Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  БУТИРИН капсули*30

  Производител: NATURPHARMA
  Бутирин е първият препарат с комбинация от постбиотици, трибутирин и комплекс от витамини. Висококачествените съставки подпомагат нормалната функция на червата и имунната система, които често са компрометирани от отрицателните последици на нездравословния начин на живот и многократната употреба на антибиотици.
  Складова единица: 52558
  33,50 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Постбиотиците представляват термично обработени инактивирани пробиотици. Предимствата им пред пробиотиците са, че надграждат благоприятните ефекти на пробиотиците, устойчиви са на антибиотици, избягват риска от прилагане на живи
  микроорганизми при пациенти със съпътващи заболявания и компрометирана имунна система и се съхраняват без специален режим.
   
  Състав (в 1 таблетка):

  Микрокапсулиран бутират, като триглицерид (30% трибутирин): 500 mg
  Lactobacillus acidophilus, тиндализиран постбиотик (1*1011 CFU/g): 100 mg
  Цианокобаламин (0,1% Витамин В12): 15 mg
  Холекалциферол (0,25% Витамин D3): 12 mg
  Bifidobacterium bifidum, тиндализиран постбиотик (1*1011 CFU/g): 10 mg
  Никотинамид (ниацин, 100% витамин B3): 8 mg
  Ретинил ацетат (15% ретинол, Витамин А): 3,334 mg
  D-биотин (биотин, 100% витамин B7): 0,1 mg
  Други съставки (помощни вещества): дикалциев фосфат - пълнител, силициев диоксид и
  магнезиева сол на мастна киселина – антислепващи агенти, желатин – капсула.

  Препоръчителна дозировка:

  По 1 капсула на ден за период от 1 до 6 месеца.

  Активни съставки:

  Трибутирин

  Трибутиринът е източник на бутирова киселина, която представлява основния източник на енергия за чревните клетки. Изпълнява и редица други ключови функции-има противовъзпалително действие, поддържа функцията на чревната бариера, стимулира благоприятния бактериален баланс, подобрява перисталтиката на червата и регулира имунния отговор.

  Lactobacillus acidophilus – постбиотик

  Лактобацилите са свързани с производството на млечна киселина от въглехидрати, което ги прави важни за ферментацията на храните. Приложението на постбиотик L. аcidophilus е показало ефективност при лечение на остра диария, хронична диария, диария причинена отантибиотици, както и подобряване на състоянието при пациенти със синдром на
  раздразненото черво (IBS).

  Bifidobacterium bifidum – постбиотик

  Бифидобактериите са едни от най-разпространените бактерии в червата. Най-важните ефекти на постбиотик Bifidobacterium bifidum в човешкия организъм са свързани с антибатериалната активност срещу патогени като Helicobacter pylori, модулиране на имунната система и облекчаване на възпалението, свързано с някои хронични дисфункции на дебелото черво.

  Витамин A

  Витамин A има редица положителни ефекти върху здравето на гастроинтестиналния тракт. Той спомага за регулиране на растежа и диференциацията на епителните клетки, които образуват защитната бариера на червата и е от съществено значение за регулацията на имунните реакции със своя противовъзпалителен и антимикробен ефект.

  Витамини от група В

  Витамините В3, В7 и В12 изпълняват важни роли за нормалната функция на червата. Те са необходими за метаболизма на всички полезни микроорганизми, предпазват клетките на чревния епител, участват в регулацията на чревната пропускливост и имат противовъзпалителен ефект.

  Витамин D

  Витамин D има ключова роля в поддъжането на балансирана микробиота, модулира имунния отговор и предпазва от възпаление, стимулира растежа на полезни бактерии, защитава от патогени и спомага за абсорбцията на ключови нутриенти.

  Противопоказания: Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките.

  Условия на съхранение: На сухо място, при температура под 25°С градуса.

  Производител: Plantapol - Spain, C/G 18, PolMalpica - Alfinden, La Puebla Del Alfinden Zaragoza, Spain
  Дистрибутор: Натурфарма България" ЕООД, гр. София, ул. Янко Софийски 21

  Опаковка: 30 капсули

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *