Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти*2,5 мл

  Производител: FORTEX
  ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти Аморолфин. За лечение на гъбични инфекции по ноктите. Прилага се върху засегнатите нокти 1 път седмично. Съдържа 1 стъклена бутилка, 30 почистващи тампона, 30 пили за нокти, 10 шпатули.
  Складова единица: 49463
  33,00 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти се използва за лечение на гъбични инфекции на ноктите. Съдържа активната съставка аморолфин, която принадлежи към група лекарства, известни като антимикотици. Аморолфин убива голямо разнообразие от гъбички, които могат да причинят инфекции на ноктите.

  Начин на приложение: За локална употреба. Пациентът трябва да нанесе лечебния лак за нокти както следва:

  1. Преди първото нанасяне на ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти от значение е засегнатите части на нокътя (особено повърхността на нокътя) да се изпилят с предоставената пила за нокти. След което повърхността на нокътя трябва да се почисти и обезмасли с тампон за почистване, напоен със спирт. Козметичният лак за нокти може да се нанася най-малко 10 минути след нанасянето на ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти. Преди повторното нанасяне на ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти, козметичният лак за нокти (ако има такъв) трябва да бъде премахнат и засегнатите нокти трябва отново да се изпилят, както се изисква, след което да се почистват с тампон за отстраняване на остатъците от лак.

  Внимание: Пилата за нокти, използвана за увредени нокти, не трябва да се използва за здрави нокти.

  2. С помоща на една от предоставените шпатули  за многократна употреба, нанесете лака за нокти по цялата повърхност на засегнатите нокти. Оставете лака за нокти да изсъхне за 3-5 минути. След употреба почистете шпатулата със същия тампон за почистване, използван преди това за почистване на ноктите. Дръжте бутилката плътно затворена.

  За всеки нокът, който ще бъде третиран, потапяйте шпатулата в лака за нокти без да избърсвате остатъка от лака върху гърлото на бутилката.

  Внимание: Когато работите с органични разтворители (разредители, бял спирт и др.), носете непромокаеми ръкавици, за да предпазите ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти върху ноктите.

  Лечението трябва да продължи без прекъсване, докато нокътя не се регенерира и засегнатите области окончателно се излекуват. Необходимата честота и продължителност на лечението зависи основно от интензивността и локализацията на инфекцията. Обичайно лечението продължава шест месеца (за нокти на ръцете) и девет до дванадесет месеца (за нокти на краката). Препоръчва се преразглеждане на лечението на интервали от около три месеца.

  Лечението на дерматомикозата от типа tinea pedis трябва да се провежда с подходящ антимикотичен крем.

  СЪСТАВ: аморолфин/ amorolfine
  1ml съдържа 55,74mg аморолфинов хидрохлорид (amorolfine hydrochloride), еквивалентен на 50mg аморолфин (amorolfine) (5% w/v аморолфин).

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: ФУНГИТЕР 5% лечебен лак за нокти трябва да се прилага върху засегнатите нокти веднъж седмично точно според инструкциите за употреба.
  Всякa опаковка от 2,5 ml се състои от 1 стъклена бутилка, напълнена с лечебен лак за нокти, 30 почистващи тампона, 30 пили за нокти, 10 шпатули.

  Опаковка : Съдържа 1 стъклена бутилка- 2,5 мл., 30 почистващи тампона, 30 пили за нокти, 10 шпатули.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *