Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Цистиклийн 240mg PAC капсули*10

  Производител: Vitagold
  Vitagold Cysticlean е специалнa хранителна добавка, предназначена за нормална функция на уринарния тракт и бъбреците, при пациенти с цистит и проблеми с пикочните пътища.
  Складова единица: 42229
  28,80 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Цистиклийн съдържа високо концентриран екстракт от плодовете на известното растение Американска Червена боровинка, богата на проантоцианидини, които блокират прикрепянето на бактерията Ешерихия коли към стените на пикочните пътища. Циститът е възпаление на уретрата и пикочния мехур, причинено най-често от бактерията Ешерихия коли, която при определени условия се активира, прикрепя се и се развива в иначе стерилните пикочни пътища, като по този начин се получава разпространение на инфекцията.

  Какво е Цистиклийн?

  Регистриран в Европа продукт, с високо концентриран екстракт от Американска Червена боровинка, съдържащ най-голямото в света количество РАС (проантоцианидини) – 240 мг – естествени активни съставки, които пречат на причинителя на цистита (Ешерихия коли) да се задържа и размножава в пикочните пътища. Количеството проантоцианидини в една касула Цистиклийн се равнява приблизително на количеството, съдържащо се в една цяла опаковка от повечето други предлагани и рекламирани продукти за цистит в България.

  Цистиклийн е сигурна рецепта срещу цистит. Препоръчва се от уролози, гинеколози, семейни лекари в Европа, и Великобритания. Съдържа най-голямото количество проантоцианидини, респективно най-сигурен и бърз ефект. Спира цистита и предотвратява по-нататъшни инфекции.

  Как действа Цистиклийн?

  Цистиклийн блокира прикрепването на бактериите Ешерихия Коли към стените на уринарния тракт, възпрепятства размножаването им и образуването на колонии, спомага за бързото им изхвърляне от организма с урината, и спира развитието на инфекцията.
  Цистиклийн осигурява най-бърз ефект и повлиява симптомите на цистита още след приема на първата капсула.

  Дозировка: 1 капсула на ден (при профилактичен прием). При оплаквания – 2 пъти по 1 капсула на ден, в продължение на 15 дни

  Опаковка: 10 капсули

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *