Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Допелхерц систем Фертил баланс за мъже сашета*30

  Производител: DoppelHerz
  Фертил Баланс за Мъже - съвременното решение в подкрепа на репродуктивното здраве. Допелхерц систем Фертил Баланс за Мъже - специална комбинация от съставки в подкрепа на репродуктивната функция и нормалния фертилитет.
  Складова единица: 51789
  49,80 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Допелхерц® систем Фертил Баланс за Мъже е специално разработена комбинация от 2000 mg L-карнитин, таурин, коензим Q10, цинк, селен и витамини в подкрепа на мъжкото репродуктивно здраве.

  В различните проучвания от 30 до 80% от случаите на репродуктивни проблеми са причинени от оксидативен стрес и намалено ниво на семенния общ антиоксидантен капацитет1. Това на практика означава, че с увеличаване на приема на антиоксиданти значително може да се подобрят свойствата на семенната течност.

  В допълнение, функцията на репродуктивната система зависи от доброто снабдяване със специфични микроелементи като:

  Коензим Q10 е необходим за правилното функциониране на митохондриите, където изпълнява двойна функция – на антиоксидант (предпазва клетките от оксидативен стрес) и на компонент на дихателната верига, която използва захари за производство на клетъчна енергия. По-голямата част от коензим Q10 в сперматозоидите, е концентриран в митохондриите на средния апарат, така че енергията за движение и всички други енергийно зависими процеси в сперматозоидите също зависят от наличността на коензим Q102,3.

  L-карнитинът е молекула, която играе съществена роля в производството на енергия в митохондриите – „електроцентралите“ на сперматозоидите. Поради това L-карнитинът е важен за нормалната подвижност на сперматозоидите.

  Тауринът оказва положително въздействие върху сперматогенезата и осигурява на сперматозоидите известна степен на защита срещу оксидативен стрес5.

  Фолиевата киселина, витамин В12, витамин D3 и цинкът са необходими за поддържане на активността на клетъчното делене, за да се произвеждат непрекъснато нови сперматозоиди.

  Според редица проучвания витамин D има положителен ефект върху подвижността на сперматозоидите6

  Антиоксидантите витамин С и витамин Е имат съществена функция за защита на клетките от оксидативен стрес, който е един от основните фактори, влияещи върху качеството на сперматозоидите и семенната течност.

  Цинкът и селенът са микроелементи, които подкрепят нормалната плодовитост.

  Селенът е важен за поддържане на структурната цялост на сперматозоидите. Допринася за нормалната сперматогенеза. Според редица проучвания значително увеличава концентрацията на сперматозоиди и общата им подвижност.

  Цинкът допринася за нормалната концентрация на тестостерон в кръвта, както и за нормалния фертилитет и възпроизводство.

  Тъй като сперматогенезата е непрекъснат процес, който генерира сперматозоиди в рамките на 74 дни, приемът на Допелхерц® систем Фертил Баланс За мъже в продължение на 3 месеца би оказал по благоприятно въздействие върху него.

  Доверете се на немско качество и Допелхерц® систем Фертил Баланс за Мъже - съвременното решение в подкрепа на репродуктивното здраве.

  Състав:

  Съставки:

  Дневна дозировка (= 1 саше)

  % от ХРС*

  L-карнитин

  2000 mg

  **

  Витамин С

  220 mg

  275 %

  Таурин

  200 mg

  **

  Витамин Е

  36 mg α-TE

  300 %

  Коензим Q10

  30 mg

  **

  Цинк

  15 mg

  150 %

  Фолиева киселина

  400 µg

  200 %

  Селен

  80 µg

  145 %

  Витамин В12

  30 µg

  1200 %

  Витамин D

  20 µg

  400 %

  * Хранителни референтни стойности, съгласно Регламент (ЕС) 1169/2011

  ** Няма определени хранителни референтни стойности

  Начин на употреба: 1 саше дневно, разтворено в 150 ml вода. Да се приема преди или по време на хранене.

  Опаковка : 30 сашета

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *