Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ЕЛУДРИЛ Care Антиплакова вода за уста*500 мл

  Производител: Pierre Fabre Oral Care
  Eludril Care вода за уста намалява индекса на зъбната плака със 74,9%¹ след 3 седмична употреба, като се използва два пъти дневно, за да се чувствате добре в компанията на другите! При употреба сутрин и вечер след миене на зъбите тя спомага за поддържане на здрави венци и зъби.
  Складова единица: 22023
  17,50 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Свежест и удоволствие - всекидневни усещания в устната кухина, които допринасят за оптимална орална хигиена, благодарение на хлорхексидин диглюконат и цетилпиридиниев хлорид, с антиплакови и почистващи свойства.

  В бутилка, изработена от 100% рециклируема PET пластмаса, нейния красив ярък цвят ви кара да се усмихвате всеки ден! Тя има сертификат „Origine France Garantie“ [Гарантиран френски произход] и е подходяща за употреба като последващо средство след дентална терпия. Подходяща е и за пациенти с брекети и деца на възраст над 6 години.

  Предимства на продукта:

  Не съдържа алкохол. Произведена във Франция. Етикет OFG („Origine France Garantie“ [Гарантиран френски произход]).

  Състав: WATER (AQUA). PROPYLENE GLYCOL. XYLITOL. GLYCERIN. CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE. CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE. FLAVOR (AROMA). LACTIC ACID. LIMONENE. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. POTASSIUM ACESULFAME. RED 40 (CI 16035). SODIUM PROPIONATE

  Клинични резултати:

  В клинично проучване със 75 участници е изследван ефектът на Eludril Care вода за уста сутрин и вечер след миене на зъбите. То показа 40% намаление на гингивалния индекс, което е 10 пъти по-ефективно от миенето само с четка¹. Проведен е и потребителски тест, в който 100% от участниците оценяват приятния вкус и ефективността на продукта с по-малко зачервени, по-спокойни и по-силни венци след 2 седмици употреба²

  Правна информация:

  ¹ Тест за толернтност и ефикасност, проведен със 75 участника в продължение на 3 седмици, продуктът е използван 2 пъти дневно ¹Тест за толернтност и ефикасност, проведен със 75 участника в продължение на 3 седмици, продуктът е използван 2 пъти дневно (въпросник за удовлетвореност).
  Опаковка: 500 мл
  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *