Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  CEUMED

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Nosko Аспиратор за нос за изсмукване с уста е медицинско изделие, което се използва за отстраняване на секретите, които са се събрали в носа на вашето бебе или дете, като по този начин спомага за облекчаване на неговото дишане, избягвайки възможни усложнения.

  НОСКО Aспиратор за нос за изсмукване с уста

  Nosko Аспиратор за нос за изсмукване с уста е медицинско изделие, което се използва за отстраняване на секретите, които са се събрали в носа на вашето бебе или дете, като по този начин спомага за облекчаване на неговото дишане, избягвайки възможни усложнения. Nosko Аспиратор за нос е изключително лесен за използване и за почистване, безопасен, безшумен, заема малко място, може да се стерилизира, направен от медицинска пластмаса без Бизфенол А, която е биосъвместима и не предизвиква дразнене и алергии. Подходящ за новородени.
  12,60 (BGN)
  Снимка на НОСКО НАЗАЛЕН СПРЕЙ 30 мл

  НОСКО НАЗАЛЕН СПРЕЙ 30 мл

  Изотоничен разтвор на морска вода за бебета над 3м., деца и възрастни. За ежедневна назална хигиена. Благоприятства прочистването на носната кухина, като премахва носните секрети и корички, овлажнява носната лигавица, като я предпазва от проникване на микроорганизми и замърсявания (фини частици в атмосферата). Намалява и успокоява локалните процеси, като по този начин подпомага дишането, особено при бебета и деца. Носната хигиена играе важна роля и спомага за елиминиране на алергените и облекчаване на симптомите при запушен нос. 100% натурално активни съставки, без консерванти.
  5,20 (BGN)