Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ДРОПЛЕКС капки за уши разтвор*15 мл

  Производител: WORLD MEDICINE
  Dropleks капки е предназначен за локално симптоматично повлияване на болката, при възрастни и деца (включително бебета) с остро неперфорирало възпаление на средното ухо,вирусно възпаление на ухото при грип, баротравма (в резултат на гмуркане или пътуване със самолет),посттравматичен отит.
  Складова единица: 51014
  6,60 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Състав:

  Активните вещества са: феназон 4 g/100 g и лидокаинов хидрохлорид 1 g/100 g.
  Помощни вещества: натриев тиосулфат, етанол 96%, пречистена вода, натриев хидроксид, глицерол.

  Указания за употреба:

  Измийте ръцете си преди прилагането на това лекарство. Легнете на една страна или наклонете болното ухо нагоре. Издърпайте ушната мида нагоре и назад при възрастни или надолу и назад при децата, за да осигурите попадането на капките в ухото. Поставете капките в ухото. Задръжте главата си в наклонено положение за около 5 минути. Или, поставете мек памучен тампон, напоен с лекарството, в ухото за 5-10 минути, ако така е указано, за да се предотврати изтичането на лекарството от ухото.

  За да предотвратите замърсяване, избягвайте да докосвате с върха на апликатора-капкомер ухото или други повърхности. Не изплаквайте апликатора-капкомер, а го почистете с малко стерилен памук. Затворете добре бутилката след всяко прилагане на лекарството.

  Ако се съмнявате, че приложението на това лекарство е предизвикало алергична реакция (сърбеж, зачервяване на кожата или очите), спрете приложението и се посъветвайте веднага с Вашия лекар.

  Ако използвате Дроплекс едновременно с други калки за уши, осигурете интервал от 30 минути между прилагането им

  Опаковка: 15 мл

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *