Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  BIONORICA

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на БРОНХИПРЕТ 20 таблетки

  БРОНХИПРЕТ 20 таблетки

  При продуктивна кашлица. Облекчава отхрачването на уплътнена слуз, намалява вискозитета на храчките и ускорява тяхното извеждане от организма. Препоръчва се като отхрачващо средство при остри и хронични възпалителни заболявания на дихателните пътища, придружени от образуване на кашлица и храчки. Съдържа сух билков екстракт от корен на иглика и стрък на мащерка. Предлага се в опаковка от 20 таблетки.
  9,41 (BGN)
  Снимка на Канефрон 60 таблетки

  Канефрон 60 таблетки

  Традиционен растителен лекарствен продукт, който се използва като поддържащо лечение и в допълнение към специфични мерки, прилагани в случаи на леки оплаквания при възпалителни процеси на пикочните пътища и за предпазване от отлагане на пясък в бъбрецитe при възрастни и лица над 12 години. Ако след 7 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.
  19,10 (BGN)
  Снимка на КЛИМАДИНОН 60 таблетки

  КЛИМАДИНОН 60 таблетки

  Климадинон филмирани таблетки е растителен лекарствен продукт за облекчаване на оплакванията по време на менопауза като горещи вълни и обилно изпотяване.
  11,50 (BGN)
  Снимка на МАСТОДИНОН 60 таблетки

  МАСТОДИНОН 60 таблетки

  За лечение при жени в случаи на: менструални нарушения,предменструален синдром с оплаквания като мастодиния, психична лабилност, констипация, поява на отоци, главоболие/мигрена,доброкачествено болезнено заболяване на гърдите (мастопатия).
  12,50 (BGN)
  Снимка на СИНУПРЕТ  50 таблетки

  СИНУПРЕТ 50 таблетки

  При лечение на остри и хронични възпаления на параназалните синуси и респираторния тракт, както и като допълнително средство при антибиотично лечение на тези заболявания.
  16,30 (BGN)
  Снимка на СИНУПРЕТ Сироп 100 мл

  СИНУПРЕТ Сироп 100 мл

  Синупрет сироп е растителен продукт за лечение на остри и хронични възпаления на околоносните кухини и дихателния тракт и се използва като допълнително средство към антибиотичната терапия на подобни състояния.
  14,75 (BGN)
  Снимка на СИНУПРЕТ Форте 20 таблетки

  СИНУПРЕТ Форте 20 таблетки

  При лечение на остри и хронични възпаления на параназалните синуси и респираторния тракт, както и като допълнително средство при антибиотично лечение на тези заболявания.
  13,70 (BGN)
  Снимка на СИНУПРЕТ ЕКСТРАКТ 20 таблетки

  СИНУПРЕТ ЕКСТРАКТ 20 таблетки

  Синупрет екстракт е растителен лекарствен продукт за лечение на остри, неусложнени възпаления на параназалните синуси при възрастни.
  18,70 (BGN)
  Снимка на ЦИКЛОДИНОН 4 мг 30 таблетки

  ЦИКЛОДИНОН 4 мг 30 таблетки

  Циклодинон филмирани таблетки е растителен лекарствен продукт за лечение на жени в случаи на предменструален синдром, който включва: чувство за болка в гърдите, умора, нарушения в съня, нервност, подуване на корема и др. Лекарственият продукт се отпуска без лекарско предписание и е подходящ за лечение на леки смущения. Въпреки това, Циклодинон филмирани таблетки трябва да се използва внимателно, за да се постигне оптимален резултат.
  11,30 (BGN)