Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  CapeyPharma

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на АТОМЕР СПРЕЙ ЗА НОС С МОРСКА ВОДА 150 мл

  АТОМЕР СПРЕЙ ЗА НОС С МОРСКА ВОДА 150 мл

  Атомер 150 мл е стерилен изотоничен разтвор с морска вода, който се използва за почистване, овлажняване и отпушване на носните кухини. Спреят премахва натрупания секрет, овлажнява носната лигавица и улеснява дишането. Може да се използва също и като превантивно средство против запушване на носа, причинено от външни фактори, като замърсители, прах или изсушен от климатици или отоплителни тела въздух.
  9,33 (BGN)
  Снимка на БЕБИКАП Спрей морска вода за нос 30мл

  БЕБИКАП Спрей морска вода за нос 30мл

  Babycap изотоничен разтвор на морска вода с микроелементи за ежедневна хигиена на носа при деца и бебета от 1 месец на живота. Благодарение на деликатната технология спреят Babycap позволява да се отпуши и почисти носа, да се предотврати развитието на възпалителната реакция на лигавицата на задната част на гърлото. Контактът между разтвора и лигавицата на носа позволява да се абсорбират минералните соли и елементи на морска сол.
  5,65 (BGN)
  Снимка на БЕЙБИКАП Aспиратор за нос

  БЕЙБИКАП Aспиратор за нос

  Назалният аспиратор BabyCap извежда деликатно образувалата се слуз в носа при бебета. Структурата на апликатора гарантира безопасно аспириране на секретите. Заоблената му форма позволява контакт с ноздрата на бебето без риск от нараняване. Апликаторът е направен от нечуплива пластмаса, което го прави устойчив при стерилизация. Може да се използва многократно.
  9,80 (BGN)
  Снимка на БЕЙБИКАП Ампули физиологичен разтвор 10*5мл

  БЕЙБИКАП Ампули физиологичен разтвор 10*5мл

  Babycap ампули физиологичен разтвор за нос и очи ампули стерилен разтвор за промивки на носа и очите както и за употреба при инхалации. Физиологичният разтвор може да се използва при новородени, деца и възрастни. Физиологичният разтвор улеснява почистването на бебешкия нос, запушващ се със слуз. Той помага за по-бързото извеждане на секретите от носа. Благодарение на овлажняващия ефект, той бързо успокоява сухата носна лигавица при възрастни.
  4,20 (BGN)
  Снимка на БЕЙБИКАП ИНТИМЕН ИЗМИВАЩ ГЕЛ ЗА МОМИЧЕТА 150 мл

  БЕЙБИКАП ИНТИМЕН ИЗМИВАЩ ГЕЛ ЗА МОМИЧЕТА 150 мл

  BabyCap гел за интимна хигиена на момичета от 2-годишна възраст. Продуктът се препоръчва за всекидневна грижа на интимните части при момичета от две годишна възраст.Осигурява деликатна грижа и хидратация.Препоръчва се от дерматолози и педиатри.
  7,20 (BGN)
  Снимка на БЕЙБИКАП Спрей за премахване на млечни корички с витамин E 30 мл

  БЕЙБИКАП Спрей за премахване на млечни корички с витамин E 30 мл

  Babycap спрей за премахване на млечни корички с витамин E. Действа непосредствено върху причинителите на млечни корички. Тройно действие на съставките- ускорява премахването на млечни корички, омекотявайки емидермиса, успокоява раздразненията, възстановявайки хидролипидната бариера на кожата. Витамин E регенерира и ускорява процеса на обновяване на кожата. 100 % натурални съставки, без консерванти, без оцветители, без парабени, неутрално pH.
  8,85 (BGN)
  Снимка на ОливоКап 16 Пастили за гърло

  ОливоКап 16 Пастили за гърло

  Оливокап таблетки за гърло представляват уникална комбинация от мед, витамин С и висококачествен прополис. Имат противовъзпалително и успокояващо действие при възпалено и дразнещо гърло. Таблетките спомагат за правилното функциониране на имунната система, благодарение на съдържащия се в тях витамин С.
  4,10 (BGN)
  Снимка на ОливоКап Овлажняващ спрей за гърло 20 мл

  ОливоКап Овлажняващ спрей за гърло 20 мл

  Olivocap спрей за гърло хидратира сухите лигавици в устната кухина при хора, използващи често лекарства, които от своя страна предизвикват изсушаване на лигавицата. Спреят е подходящ е за употреба и при пушачи, употребяващи алкохол и хора, работещи с гласа си. Овлажняващият спрей OlivoCap също се използва по време и след инфекции на горните дихателни пътища. Препаратът е предназначен за употреба възрастни и деца от 12-месечна възраст.
  10,30 (BGN)
  Снимка на ОливоКап Спрей за отстраняване на ушна кал 15 мл

  ОливоКап Спрей за отстраняване на ушна кал 15 мл

  OlivoCap спрей за уши е 100% натурален продукт, съдържащ СКВАЛАН1 (съставка на естествената ушна кал). Той спомага за отстраняването на ушната кал, като допълнително овлажнява ушния канал и предотвратява повторното натрупване на ушна кал. OlivoCap спрей за уши съчетава в себе си ефикасност и грижа като спомага за самопочистването на ушния канал от церумен.
  10,80 (BGN)