Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ДЕВИРАЛ КИДС сироп за силна имунна защита*150 мл

  Производител: FORTEX
  ДЕВИРАЛ КИДС е иновативна комбинация от бета-глюкан, екстракт от пеларгониум (африкански здравец), цинк, витамин C и витамин D. Подкрепя нормалната функция на имунната система. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. Укрепва и тонизира организма, намалява чувството на отпадналост и умора.
  Складова единица: 50225
  20,10 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  АКТИВНИ СЪСТАВКИ

  Бета-глюканите (екстракт от гъбата Lentinula edodes/Шийтаке) са дълговерижни полизахариди с естествен произход. Подпомагат укрепването на имунната система и активират защитните сили на организма. Благоприятстват функцията на клетките, като разпознават и унищожават проникналите в организма патогени.

  Пеларгониум/африкански здравец (Pelargonium sidoides) има имуномодулиращо действие - поддържа необходимото ниво на готовност за действие на имунната система срещу патогени. Повлиява благоприятно здравето и функцията на респираторната система.

  Витамин С е мощен антиоксидант, който защитава клетките на организма от оксидативен стрес и подпомага функцията на имунната система. Поддържа организма по време на интензивни физически упражнения, заболявания, стрес. Увеличава усвояването на желязото и намалява чувството на отпадналост и умора.

  Цинкът е минерал, който участва в почти всички жизнени процеси и е съставна част от над 300 ензими, които отговарят за активирането на различни процеси на обмяната на веществата. Допринася за силна имунна система и играе съществена роля при мобилизирането на защитните сили.

  Витамин D има важна роля за имунитета при децата. Множество имунологични клетки (напр. B-лимфоцити и T-лимфоцити) имат рецептори за витамин D. Допринася за правилната комуникация между имунните клетки и за адекватен имунен отговор. Витамин D e необходим също за растежа и правилното развитие на костите и зъбите при децата.

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Деца от 1 до 3 год.: 5 ml (1 ч.л.) 1 път дневно. Деца от 4 до 12 год.: 10 ml (2 ч.л.) 1 път дневно. Без захар. С вкус ягода.

  СЪСТАВ:  в 5ml: Бета-глюкан 40mg; Витамин С (L-аскорбинова киселина) 30mg; Пеларгониум екстракт (Африкански здравец екстракт) 30mg; Цинк (цинков цитрат) 2,5mg; Витамин D (холекалциферол) 5mcg.

  Опаковка: 150 мл

  Производител: Фортекс, България.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *