Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Kendy Pharma

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  ЛАКТОФЛОР Био Плюс за чревен комфорт и баланс. Допринася за възстановяване на чревната микробна флора, която се нарушава при лечение с антибиотици и инфекции. За добра перисталтика и пречистване на организма.

  ЛАКТОФЛОР Био Плюс капсули*60

  ЛАКТОФЛОР Био Плюс за чревен комфорт и баланс. Допринася за възстановяване на чревната микробна флора, която се нарушава при лечение с антибиотици и инфекции. За добра перисталтика и пречистване на организма. Пребиотиците (инулин) влияят благоприятно върху храносмилателните процеси и чревната микрофлора. Те спомагат за по-доброто усвояване на хранителните вещества. Минимизира риска от стомашно-чревни разстройства и унищожава вредните микроорганизми в червата. Подпомага защитните функции на организма.
  21,20 (BGN)
  Lactoflor Bio Plus Probiotic + Prebiotic е естествен синбиотик, съчетаващ полезната активност на натурален пребиотик (фибри) и три специално подбрани щама пробиотични бактерии, които стимулират чревното здраве.

  ЛАКТОФЛОР Био Плюс таблетки за смучене*20

  Lactoflor Bio Plus Probiotic + Prebiotic е естествен синбиотик, съчетаващ полезната активност на натурален пребиотик (фибри) и три специално подбрани щама пробиотични бактерии, които стимулират чревното здраве. В комбинация с изомалт продуктът предпазва от натрупването на зъбна плака и допринася за поддържането на добра хигиена в устната кухина. Lactobacillus bulgaricus - (от кръвен здравец) - оказва благотворно влияние върху храносмилателната, имунната и кръвоносната система.
  13,70 (BGN)
  ЕФЕКТИВНО РЕШЕНИЕ СРЕЩУ ДИАРИЯ! Lactoflor Enteric Ecol представлява хранителна добавка комбинираща специално подбрани млечнокисели бактерии, които успокояват симптомите на остра инфекциозна диария и колит при възрастни и деца, като им доставят стомашно-чревен комфорт.

  ЛАКТОФЛОР ЕНТЕРИК ЕКОЛ капсули*12

  ЕФЕКТИВНО РЕШЕНИЕ СРЕЩУ ДИАРИЯ! Lactoflor Enteric Ecol представлява хранителна добавка комбинираща специално подбрани млечнокисели бактерии, които успокояват симптомите на остра инфекциозна диария и колит при възрастни и деца, като им доставят стомашно-чревен комфорт. Млечнокиселите бактерии в състава се заселват в стомашно-чревния тракт и така възстановяват баланса и предотвратяват развитието на патогенни бактерии в него. А добавените дрожди прекъсват симптомите на остра и хронична диария.
  9,60 (BGN)
  Снимка на ЛАКТОФЛОР КИДС сашета*10

  ЛАКТОФЛОР КИДС сашета*10

  Лактофлор Кидс е специално разработен пробиотичен продукт за малки деца. Съдържа внимателно селектирани видове млечнокисели бактерии, съдейства за нормалното храносмилане и усвояването на полезните вещества от храната.Специалната комбинация от полезни млечнокисели и бифидо бактерии допринася за доброто храносмилане, както и за поддържане на здравословния баланс на чревната флора. Олигофруктозата е естествен източник на фибри, който подпомага дейността на добрите бактерии и благоприятства храносмилателните процеси.
  9,65 (BGN)
  Снимка на ЛАКТОФЛОР ОПТИ 6 капсули*30

  ЛАКТОФЛОР ОПТИ 6 капсули*30

  ЛактоФлор Опти 6 е синбиотик, който спомага за поддържане на имунната функция и здравословен баланс на чревната микрофлора. ЛактоФлор Опти 6 е иновативен био симбиотик с мощна формула за силна имунна защита. Продуктът представлява специална комбинация от 10 милиарда жизнеспособни добри бактерии, добити от екологично чисти източници от българската природа, както и 6 щама, осигуряващи нормална чревна микрофлора на гастроинтестиналната система. Синбиотикът стимулира нормалното функциониране на имунната система и възстановява функциите на лигавицата на червата. Фибрите + пребиотик подобряват храносмилателните процеси и спомагат за по-добро усвояване на хранителните вещества. Предлага се в опаковка от 30 капсули
  19,60 (BGN)
  Lactoflor Probiotic представлява специално създаден иновативен пробиотик, съдържащ ефективен комплекс от 4 уникални пробиотични щама, които допринасят за поддържането на здравословна стомашно-чревна микрофлора, повишават имунитета и защитните сили на организма и подобряват общото здравословно състояние и тонус.

  ЛАКТОФЛОР ПроБиотик капсули*90

  Lactoflor Probiotic представлява специално създаден иновативен пробиотик, съдържащ ефективен комплекс от 4 уникални пробиотични щама, които допринасят за поддържането на здравословна стомашно-чревна микрофлора, повишават имунитета и защитните сили на организма и подобряват общото здравословно състояние и тонус.
  25,50 (BGN)
  Снимка на ЛАКТОФЛОР СЕВИДА капсули*30

  ЛАКТОФЛОР СЕВИДА капсули*30

  Естествен имуностимулатор с чист бета глюкан , арабиногалактан, селен и цинк. Подкрепя активността на имунните клетки и способността им да поддържат здравословна , чревна микрофлора.Подсилва естествените защитни механизми на човешкото тяло с натурални антиоксидантни свойства.Целогодишна подкрепа на имунната система.
  23,80 (BGN)
  Снимка на ЛАКТОФЛОР Уробиотик Форте сашета*30

  ЛАКТОФЛОР Уробиотик Форте сашета*30

  ТРОЙНА КОМБИНАЦИЯ ЗА ЗДРАВЕ НА УРИНАРНИЯ ТРАКТ. Lactoflor Urobiotic съдържа мощна формула за контрол и превенция на инфекции на уринарния тракт. Трите съставки в продукта допринасят за нормалното функциониране на уринарния тракт, подкрепят отделителната дейност на организма и подпомагат дейността на имунната система.
  25,10 (BGN)
  Снимка на ЛАКТОФЛОР Хелико Протект капсули*15

  ЛАКТОФЛОР Хелико Протект капсули*15

  Lactoflor Helico protect обединява микроорганизми и клетъчни култури - патентован щамп Pylopass - за контролиране нивата на Helicobacter Pylori в стомаха. Подсилен с комбинация от цинк-L-карнозин, подпомагаща възстановяването на гастроинтестиналната флора. Хелико протект благоприятства здравата стомашна среда и естествените метаболитни процеси. Приемът на Лактофлор Хелико протект понижава нивата на бактерията Helicobacter pylori в стомаха и спомага за нормални нива на киселинност.
  21,20 (BGN)
  Снимка на НОТРОКЛОТ НАТОКИНАЗА 100 мг,30капсули

  НОТРОКЛОТ НАТОКИНАЗА 100 мг,30капсули

  NotroClot е хранителна добавка, която е създадена в подкрепа дейността на сърдечно-съдовата система. Този продукт съдържа натокиназа - специален ензим, който е извлечен от нато - традиционнна японска храна, получена чрез ферментация на негенно модифицирани соеви зърна. Нотроклот подпомага нормалната циркулация на кръвта в кръвоносните съдове и съдейства за поддържане в нормално състояние течливостта на кръвта. Допринася за нормалната дейност на костите и ставните връзки и е подходящ за жени след менопауза.
  15,90 (BGN)
  Снимка на Остеоактив Форте 20 ефеверсцентни таблетки

  Остеоактив Форте 20 ефеверсцентни таблетки

  Притежава специална комбинация от калций, магнезий и важни витамини, необходими за възстановяването на костната структура при хора, страдащи от oстеопороза.Помага за предотвратяване развитието на заболяването.Помага за превенцията на oстеопороза, както и за по-бързото възстановяване след травми и счупвания. Особено подходящ за жени в периода на менопауза.
  11,30 (BGN)
  Снимка на ПЕРСКИНДОЛ АКТИВ ГЕЛ 100 мл

  ПЕРСКИНДОЛ АКТИВ ГЕЛ 100 мл

  РЕШЕНИЕ ЗА СТАВНИ И МУСКУЛНИ БОЛКИ.Перскиндол Актив Гел е с мигновен охлаждащ ефект, последван от загряващ и успокояващ ефект. Перскиндол Актив Гел действа противовъзпалително и болкоуспокояващо, предпазва от допълнително подуване и влошаване на състоянието при травми и стимулира възстановителния процес. Перскиндол Актив Гел съдържа етерични масла, които стимулират периферната циркулация и кръвоснабдяването, като по този начин релаксират и успокояват кожата.
  17,20 (BGN) 14,62 (BGN)
  Снимка на ПЕРСКИНДОЛ КУЛ ГЕЛ 100 мл

  ПЕРСКИНДОЛ КУЛ ГЕЛ 100 мл

  Перскиндол охлаждащ гел е за локално приложение при физическо натоварване и спорт, първа помощ при травми.Поради охлаждащите си свойства той се прилага за подобряване на функционалното състояние на мускули и сухожилия.
  17,20 (BGN)
  Стабифлекс™ облекчава симптомите на остеоартрит – най-разпространеният вид дегенеративно заболяване на опорно-двигателния апарат, болки в ставите, скованост, намален обем на движение и постепенна деформация на засегнатата става.

  СТАБИФЛЕКС ефервесцентни таблетки*60

  Стабифлекс™ облекчава симптомите на остеоартрит – най-разпространеният вид дегенеративно заболяване на опорно-двигателния апарат, болки в ставите, скованост, намален обем на движение и постепенна деформация на засегнатата става.
  30,90 (BGN)
  SupraVit Imu-Fe Желязо е високоусвоим органичен комплекс, в комбинация с фолиева киселина, В12, витамин С и натурални полифеноли, който допринася благоприятно за намаляване чувството на отпадналост и умора.

  СУПРАВИТ IMU-FE Желязо 14 мг капсули*30

  SupraVit Imu-Fe Желязо е високоусвоим органичен комплекс, в комбинация с фолиева киселина, В12, витамин С и натурални полифеноли, който допринася благоприятно за намаляване чувството на отпадналост и умора.
  10,60 (BGN)
  Снимка на СУПРАВИТ АКТИВ*20 ефервесцентни таблетки

  СУПРАВИТ АКТИВ*20 ефервесцентни таблетки

  Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, а също така и за защита на клетките от оксидативен стрес.Препоръчва се при динамичен начин на живот и активно спортуване.Необходимата дневна доза витамини и минерали при динамичен начин на живот, активно спортуване, за подсилване на имунитета, при пролетна умора и отпадналост.
  5,40 (BGN)
  Снимка на СУПРАВИТ АЦЕ+ЦИНК+СЕЛЕН* 20 ефервесцентни таблетки

  СУПРАВИТ АЦЕ+ЦИНК+СЕЛЕН* 20 ефервесцентни таблетки

  Хранителна добавка с подсладители под формата на ефервесцентни таблетки, която се използва за укрепване на имунната система и за забавяне процесите на стареене като допринасят за възстановяването на клетките. Съдържа най-ефикасните антиоксиданти, които неутрализират вредните свободни радикали в организма. Подходящ за хора, болни от диабет.
  5,40 (BGN)
  Суправит Витамин Д3 подсилва имунната система и поддържа здрaвето на костите, подобрявайки тяхната плътност. Приемът му подпомага по-доброто усвояване на калций от организма. Оказва благоприятен ефект върху укрепване съпротивителните функции в тялото. Подходящ при остеопороза, особено по време на на менопауза.

  СУПРАВИТ ВИТАМИН Д3 400 IU таблетки*60

  Суправит Витамин Д3 подсилва имунната система и поддържа здрaвето на костите, подобрявайки тяхната плътност. Приемът му подпомага по-доброто усвояване на калций от организма. Оказва благоприятен ефект върху укрепване съпротивителните функции в тялото. Подходящ при остеопороза, особено по време на на менопауза.
  6,90 (BGN) 4,49 (BGN)
  Снимка на СУПРАВИТ Витамин Ц + Цинк 20 ефервесцентни таблетки

  СУПРАВИТ Витамин Ц + Цинк 20 ефервесцентни таблетки

  Витамин Ц подпомага нормалната функция на имунната система и предпазва клетките от оксидативен стрес. Цинкът допринася за нормалният метаболизъм на хранителните вещества. Поддържа нормалното състояние на косата, ноктите и кожата. Може да бъде от полза за намаляване чувството на умора и отпадналост.
  5,40 (BGN)
  Снимка на СУПРАВИТ ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ от А до Я + Женшен 30 таблетки

  СУПРАВИТ ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ от А до Я + Женшен 30 таблетки

  Комбинация от витамини, минерали и женшен , подобряват жизнеността, доброто физическо състояние и имунната система. Добавеният екстракт от женшен тонизира организма и укрепва имунната система. Предлага се в опаковка от 30 таблетки.
  9,95 (BGN)
  Снимка на СУПРАВИТ КАЛЦИЙ+ВИТАМИН C 300 мг,20 ефервесцентни таблетки

  СУПРАВИТ КАЛЦИЙ+ВИТАМИН C 300 мг,20 ефервесцентни таблетки

  Комбинацията има изразено противоалергично действие и повишава устойчивостта на организма спрямо възпалителни и инфекциозни процеси. Калцият е основен градивен елемент на костната система, важен за нормалната функция на нервната и на мускулната система. Витамин С стимулира възстановяването на тъканите, улеснява заздравяването на костни фрактури и рани. Има антиоксидантно действие. Препоръчва се при преумора, отпадналост, анемии от различен произход и бременност.
  5,40 (BGN)
  Снимка на Суправит Керапан капсули*60

  Суправит Керапан капсули*60

  SupraVit Kerapan е балансирана комбинация, създадена за поддържане на добро състояние на кожата, косата и ноктите. Подпомага растежа на косата и допринася за заздравяване на нейната структура, поддържа еластичността на кожата и оказва положително влияние върху заздравяването на нокътната плочка.
  15,50 (BGN) 10,85 (BGN)
  Снимка на СУПРАВИТ Магнезий + B комплекс*20 ефервесцентни таблетки

  СУПРАВИТ Магнезий + B комплекс*20 ефервесцентни таблетки

  Магнезият допринася за нормалното функциониране на нервната система и намалява чувството за отпадналост и умора. Витамините от група В подпомагат нормалното протичане на метаболизма, производството на енергия и нормалната сърдечна функция. Допринася за електролитния баланс на организма. Препоръчва се при натоварване (физическо и емоционално).
  5,40 (BGN)