Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  BOTANIC

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на ГинкоВин + Центела 30 таблетки

  ГинкоВин + Центела 30 таблетки

  GinkgoVin + Centella действа благоприятно на паметта, кръвообращението и кръвоносните съдове. Единственият продукт, който съдържа и трите екстракта Гинко Билоба, Гроздово семе и Центела е GinkgoVin + Centella. Дозировката в една таблетка от трите екстракта гарантира положителен ефект при болест на Алцхаймер, загуба на памет, нарушена концентрация, липса на внимание, нарушено кръвообращение, атеросклероза, хипертония, сърдечно-съдови заболявания, студени крайници.
  16,30 (BGN)
  Снимка на ГинкоВин 60 таблетки

  ГинкоВин 60 таблетки

  GinkgoVin е комбинация от висококачествени екстракти от Гинко билоба и Гроздово семе, която подобрява паметта и концентрацията и допринася за нормално кръвооросяване и правиланата функция на сърдечно-съдовата система. Гинковин е ефективен при проблеми с паметта, затруднена концентрация, атеросклероза, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно, студени крайници.
  25,50 (BGN)
  Снимка на ЗинСеД за имунната система 60 таблетки

  ЗинСеД за имунната система 60 таблетки

  ZinSeD е висококачествена лесноусвоима хранителна добавка. Действието й е свързано с подкрепата на защитната функция на имунната система. Продуктът допринася за естественото производство на енергия на организма. Системната употреба намалява чувството на системна умора и отпадналост.ЗинСеД е комбинация от важните за имунната система цинк, селен, витамин D и витамин C. Тази комбинация значително повишава съпротивителните сили на организми срещу вируси, бактерии и други патогенни. Съставките са специално подбрани да повишават устойчивостта на организма срещу вирусни инфекции. Витамините и минералите в ЗинСеД допринасят за нормалната функция на организма.
  18,00 (BGN)
  Lady Harmonia на Botanic подобрява състоянието по време на менструалния цикъл и периода на менопауза, облекчава съпътстващите менопаузата симптоми като изпотяване, горещи вълни, нервност, депресия, промени в настроението, раздразнителност, тревожност, напрежение, високо кръвно и други.

  Лейди Хармония таблетки*60

  Lady Harmonia на Botanic подобрява състоянието по време на менструалния цикъл и периода на менопауза, облекчава съпътстващите менопаузата симптоми като изпотяване, горещи вълни, нервност, депресия, промени в настроението, раздразнителност, тревожност, напрежение, високо кръвно и други. Лейди Хармония облекчава състоянието при тежък предменструален синдром и намалява симптомите като боли в кръста,корема, гърдите и др., спомага за регулирането на нередовния цикъл. Лейди Хармония подкрепя нервната система, намалява чувството на умора, подобрява настроението и влияе благоприятно върху съединителната тъкан и кожата.
  25,50 (BGN)
  ПростаРен е специално разработена синергична формула, която обхваща цялостната грижа за здрава простата. ПростаРен действа благоприятно върху простатната жлеза и пикочните пътища. Намалява дискомфорта и позивите за често уриниране.

  ПростаРен таблетки*60

  ПростаРен е специално разработена синергична формула, която обхваща цялостната грижа за здрава простата. ПростаРен действа благоприятно върху простатната жлеза и пикочните пътища. Намалява дискомфорта и позивите за често уриниране.
  24,90 (BGN)
  Снимка на ЦистиРен 30 таблетки

  ЦистиРен 30 таблетки

  Cystiren съдържа мощен комплекс от стандартизирани екстракти от американска червена боровинка и златна пръчица, която повлиява благоприятно функциите на уринарния тракт и отделителната система и защитава пикочните пътища от инфекции. Цистирен съдържа стандартизирани растителни екстракти със синергично действие. Експресно и изключително ефективно облекчава проблеми, свързани с работата на пикочните пътища. Повлиява отлично симптомите на цистит, уретрит, пиелонефрит и инфекции на отделителната система.
  20,80 (BGN)