Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  DUCRAY

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на ДЕРМО-ПРОТЕКТИВЕН ШАМПОАН ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА DUCRAY EXTRA-DOUX 200 мл

  ДЕРМО-ПРОТЕКТИВЕН ШАМПОАН ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА DUCRAY EXTRA-DOUX 200 мл

  НОВА ФОРМУЛА с висока толерантност.С респект към баланса на скалпа, дисциплинира косата и й придава еластичност, хидратация и блясък.
  24,90 (BGN)
  Снимка на КЕРАТОРЕДУЦИРАЩА ЕМУЛСИЯ DUCRAY KELUAL 50 мл

  КЕРАТОРЕДУЦИРАЩА ЕМУЛСИЯ DUCRAY KELUAL 50 мл

  KELUAL ЕМУЛСИЯ осигурява пълна кераторедуцираща грижа за скалп и локализирани зони на лицето. Още от първата седмица* млечните корички, зачервяването и усещането за сърбеж са намалени. Със своята лека текстура, KELUAL ЕМУЛСИЯ има нежно действие, без да оставя мазен и лепнещ филм. С добра толерантност.
  31,40 (BGN)
  Снимка на КОНЦЕНТРАТ ЗА ЛОКАЛНА УПОТРЕБА DUCRAY KERTYOL P.S.O. За тяло и скалп 100 мл

  КОНЦЕНТРАТ ЗА ЛОКАЛНА УПОТРЕБА DUCRAY KERTYOL P.S.O. За тяло и скалп 100 мл

  KERTYOL P.S.O. КОНЦЕНТРАТ ЗА ЛОКАЛНА УПОТРЕБА е специално разработен като специфично третиране с прицелно действие върху плаките със сухи и плътни сквами по тялото (лакти, колене, подбедрици...), но и по скалпа. Формула, разработена без лепнещ ефект и без да цапа дрехите.
  34,50 (BGN)
  Снимка на НЕЖЕН БАЛАНСИРАЩ ШАМПОАН DUCRAY ELUTION 200 мл

  НЕЖЕН БАЛАНСИРАЩ ШАМПОАН DUCRAY ELUTION 200 мл

  Използвайте като редуваща грижа при третиране на пърхот. Благодарение на активните съставки, като пироктон оламин, успокояващ глицин и хидратиращ витамин В5, той удължава ефикасността на грижите против пърхот и ограничава рецидивите. Косата е блестяща и лесна за разресване. Съхранява цвета на боядисаните коси. С флорално-плодов аромат. Тестван под дерматологичен контрол.
  26,10 (BGN)
  Снимка на ПЕНЕЩ СЕ ГЕЛ DUCRAY KELUAL DS 200 мл

  ПЕНЕЩ СЕ ГЕЛ DUCRAY KELUAL DS 200 мл

  KELUAL DS ПЕНЕЩ СЕ ГЕЛ почиства в дълбочина лицето и тялото, в случаи на раздразнена кожа със зачервяване и сквами. Иновативната му формула ограничава разпространението на Malаssezia (дрожди в основата на това състояние), успокоява зачервяванията и раздразненията, благоприятства отстраняването на сквамите. Кожата е почистена в дълбочина, без да е изсушена. Зачервяванията и раздразненията са успокоени.
  32,90 (BGN)
  Снимка на ПОДСИЛВАЩ БАЛСАМ DUCRAY ANAPHASE+ 200 мл

  ПОДСИЛВАЩ БАЛСАМ DUCRAY ANAPHASE+ 200 мл

  ПРИ КОСОПАД И БЕЗЖИЗНЕНА КОСА. Разплита, без да утежнява. Може да се използва като допълваща грижа с Anaphase+ Шампоан.
  35,90 (BGN)
  Снимка на ПРОТИВОПЪРХОТЕН ЛОСИОН С ЦИНК DUCRAY SQUANORM 200 мл

  ПРОТИВОПЪРХОТЕН ЛОСИОН С ЦИНК DUCRAY SQUANORM 200 мл

  SQUANORM лосион се препоръчва при състояния на раздразнен скалп и сърбеж, в резултат от пърхот. Използва се като допълваща грижа или за редуване с третиращи противопърхотни шампоани. Продукт, предназначен за употреба от възрастни и юноши.
  31,90 (BGN)
  Снимка на РОЛ-ОН ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ ЗA ПОДМИШНИЦИ DUCRAY HIDROSIS CONTROL 40 мл

  РОЛ-ОН ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ ЗA ПОДМИШНИЦИ DUCRAY HIDROSIS CONTROL 40 мл

  Прекомерното потене може да се дължи на редица фактори. HIDROSIS CONTROL РОЛ-ОН ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ бързо и дълготрайно контролира обилното изпотяване.Благодарение на синергичен комплекс, тройната му формула спомага за:абсорбиране на влагата, улавяне на миризмите, причинени от разграждането на потта от бактериите, предотвратява миризмите чрез инхибиране на бактериални ензими на повърхността на кожата. Без бели следи. За всеки тип кожа, дори и чувствителна. Формулиран с оглед минимизиране риска от алергични реакции. Формула с висока толерантност. Тестван на чувствителна кожа.
  25,80 (BGN)
  Снимка на СЕБОАБСОРБИРАЩ ШАМПОАН DUCRAY ARGEAL 200

  СЕБОАБСОРБИРАЩ ШАМПОАН DUCRAY ARGEAL 200

  ARGEAL СЕБОАБСОРБИРАЩ ШАМПОАН е силно концентриран на Каолин (мека глина), която нежно абсорбира излишъка от себум на скалпа. Включеният Sabal serrulata намалява локално секрецията на себум. Кремообразната текстура позволява нежен масаж за оптимизиране на времето на контакт. Подобрява вида на косата, както и проявите, свързани с прекомерната секреция на себум на скалпа (с безжизнен вид, прилепнала, трудна за фризиране и др.). Тестван под дерматологичен контрол.
  32,40 (BGN)
  Снимка на СЕБОРЕДУЦИРАЩ ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН DUCRAY SABAL 200 мл

  СЕБОРЕДУЦИРАЩ ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН DUCRAY SABAL 200 мл

  SABAL СЕБОРЕДУЦИРАЩ ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН действа директно на механизмите, отговорни за секрецията на себум, съхранявайки скалпа, благодарение на физиологичното рН. Sabal Себоредуциращ шампоан намалява продукцията на себум и забавя омазняването, при което се постига разреждане на измиванията. SABAL ШАМПОАН спомага за постигане на лекота на косата, а деликатният ментолов аромат придава приятно усещане за свежест. Тестван под дерматологичен контрол.
  31,10 (BGN)
  Снимка на ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН DUCRAY KELUAL DS 100 мл

  ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН DUCRAY KELUAL DS 100 мл

  ПРИ СЪСТОЯНИЯ НА ТЕЖЪК ПЪРХОТ СЪС СЪРБЕЖ.Отстранява дълготрайно пърхота.Успокоява сърбежа.
  34,50 (BGN)
  Снимка на ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН DUCRAY KERTYOL P.S.O. 125 мл

  ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН DUCRAY KERTYOL P.S.O. 125 мл

  ТРЕТИРАЩИЯТ ШАМПОАН е допълваща грижа за скалп със склонност към плаки тип псориатични, със сухи и плътни сквами, съпроводени понякога с интензивен сърбеж*. Толерантността е тествана при съпътстваща употреба с третиране на кожа, склонна към псориазис. KERTYOL P.S.O. ШАМПОАН ефикасно и дълготрайно действа на всички фактори на това състояние. Доказана ефикасност за 8 седмици. Употребата 1 път в седмицата, като поддържане, позволява дълготрайно ограничаване на повторната поява на плаки със сухи и плътни сквами. Съхранява цвета на боядисаната коса. Тестван под дерматологичен контрол.
  31,80 (BGN)
  Снимка на ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН DUCRAY KERTYOL P.S.O. 200 мл

  ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН DUCRAY KERTYOL P.S.O. 200 мл

  ТРЕТИРАЩИЯТ ШАМПОАН е допълваща грижа за скалп със склонност към плаки тип псориатични, със сухи и плътни сквами, съпроводени понякога с интензивен сърбеж*. Толерантността е тествана при съпътстваща употреба с третиране на кожа, склонна към псориазис. KERTYOL P.S.O. ШАМПОАН ефикасно и дълготрайно действа на всички фактори на това състояние. Доказана ефикасност за 8 седмици. Употребата 1 път в седмицата, като поддържане, позволява дълготрайно ограничаване на повторната поява на плаки със сухи и плътни сквами. Съхранява цвета на боядисаната коса. Тестван под дерматологичен контрол.
  34,50 (BGN)
  Снимка на ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН ПРОТИВ МАЗЕН ПЪРХОТ DUCRAY SQUANORM 200 мл

  ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН ПРОТИВ МАЗЕН ПЪРХОТ DUCRAY SQUANORM 200 мл

  SQUANORM ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН ПРОТИВ МАЗЕН ПЪРХОТ се препоръчва при състояние на пърхот с мазен скалп, понякога със съпътстващ сърбеж. За скалп с плътно прилепнали сквами. Пълната формула позволява бързо и ефикасно действие на различните фактори в основата на това състояние. Продукт, предназначен за употреба от възрастни и юноши.
  33,50 (BGN)
  Снимка на ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН ПРОТИВ СУХ ПЪРХОТ DUCRAY SQUANORM 200 мл

  ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН ПРОТИВ СУХ ПЪРХОТ DUCRAY SQUANORM 200 мл

  SQUANORM ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН ПРОТИВ СУХ ПЪРХОТ се препоръчва при състояние на пърхот със сух скалп. Пълната формула позволява бързо и дълготрайно действие на различните фактори в основата на това състояние. Предназначен e за употреба от възрастни и юноши.Пърхотът е отстранен още след първата употреба, скалпът е успокоен и хидратиран. Благодарение на високоефективните си съставки, SQUANORM ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН ПРОТИВ СУХ ПЪРХОТ има дълготрайна ефикасност.
  33,50 (BGN)
  Снимка на УПЛЪТНЯВАЩ БАЛСАМ DUCRAY DENSIAGE 200 мл

  УПЛЪТНЯВАЩ БАЛСАМ DUCRAY DENSIAGE 200 мл

  С течение на времето, косата губи обем, става по-тънка, уязвима и късаща се. Благодарение на кремообразната текстура и ефективните антиоксидантни активни съставки Албиция – Жен-шен, DENSIAGE УПЛЪТНЯВАЩ БАЛСАМ подхранва, разплита и подобрява качеството на косъма. Еластичността и мекотата й са възвърнати. Съхранява цвета на боядисаната коса. Будещ сетивата аромат. Тестван под дерматологичен контрол.
  35,90 (BGN)
  Снимка на УПЛЪТНЯВАЩ ШАМПОАН DUCRAY DENSIAGE 200 мл

  УПЛЪТНЯВАЩ ШАМПОАН DUCRAY DENSIAGE 200 мл

  С течение на времето, косата губи обем, става по-тънка, уязвима и късаща се. Благодарение на кремообразната текстура и ефективните антиоксидантни активни съставки Албиция – Жен-шен, DENSIAGE УПЛЪТНЯВАЩ ШАМПОАН придава обем и тонус на косата. Качеството на косъма е подобрено, с възвърнати еластичност и мекота. Съхранява цвета на боядисаната коса. Будещ сетивата аромат. Тестван под дерматологичен контрол.
  35,90 (BGN)
  Снимка на УСПОКОЯВАЩ СКВАМОРЕДУЦИРАЩ КРЕМ DUCRAY KELUAL DS 40 мл

  УСПОКОЯВАЩ СКВАМОРЕДУЦИРАЩ КРЕМ DUCRAY KELUAL DS 40 мл

  KELUAL DS КРЕМ е специално разработена грижа за раздразнена кожа с локализирани зачервявания и сквами, в зоните с повишено омазняване на лицето, ноздрите, веждите и на границата с окосмената част. Пълната формула на KELUAL DS КРЕМ осигурява действие на всички себо-сквамозни прояви на кожата. Тестван под дерматологичен контрол.
  35,00 (BGN)
  Снимка на ФИЗИОПРОТЕКТИВЕН ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН DUCRAY SENSINOL 200 мл

  ФИЗИОПРОТЕКТИВЕН ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН DUCRAY SENSINOL 200 мл

  Ежедневно скалпът е изложен на многобройни агресивни фактори (замърсяване, стрес, агресивни и/или неподходящи продукти и третирания на косата), които го отслабват, водейки до усещанe за сърбеж, пощипване или парене. Това състояние се счита за „чувствителен скалп”.За успокояване на скалпа и за възвръщане на комфорта, Дерматологични лаборатории Ducray, разработиха SENSINOL ФИЗИОПРОТЕКТИВЕН ТРЕТИРАЩ ШАМПОАН с Полидоканол. Формулата без аромати осигурява нежно почистване на скалпа, в съответствие с физиологичните му особености и възстановяване на естествения му баланс. Много добра толерантност.
  32,40 (BGN)
  Снимка на ХИДРАТИРАЩ ЕЖЕДНЕВЕН БАЛСАМ За тяло DUCRAY KERTYOL P.S.O. 400 мл

  ХИДРАТИРАЩ ЕЖЕДНЕВЕН БАЛСАМ За тяло DUCRAY KERTYOL P.S.O. 400 мл

  KERTYOL P.S.O. ХИДРАТИРАЩ ЕЖЕДНЕВЕН БАЛСАМ е допълваща грижа, която хидратира и успокоява кожата с плаки със сухи и плътни сквами. По този начин, състоянието на кожата е подобрено и нивото й на оптимална хидратация е поддържано. Толерантността е тествана при съпътстваща употреба с третиране на кожа, склонна към псориазис. Кожата преоткрива своя комфорт и мекота в ежедневието.Кремообразната текстура бързо попива в кожата и позволява бързо обличане след нанасяне, без да има лепнещ ефект и без да цапа дрехите.Тестван под дерматологичен контрол.
  56,90 (BGN)
  Снимка на ШАМПОАН Против косопад DUCRAY ANAPHASE+ 200 мл

  ШАМПОАН Против косопад DUCRAY ANAPHASE+ 200 мл

  ПОДСИЛВА И РЕВИТАЛИЗИРА КОСАТА ПРИ КОСОПАД.Anaphase+ шампоан е идеалното допълнение към грижата против косопад. Формулата му съдържа витаминен комплекс, който осигурява незаменимите подхранващи елементи за растежа на силна коса. Монолаурин допринася за спирането на косопада, като действа на ензима, отговорен за това състояние. Специфичната формула осигурява обем, особено търсен ефект при коса, склонна към косопад.
  34,50 (BGN)