Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ХЕПАТОФЕЛИН капсули*60

  Производител: VITA HERB
  Хепатофелин е натурален продукт, който подкрепя дейността и подпомага детоксикиращите функции на черния дроб, поддържа дейността и тонуса на жлъчния мехур и жлъчните пътища. Съдържащите се флавоноиди (силимарин, силибинин и силибин) съдействат за антиоксидантната дейност, поддържат функционалното състояние на мембраните на чернодробните клетки.
  Складова единица: 39969
  39,95 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Действие на активните съставки

  Белият трън е един от най-ефективните природни продукти за подобряване функцията на черния дроб и поддържане дейността на чернодробните клетки. Прилага се за укрепване на чернодробната дейност при състояния, предизвикани от токсични въздействия на алкохол, лекарства, хепатит, отрови и др. Подпомага дейността на хепатоцитите (клетки на черния дроб) и повишава тяхната устойчивост. Подкрепя храносмилателната дейност като съдейства за образуването и отделянето на жлъчка, подпомага обмяната на веществата. Най-ценната съставка в екстракта от бял трън е флаваноида силимарин. Положителното въздействие на силимарина върху чернодробните клетки е резултат на конкурентно взаимодействие с рецепторите за съответните токсини в хепатоцитната мембрана. Силимаринът се свързва със свободните радикали и намалява неблагоприятното влияние на токсични вещества като алкохол, някои лекарства и др. Подкрепя регенаритивните функции на чернодробните клетки като стимулира синтеза на протеини и фосфолипиди в хепатоцитите.

  Артишокът, със съдържащите се в него биоактивни вещества, подпомага функциита на клетките на черния дроб, особено при въздействие на различни токсини. Артишокът е особено богат на биофлавоноида цинарин и хлорогенна киселина — мощни антиоксиданти, които подкрепят детоксикиращите функции на клетките на черния дроб и на отделителната система. Артишокът засилва жлъчната секреция и диурезата, стимулира метаболизма на холестерола.

  Глухарчето съдържа биологично активни вещества, които подпомагат секрецията и тонуса на храносмилателната система и жлъчната секреция. Прилага се за подкрепа дейността на черния дроб, на диуретичната дейност на бъбреците и пикочните пътища и на стомашно-чревния тракт. Повишава защитните функции на организма.

  Соевото масло е известно с богатото си съдържание на лецитин и фосфолипиди, които спомагат метаболизирането на мазнините в кръвта, регулират нивата на серумния холестерол и подпомагат дейността на стените на кръвоносните съдове.

  Лененото масло е богато на дълговерижни полиненаситени мастни киселини — омега-3 (алфа линоленова киселина), омега-6, и омега-9. Приемът на ленено масло подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система, съдейства за поддържане здравословни нивата на кръвната захар.

  Състав на една капсула / на препоръчвана дневна доза от 2 капсули

  Ленено масло, 380 mg/g алфа-линоленова киселина (Virginoillinseed, 380 mg/gALA) 300/600 mg

  Бял трън – сух екстракт от семена, 800 mg/g силимарин (Silybummarianum – extr. оfseed, 800 mg/gtotalsylimarin) 100/200 mg

  Артишок – сух екстракт от надземна част, 150 mg/g хлорогенна киселина (CynarascolymusL. – extr. оfaerialparts, 150 mg/gChlorogenicAcid) 40/80 mg

  Глухарче – сух екстракт от корени (Taraxacumofficinale – extr. оfroots) 30/60 mg

  Пречистено соево масло (Soybeanoilrefined) 24/48 mg

  Допълнително съдържа: сгъстител: моно- и диглицериди на мастни киселини; вода; оцветители: железен оксид, титаниев оксид; капсула: рибен желатин.

  Прием:

  Хепатофелин се приема 2 пъти дневно по 1 капсула след храна в продължение на 3 месеца без прекъсване. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

  Странични действия:

  Хепатофелин е хранителна добавка и не предизвиква дразнене и свръхчувствителност и може да се приема продължително време.

  Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

  Комбиниране:

  Хепатофелин може да се приема самостоятелно или заедно с предписани медикаменти и хранителни добавки.

  Технология на производство:

  ХЕПАТОФЕЛИН е произведен във Франция по патентованата технология Licaps® на Capsugel за влагане на течни растителни екстракти. При този процес се елиминира термичната обработка на активното вещество. Това позволява да се запазят полезните му свойства и гарантира бързото му и пълно усвояване от организма. В сравнение с твърдите форми като таблетките, съставките, намиращи се в Licaps®, се освобождават много бързо, защото са предварително разтворени.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *