
  30,00 (BGN)
  Снимка на Турмерон™ BCM-95™ 500 мг капсули*30

  Турмерон™ BCM-95™ 500 мг капсули*30

  Турмерон™ е хранителна добавка от куркумин и етерично масло от куркума. Турмерон™ съдържа патентована активна комбинация BCM-95™ от куркуминоиди + масло от куркума Ар-турмерон, който позволява в тялото ви ефективно да се достави високо ниво на биоактивен куркумин в кръвния поток чрез удобна капсула. Подпомага облекчаването на симптоми свързани със възпаление (хронично и остро). Подпомага намаляването на болката при синузит, ревматоиден артрит, остеоартрит. Подпомага намаляването на болката в ставите и мускулите. Подпомага намаляването на инсулиновата резистентност. Подпомага намаляването на лошия холестерол. Подпомага чернодробната функция. Подпомага мозъчната функция и паметта.
  46,49 (BGN)