Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  БОЧКО Мултипротект лосион против насекоми*120 мл

  Производител: LAVENA
  Бочко Мулти Протект Лосион е с до 8 часа защита от комари и кърлежи, с удобна за хващане опаковка със спрей помпа, с масло от Цитронела с активно репелентно действие. С аромат на лимон. Биоциден продукт с разрешение от МЗ. Подходящ за деца над 3 години и за цялото семейство.
  Складова единица: 51423
  9,99 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Активни вещества:

  Етилбутилацетиламинопропионат – 20g/100g.

  Масло от евкалипт цитрудора, хидратирано, циклизирано – 0.1g/100g.

  Състав: активни вещества: етилбутилацетиламинопропионат 20g/100g; масло от евкалипт цитрудора, хидратирано, циклизирано 0.1g/100g.

  Начин на употреба:

  Подходящ за деца над 3 години и за цялото семейство.

  Лосионът се прилага само върху откритите части на кожата на ръцете, краката и лицето, в минималните количества необходими за омокрянето й. Обработва се участъка от кожата, който трябва да бъде защитен, като се нанася на равен, тънък слой. Особено внимателно да се обработва кожата на лицето, като се пръска върху ръката и след това се нанася внимателно, без да се засягат очите и устата.

  При деца, обработката на кожата да се извърши от родител или възрастен, който нанася лосиона върху дланите на ръцете си и обтрива кожата на детето. Да не се нанася върху дланите на детето, за да не попадне случайно в устата или очите. За малки деца биоцидът се прилага един път дневно.

  Опаковка: 120 мл

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *