Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  CapeyPharma

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на БЕБИКАП Спрей морска вода за нос 30мл

  БЕБИКАП Спрей морска вода за нос 30мл

  Babycap изотоничен разтвор на морска вода с микроелементи за ежедневна хигиена на носа при деца и бебета от 1 месец на живота. Благодарение на деликатната технология спреят Babycap позволява да се отпуши и почисти носа, да се предотврати развитието на възпалителната реакция на лигавицата на задната част на гърлото. Контактът между разтвора и лигавицата на носа позволява да се абсорбират минералните соли и елементи на морска сол.
  5,65 (BGN)
  Снимка на БЕЙБИКАП Ампули физиологичен разтвор 10*5мл

  БЕЙБИКАП Ампули физиологичен разтвор 10*5мл

  Babycap ампули физиологичен разтвор за нос и очи ампули стерилен разтвор за промивки на носа и очите както и за употреба при инхалации. Физиологичният разтвор може да се използва при новородени, деца и възрастни. Физиологичният разтвор улеснява почистването на бебешкия нос, запушващ се със слуз. Той помага за по-бързото извеждане на секретите от носа. Благодарение на овлажняващия ефект, той бързо успокоява сухата носна лигавица при възрастни.
  4,10 (BGN)
  Снимка на БЕЙБИКАП ИНТИМЕН ИЗМИВАЩ ГЕЛ ЗА МОМИЧЕТА 150 мл

  БЕЙБИКАП ИНТИМЕН ИЗМИВАЩ ГЕЛ ЗА МОМИЧЕТА 150 мл

  BabyCap гел за интимна хигиена на момичета от 2-годишна възраст. Продуктът се препоръчва за всекидневна грижа на интимните части при момичета от две годишна възраст.Осигурява деликатна грижа и хидратация.Препоръчва се от дерматолози и педиатри.
  7,50 (BGN)
  Снимка на ОливоКап Овлажняващ спрей за гърло 20 мл

  ОливоКап Овлажняващ спрей за гърло 20 мл

  Olivocap спрей за гърло хидратира сухите лигавици в устната кухина при хора, използващи често лекарства, които от своя страна предизвикват изсушаване на лигавицата. Спреят е подходящ е за употреба и при пушачи, употребяващи алкохол и хора, работещи с гласа си. Овлажняващият спрей OlivoCap също се използва по време и след инфекции на горните дихателни пътища. Препаратът е предназначен за употреба възрастни и деца от 12-месечна възраст.
  10,30 (BGN)
  Снимка на ОливоКап пастили за гърло*16

  ОливоКап пастили за гърло*16

  Оливокап таблетки за гърло представляват уникална комбинация от мед, витамин С и висококачествен прополис. Имат противовъзпалително и успокояващо действие при възпалено и дразнещо гърло. Таблетките спомагат за правилното функциониране на имунната система, благодарение на съдържащия се в тях витамин С.
  4,10 (BGN)
  Снимка на ОливоКап Спрей за отстраняване на ушна кал 15 мл

  ОливоКап Спрей за отстраняване на ушна кал 15 мл

  OlivoCap спрей за уши е 100% натурален продукт, съдържащ СКВАЛАН1 (съставка на естествената ушна кал). Той спомага за отстраняването на ушната кал, като допълнително овлажнява ушния канал и предотвратява повторното натрупване на ушна кал. OlivoCap спрей за уши съчетава в себе си ефикасност и грижа като спомага за самопочистването на ушния канал от церумен.
  10,40 (BGN)