Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ФИМОЗИН гел при фимоза и синехия*30 мл

  Производител: NATURPHARMA
  Фимозин гел е медицинско изделие за локално приложение при състояния, засягащи лигавицата на половите органи в детска възраст – фимози и синехии. Специфичната формула на Фимозин гел допринася за контролиране на хиперреакативността и за подобряване еластичността на гениталната лигавица, като по този начин повлиява положително симптомите и спомага за по-доброто възстановяване в следоперативния период.
  27,10 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Продуктът е формулиран с 2% аделмидрол (INN), хиалуронова акиселина, биотин, бромелаин и фитосфингозин с изразен синергичен ефект върху комфорта и физиологичното състояние на тъканта на препуциума и срамните устни.

  Характеристики:

  Съдейства за облекчаване на дразненето и за подобряване еластичността на тъканта, оказвайки подхранващ, лубрикиращ, успокояващ и противовъзпалителен ефект.
  Спомага възстановяването след операции, осигурявайки по-добра реепителизация и контрол на локалната микрофлора.
  Допринася за намаляване на риска от повторно възникване на състоянието.

  Състав:
  Вода, аделмидрол (INN), натриев PCA, новеон АА-1 поликарбофил, ПЕГ-40, хидрогенирано рициново масло, натриев хидроксид, поливинилов алкохол, бромелаин, 2-бромо-2-нитропропан- 1,3-диол, натриев хиалуронат, транс-2-додецендиова киселина, натриев дехидроацетат, уснинова киселина, фитосфингозин, биотин.

  Начин на употреба:

  Нанесете Фимозин гел равномерно върху засегнатата област и масажирайте бавно, за да подпомогнете проникването. Нанасяйте два или повече пъти на ден, докато симптомите отзвучат или съгласно препоръките на вашия лекар.

  Опаковка: 30 мл

  Предупреждения:

  Само за външна употреба. Съхранявайте продукта на хладно и сухо място при стайна температура. Избягвайте контакт с очите, измийте обилно в случай на попадане на продукта в очите. Не поглъщайте. Пазете от деца. Продуктът не е подходящ за лица, чувствителни към някоя от съставките. Не използвайте, ако тубата е повредена.

  Годен до датата, посочена на опаковката.

  Производител: EPITECH Group SpA Via Egadi, 7, 20144-Milano
  Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД гр. София 1164, ул. Янко Софийски 21

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *