Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ЦЕФАНАЙТ спрей за качествен и спокоен сън*20 мл

  Производител: SEVEX PHARMA
  Цефанайт е липозомен спрей, без алкохол, който доставя 1 mg мелатонин само с 1 впръскване на ден. Мелатонинът допринася за съкращаване на времето за заспиване и за по-лесната адаптация на организма след пътуване със смяна на часовите зони. Той съкращава времето за заспиване и регулира съня. Цефанайт спрей е създаден на базата на естествени съставки и е тестван, за да гарантира пълна ефикасност и клинична чистота.
  24,99 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Цефанайт няма ефект на привикване и не води до повишена дневна сънливост и други нежелани странични ефекти. Употребата му е изключително удобна както при проблеми със заспиването, така и при чести нощни събуждания.

  Липозомната технология използвана в разработката на Цефанайт осигурява максимално усвояване и бионаличност на мелатонина, както и по-бързо действие.

  Цефанайт е чудесно решение за хора, които не могат да приемат таблетки или капсули. Предлага се в опаковка от 20 ml, която стига за около 5 месеца.

  СЪСТАВ: в 1 впръскаване/ден: Мелатонин (melatonin) 1mg

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни: 1 впръскване на ден (съответстващо на 1 mg мелатонин) директно в устата, преди лягане. Изчакайте около 10-20 секунди, преди да преглътнете.

  Опаковка: 20 мл

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *