Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Kendy Pharma

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  ЛАКТОФЛОР Био Плюс за чревен комфорт и баланс. Допринася за възстановяване на чревната микробна флора, която се нарушава при лечение с антибиотици и инфекции. За добра перисталтика и пречистване на организма.

  ЛАКТОФЛОР Био Плюс капсули*60

  ЛАКТОФЛОР Био Плюс за чревен комфорт и баланс. Допринася за възстановяване на чревната микробна флора, която се нарушава при лечение с антибиотици и инфекции. За добра перисталтика и пречистване на организма. Пребиотиците (инулин) влияят благоприятно върху храносмилателните процеси и чревната микрофлора. Те спомагат за по-доброто усвояване на хранителните вещества. Минимизира риска от стомашно-чревни разстройства и унищожава вредните микроорганизми в червата. Подпомага защитните функции на организма.
  21,20 (BGN) 15,90 (BGN)
  Lactoflor Bio Plus Probiotic + Prebiotic е естествен синбиотик, съчетаващ полезната активност на натурален пребиотик (фибри) и три специално подбрани щама пробиотични бактерии, които стимулират чревното здраве.

  ЛАКТОФЛОР Био Плюс таблетки за смучене*20

  Lactoflor Bio Plus Probiotic + Prebiotic е естествен синбиотик, съчетаващ полезната активност на натурален пребиотик (фибри) и три специално подбрани щама пробиотични бактерии, които стимулират чревното здраве. В комбинация с изомалт продуктът предпазва от натрупването на зъбна плака и допринася за поддържането на добра хигиена в устната кухина. Lactobacillus bulgaricus - (от кръвен здравец) - оказва благотворно влияние върху храносмилателната, имунната и кръвоносната система.
  13,70 (BGN) 10,28 (BGN)
  ЕФЕКТИВНО РЕШЕНИЕ СРЕЩУ ДИАРИЯ! Lactoflor Enteric Ecol представлява хранителна добавка комбинираща специално подбрани млечнокисели бактерии, които успокояват симптомите на остра инфекциозна диария и колит при възрастни и деца, като им доставят стомашно-чревен комфорт.

  ЛАКТОФЛОР ЕНТЕРИК ЕКОЛ капсули*12

  ЕФЕКТИВНО РЕШЕНИЕ СРЕЩУ ДИАРИЯ! Lactoflor Enteric Ecol представлява хранителна добавка комбинираща специално подбрани млечнокисели бактерии, които успокояват симптомите на остра инфекциозна диария и колит при възрастни и деца, като им доставят стомашно-чревен комфорт. Млечнокиселите бактерии в състава се заселват в стомашно-чревния тракт и така възстановяват баланса и предотвратяват развитието на патогенни бактерии в него. А добавените дрожди прекъсват симптомите на остра и хронична диария.
  9,60 (BGN)
  Снимка на ЛАКТОФЛОР КИДС сашета*10

  ЛАКТОФЛОР КИДС сашета*10

  Лактофлор Кидс е специално разработен пробиотичен продукт за малки деца. Съдържа внимателно селектирани видове млечнокисели бактерии, съдейства за нормалното храносмилане и усвояването на полезните вещества от храната.Специалната комбинация от полезни млечнокисели и бифидо бактерии допринася за доброто храносмилане, както и за поддържане на здравословния баланс на чревната флора. Олигофруктозата е естествен източник на фибри, който подпомага дейността на добрите бактерии и благоприятства храносмилателните процеси.
  9,65 (BGN)
  Снимка на ЛАКТОФЛОР ОПТИ 6 капсули*30

  ЛАКТОФЛОР ОПТИ 6 капсули*30

  ЛактоФлор Опти 6 е синбиотик, който спомага за поддържане на имунната функция и здравословен баланс на чревната микрофлора. ЛактоФлор Опти 6 е иновативен био симбиотик с мощна формула за силна имунна защита. Продуктът представлява специална комбинация от 10 милиарда жизнеспособни добри бактерии, добити от екологично чисти източници от българската природа, както и 6 щама, осигуряващи нормална чревна микрофлора на гастроинтестиналната система. Синбиотикът стимулира нормалното функциониране на имунната система и възстановява функциите на лигавицата на червата. Фибрите + пребиотик подобряват храносмилателните процеси и спомагат за по-добро усвояване на хранителните вещества. Предлага се в опаковка от 30 капсули
  23,10 (BGN) 17,33 (BGN)
  Lactoflor Probiotic представлява специално създаден иновативен пробиотик, съдържащ ефективен комплекс от 4 уникални пробиотични щама, които допринасят за поддържането на здравословна стомашно-чревна микрофлора, повишават имунитета и защитните сили на организма и подобряват общото здравословно състояние и тонус.

  ЛАКТОФЛОР ПроБиотик капсули*90

  Lactoflor Probiotic представлява специално създаден иновативен пробиотик, съдържащ ефективен комплекс от 4 уникални пробиотични щама, които допринасят за поддържането на здравословна стомашно-чревна микрофлора, повишават имунитета и защитните сили на организма и подобряват общото здравословно състояние и тонус.
  21,10 (BGN)
  Снимка на ЛАКТОФЛОР СЕВИДА капсули*30

  ЛАКТОФЛОР СЕВИДА капсули*30

  Естествен имуностимулатор с чист бета глюкан , арабиногалактан, селен и цинк. Подкрепя активността на имунните клетки и способността им да поддържат здравословна , чревна микрофлора.Подсилва естествените защитни механизми на човешкото тяло с натурални антиоксидантни свойства.Целогодишна подкрепа на имунната система.
  23,80 (BGN)
  Снимка на ЛАКТОФЛОР УРОБИОТИК ФОРТЕ 30 сашета

  ЛАКТОФЛОР УРОБИОТИК ФОРТЕ 30 сашета

  ТРОЙНА КОМБИНАЦИЯ ЗА ЗДРАВЕ НА УРИНАРНИЯ ТРАКТ Lactoflor Urobiotic съдържа мощна формула за контрол и превенция на инфекции на уринарния тракт. Трите съставки в продукта допринасят за нормалното функциониране на уринарния тракт, подкрепят отделителната дейност на организма и подпомагат дейността на имунната система.
  25,10 (BGN)
  Снимка на ЛАКТОФЛОР Хелико Протект капсули*15

  ЛАКТОФЛОР Хелико Протект капсули*15

  Lactoflor Helico protect обединява микроорганизми и клетъчни култури - патентован щамп Pylopass - за контролиране нивата на Helicobacter Pylori в стомаха. Подсилен с комбинация от цинк-L-карнозин, подпомагаща възстановяването на гастроинтестиналната флора. Хелико протект благоприятства здравата стомашна среда и естествените метаболитни процеси. Приемът на Лактофлор Хелико протект понижава нивата на бактерията Helicobacter pylori в стомаха и спомага за нормални нива на киселинност.
  21,20 (BGN) 15,90 (BGN)
  Снимка на НОТРОКЛОТ НАТОКИНАЗА 100 мг,30капсули

  НОТРОКЛОТ НАТОКИНАЗА 100 мг,30капсули

  NotroClot е хранителна добавка, която е създадена в подкрепа дейността на сърдечно-съдовата система. Този продукт съдържа натокиназа - специален ензим, който е извлечен от нато - традиционнна японска храна, получена чрез ферментация на негенно модифицирани соеви зърна. Нотроклот подпомага нормалната циркулация на кръвта в кръвоносните съдове и съдейства за поддържане в нормално състояние течливостта на кръвта. Допринася за нормалната дейност на костите и ставните връзки и е подходящ за жени след менопауза.
  15,90 (BGN)
  Снимка на Остеоактив Форте 20 ефеверсцентни таблетки

  Остеоактив Форте 20 ефеверсцентни таблетки

  Притежава специална комбинация от калций, магнезий и важни витамини, необходими за възстановяването на костната структура при хора, страдащи от oстеопороза.Помага за предотвратяване развитието на заболяването.Помага за превенцията на oстеопороза, както и за по-бързото възстановяване след травми и счупвания. Особено подходящ за жени в периода на менопауза.
  10,60 (BGN)
  Снимка на ПЕРСКИНДОЛ АКТИВ ГЕЛ 100 мл

  ПЕРСКИНДОЛ АКТИВ ГЕЛ 100 мл

  РЕШЕНИЕ ЗА СТАВНИ И МУСКУЛНИ БОЛКИ.Перскиндол Актив Гел е с мигновен охлаждащ ефект, последван от загряващ и успокояващ ефект. Перскиндол Актив Гел действа противовъзпалително и болкоуспокояващо, предпазва от допълнително подуване и влошаване на състоянието при травми и стимулира възстановителния процес. Перскиндол Актив Гел съдържа етерични масла, които стимулират периферната циркулация и кръвоснабдяването, като по този начин релаксират и успокояват кожата.
  17,20 (BGN) 14,62 (BGN)
  Снимка на ПЕРСКИНДОЛ КУЛ ГЕЛ 100 мл

  ПЕРСКИНДОЛ КУЛ ГЕЛ 100 мл

  Перскиндол охлаждащ гел е за локално приложение при физическо натоварване и спорт, първа помощ при травми.Поради охлаждащите си свойства той се прилага за подобряване на функционалното състояние на мускули и сухожилия.
  17,20 (BGN)
  Стабифлекс™ облекчава симптомите на остеоартрит – най-разпространеният вид дегенеративно заболяване на опорно-двигателния апарат, болки в ставите, скованост, намален обем на движение и постепенна деформация на засегнатата става.

  СТАБИФЛЕКС ефервесцентни таблетки*60

  Стабифлекс™ облекчава симптомите на остеоартрит – най-разпространеният вид дегенеративно заболяване на опорно-двигателния апарат, болки в ставите, скованост, намален обем на движение и постепенна деформация на засегнатата става.
  30,90 (BGN)
  SupraVit Imu-Fe Желязо е високоусвоим органичен комплекс, в комбинация с фолиева киселина, В12, витамин С и натурални полифеноли, който допринася благоприятно за намаляване чувството на отпадналост и умора.

  СУПРАВИТ IMU-FE Желязо 14 мг капсули*30

  SupraVit Imu-Fe Желязо е високоусвоим органичен комплекс, в комбинация с фолиева киселина, В12, витамин С и натурални полифеноли, който допринася благоприятно за намаляване чувството на отпадналост и умора.
  10,60 (BGN)
  Снимка на СУПРАВИТ АКТИВ*20 ефервесцентни таблетки

  СУПРАВИТ АКТИВ*20 ефервесцентни таблетки

  Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, а също така и за защита на клетките от оксидативен стрес.Препоръчва се при динамичен начин на живот и активно спортуване.Необходимата дневна доза витамини и минерали при динамичен начин на живот, активно спортуване, за подсилване на имунитета, при пролетна умора и отпадналост.
  5,40 (BGN)
  Снимка на СУПРАВИТ АЦЕ+ЦИНК+СЕЛЕН* 20 ефервесцентни таблетки

  СУПРАВИТ АЦЕ+ЦИНК+СЕЛЕН* 20 ефервесцентни таблетки

  Хранителна добавка с подсладители под формата на ефервесцентни таблетки, която се използва за укрепване на имунната система и за забавяне процесите на стареене като допринасят за възстановяването на клетките. Съдържа най-ефикасните антиоксиданти, които неутрализират вредните свободни радикали в организма. Подходящ за хора, болни от диабет.
  5,40 (BGN)
  Суправит Витамин Д3 подсилва имунната система и поддържа здрaвето на костите, подобрявайки тяхната плътност. Приемът му подпомага по-доброто усвояване на калций от организма. Оказва благоприятен ефект върху укрепване съпротивителните функции в тялото. Подходящ при остеопороза, особено по време на на менопауза.

  СУПРАВИТ ВИТАМИН Д3 400 IU таблетки*60

  Суправит Витамин Д3 подсилва имунната система и поддържа здрaвето на костите, подобрявайки тяхната плътност. Приемът му подпомага по-доброто усвояване на калций от организма. Оказва благоприятен ефект върху укрепване съпротивителните функции в тялото. Подходящ при остеопороза, особено по време на на менопауза.
  6,90 (BGN) 4,49 (BGN)
  Снимка на СУПРАВИТ Витамин Ц + Цинк 20 ефервесцентни таблетки

  СУПРАВИТ Витамин Ц + Цинк 20 ефервесцентни таблетки

  Витамин Ц подпомага нормалната функция на имунната система и предпазва клетките от оксидативен стрес. Цинкът допринася за нормалният метаболизъм на хранителните вещества. Поддържа нормалното състояние на косата, ноктите и кожата. Може да бъде от полза за намаляване чувството на умора и отпадналост.
  5,40 (BGN)
  Снимка на СУПРАВИТ ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ от А до Я + Женшен 30 таблетки

  СУПРАВИТ ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ от А до Я + Женшен 30 таблетки

  Комбинация от витамини, минерали и женшен , подобряват жизнеността, доброто физическо състояние и имунната система. Добавеният екстракт от женшен тонизира организма и укрепва имунната система. Предлага се в опаковка от 30 таблетки.
  9,95 (BGN)
  Снимка на СУПРАВИТ КАЛЦИЙ+ВИТАМИН C 300 мг,20 ефервесцентни таблетки

  СУПРАВИТ КАЛЦИЙ+ВИТАМИН C 300 мг,20 ефервесцентни таблетки

  Комбинацията има изразено противоалергично действие и повишава устойчивостта на организма спрямо възпалителни и инфекциозни процеси. Калцият е основен градивен елемент на костната система, важен за нормалната функция на нервната и на мускулната система. Витамин С стимулира възстановяването на тъканите, улеснява заздравяването на костни фрактури и рани. Има антиоксидантно действие. Препоръчва се при преумора, отпадналост, анемии от различен произход и бременност.
  5,40 (BGN)
  SupraVit Kerapan е балансирана комбинация, създадена за поддържане на добро състояние на кожата, косата и ноктите. Подпомага растежа на косата и допринася за заздравяване на нейната структура, поддържа еластичността на кожата и оказва положително влияние върху заздравяването на нокътната плочка.

  Суправит Керапан капсули*60

  SupraVit Kerapan е балансирана комбинация, създадена за поддържане на добро състояние на кожата, косата и ноктите. Подпомага растежа на косата и допринася за заздравяване на нейната структура, поддържа еластичността на кожата и оказва положително влияние върху заздравяването на нокътната плочка.
  15,50 (BGN)
  Снимка на СУПРАВИТ Магнезий + B комплекс*20 ефервесцентни таблетки

  СУПРАВИТ Магнезий + B комплекс*20 ефервесцентни таблетки

  Магнезият допринася за нормалното функциониране на нервната система и намалява чувството за отпадналост и умора. Витамините от група В подпомагат нормалното протичане на метаболизма, производството на енергия и нормалната сърдечна функция. Допринася за електролитния баланс на организма. Препоръчва се при натоварване (физическо и емоционално).
  5,40 (BGN)