Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ХепКарсил Директ сашета*20

  Производител: Sopharma
  ХепКарсил Директ представлява хранителна добавка, съдържаща специфична комбинация от активни съставки. Съчетава екстракт от плодовете на растението Бял трън (стандартизиран като 33% Силибин в комплекс с фосфолипиди) и Витамин Е. Влияе благоприятно върху чернодробната функция. Подпомага потискането на процесите на окисление на мазнините. Подпомага поддържането на нормална клетъчна функция.
  Складова единица: 48944
  25,60 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Активни съставки:

  Силибин е активната съставка от екстракта, изолиран от плодовете на растението Бял трън (Silybum marianum L. Gaertn.). Има изразено антиоксидантно действие и подпомага възстановяването на нормалната функция на чернодробните клетки.

  Фосфолипидите (соев лецитин) подобряват усвояването на Силибин в стомашно-чревния тракт и подпомагат защитата на клетъчните мембрани.

  Витамин Е спомага за предпазване на тъканите от увреждания, причинени от свободните радикали. Противодейства на окислението на мазнините, в резултат на което се образуват свободни радикали* (антиоксидантно действие).

  *Свободните радикали се образуват в резултат на нормалните физиологични процеси в организма. Но в условия на клетъчен, възпалителен или метаболитен стрес, под влияние на външни и вътрешни фактори (лекарства, вируси, алкохол, диабет, затлъстяване) количеството им се увеличава. Свободните радикали са силно агресивни молекули, които могат да причинят увреждания на цялото тяло.

  Състав на 1 саше:
  Пречистен екстракт от плодове на Бял трън (Silybum Marianum L. Gaertn.), стандартизиран като 33% Силибин, в комплекс с Фосфолипиди от соев лецитин 144 mg (еквивалентно на 47,5 mg С 96,5 mg Фосфолипиди), DL-алфа-токоферил ацетат (Витамин Е) г.

  Начин на употреба:

  Приемат се по 1 - 2 сашета дневно, разделени в два приема (сутрин и вечер, най-добре преди хранене).
  Съдържанието на сашето се изсипва директно върху езика, без да се налага прием на течност. По желание след това може да се приеме малко вода.

  Опаковка: 20 сашета

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *