Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ХОЛЕОН–5 Амброз New таблетки*15

  Производител: SEVEX PHARMA
  ХОЛЕОН–5 Амброз повлиява депресията, тревожните състояния и стреса. Ефективен при Burnout синдром. Многослойни таблетки с контролирано освобождаване. Повишава нивата на серотонин в организма. Не води до привикване и до забавени реакции.
  Складова единица: 50208
  16,90 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Холеон – 5 Амброз New подпомага нормалната функция на централната нервна система и благоприятства общото физиологично състояние. Приемът води до естественото възстановяване на серотонина в организма, възвръща нормалния ритъм на живот и чувството за сигурност и увереност.

  Холеон – 5 Амброз New е високотехнологичен продукт, който съдържа и двата прекурсора на серотонин в една таблетка. Проектираната и създадена по авангардна технология многослойна таблетка позволява поетапното отделяне в организма на вложените съставки: семена на Грифония (Griffonia Simplicifolia), който се усвоява незабавно и L-триптофан (L-ТР), който действа в рамките на 6 часа. Тези съставки действат срещу потиснатостта, стреса, безразличието, тревожността. В допълнение, Холеон – 5 Амброз New съдържа и витамин РР (никотинамид), който се включва в доставянето на енергия на клетките и витамин В6 (пиридоксин), който участва в синтеза на серотонин.

  Продуктът подпомага набавянето на необходимото количество хормон на щастието, без да натоварва рецепторите на нервните клетки. Не създава привикване и необходимост от по-високи дози, не забавя реакциите при шофиране.

  СЪСТАВ: в 1 таблетка контролирано освобождаване: сух екстракт от семена на Грифония (Griffonia Simplicifolia) 50mg, L-триптофан (L -tryptophan) 250mg, Витамин РР (никотинамид) 9mg, Витамин В6 (пиридоксин) 1mg.

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Препоръчва се дневен прием от 1 таблетка с чаша вода. Не дъвчете таблетките!

  Опаковка: 15 многослойни таблетки

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *