Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Допелхерц актив Спрей за гърло с облепиха*30 мл

  Производител: DoppelHerz
  Допелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха - предпазва гърлото и облекчава болката. Ефективен MUCOTANNIL® комплекс с облепиха с успокояващ ефект. При възпалено гърло, причинено от вируси, бактерии, настинки. При дискомфорт при преглъщане, парене и сухота в гърлото. Удобно и прецизно дозиране.
  Складова единица: 51148
  9,80 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Силната болка, паренето в гърлото и затрудненото преглъщане често са първите признаци за настъпващо заболяване. Това ни създава дискомфорт и ни изважда от нормалния ритъм. Може да отложи важни работни срещи или други ангажименти, защото няма подходящо време за боледуване. Възпаленото гърло, често е причинено от вируси или бактерии, но може да бъде предизвикано и от прах, дим, както и от настинка. Вирусите и бактериите първо атакуват нашите лигавици, които са „входната врата“ за този тип инфекции. На „първа линия“ и най-бързо реагиращи са лигавиците на гърлото и на носа.

  Допелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха е ефективно медицинско изделие, което съдържа специално разработен MUCOTANNIL® комплекс за лечение на раздразнения в гърлото и често срещаните свързани симптоми като болка, дискомфорт при преглъщане, парене и сухота.

  Практичният пулверизатор на  Допелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха осигурява насочено локално дозиране, което прави продуктът лесен и удобен за приложение.

  MUCOTANNIL® комплекс представлява иновативен, патентован, молекулен комплекс от полизахариди и облепиха, който осигурява мукоадхезивни защитни бариерни свойства, защитава раздразнената лигавица и успокоява болката в гърлото.

  Хидроглицеринов екстракт от широколистен живовляк (Plantago major). Екстракт от корен на женско биле (Glycyrrhiza glabra). Етерично масло от мента. Ментол и анетол.

  Дозировка приложение

  Възрастни и деца над 12 години: 3 впръсквания до 3 пъти на ден.

  Разклатете добре преди употреба.

  Предупреждения !

  Допелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха съдържа алкохол: не използвайте продукта при деца под 12-годишна възраст.

  Да не се използва в случай на бременност или кърмене.

  Да не се приема при непоносимост към продукта. Да не се използва при известна свръхчувствителност към съставките (продуктът съдържа арабиногалактани от исландски лишей и лиственица).

  В случай на гастрит или язва приемайте продукта само по лекарско предписание. В случай на хиатална херния или стриктура на хранопровода, консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете да приемате продукта.

  Не използвайте в случаи на тежко наранени лигавици (например при фисури, афти и др.).

  Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте повече от 30 последователни дни, ако симптомите продължават, консултирайте се с Вашия лекар. Ако симптомите продължават или повишите температура, консултирайте се с лекар.

  Поради наличието на женско биле, продуктът не трябва да се приема от пациенти с хипертензия. Пациентите, приемащи лекарства от женско биле, не трябва да приемат други продукти, съдържащи женско биле, тъй като могат да възникнат сериозни нежелани реакции. Ако приемате орални контрацептиви, винаги се консултирайте с лекар преди да използвате този продукт.

  Опаковка: 30 мл

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *