Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ИНОВОКС Експрес с вкус на портокал пастили*24

  Производител: US PHARMACIA
  Иновокс Експрес с вкус на портокал е показан за локално антисептично лечение на възпалителни заболявания на гърлото и устната кухина, както и за облекчаване на болката при тези заболявания.
  Складова единица: z47298
  9,70 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  ИНОВОКС Експрес съдържа две антисептични съставки - амилметакрезол и 2,4-дихлоробензилов алкохол, както и локален анестетик за гърло - лидокаинов хидрохлорид.

  Показан е за локално антисептично лечение на възпалителни заболявания на гърлото и устната кухина (зачервяване, оток), както и за облекчаване на болката при тези заболявания.

  ИНОВОКС Експрес се използва и за облекчаване на симптомите на възпалено гърло. ИНОВОКС Експрес е показан при възрастни и юноши над 12 години. Ако след 2 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.

  Комбинацията от активни съставки има: 

  АНТИВИРУСНО ДЕЙСТВИЕ. АНТИБАКТЕРИАЛНО ДЕЙСТВИЕ. ПРОТИВОГЪБИЧНО ДЕЙСТВИЕ. ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ. ОБЕЗБОЛЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ.

  СЪСТАВ: 2mg/ 0,60mg/ 1,20mg
  Лидокаинов хидрохлорид/ Амилметакрезол/ 2,4-Дихлоробензилов алкохол
  Lidocaine Hydrochloride/ Amylmetacresol/ 2,4-Dichlorobenzyl Alcohol

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни и деца над 12 години: оставете 1 таблетка за смучене да се разтвори бавно в устата. Приемайте на всеки 2 до 3 часа, до максимум 8 таблетки за смучене (за деца - максимум 4 таблетки за смучене) на 24 часа.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *