Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ЕЛУГЕЛ Гел за уста с хлорхексидин*40 мл

  Производител: Pierre Fabre Oral Care
  Elugel гел за уста може да се използва, когато хората нямат възможност дапочистват своите зъби ефективно. Когато миенето на зъбите е възможно, гелът не замества миенето на зъби след всяко хранене. Почиства и спомага за намаляване на натрупването на плака.
  Складова единица: 24956
  14,60 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Може да се използва успоредно с пародонтална терапия и имплантиране*, в случаи на чувствителни венци или когато хората нямат възможност да почистват своите зъби ефективно. Начинът на приложение позволява удължено време на контакт и целенасочено действие. Съдържа хлорхексидин диглюконат (0,2%), който е известен със своите почистващи свойства, и трябва да се нанася три пъти дневно върху засегнатата област с пръст или много мека четка за зъби.

  Този гел е подходящ за чувствителни венци при възрастни и деца на възраст над 6 години.

  * Неинвазивни терапии

  Предимства на продукта: Целенасочено действие. Дълготрайно време за контакт. За здрави венци.

  Състав: WATER (AQUA). GLYCERIN. SORBITOL. HYDROXYETHYLCELLULOSE. BENZYL ALCOHOL. CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE. FLAVOR (AROMA). HYDROLYZED CORN STARCH. LIMONENE. RED 40 (CI 16035). SODIUM HYDROXIDE

  Клинични резултати:

  Клинично проучване с участието на 42 възрастни и деца на възраст над 6 години показва, че при употребата на Elugel в продължение на 21 дни, 3 пъти дневно след миене на зъбите, се наблюдава 76% намаляване на зъбната плака за 3 седмици¹. Значително подобрение на състоянието на венците се наблюдава при 96% от възрастните и 100% от децата². Освен това 100% от участниците заявяват, че венците им са успокоени, с по-малко зачервяване и като цяло са доволни от Elugel³.

  Правна информация:

  ¹ Тест за толерантност и ефикасност, проведен с 14 деца. ¹ Тест за толерантност и ефикасност, проведен с 14 деца и 28 възрастни. ³ Тест за толерантност и ефикасност, проведен с 14 деца и 28 възрастни (въпросник за удовлетвореност).
  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *