Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  КОЛДРЕКС МаксГрип Горски Плодове сашета*10

  Производител: OMEGA PHARMA
  Бързо и ефективно лекарство срещу симптомите на настинка и грип. Максимална сила в една доза - осигурява краткотрайно облекчаване на симптомите на настинката и грипа, включително главоболие, висока температура, възпалено гърло, мускулни и ставни болки, запушен нос, синузит и свързаната с него болка.
  Складова единица: 40554
  11,10 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  КОЛДРЕКС МАКСГРИП ГОРСКИ ПЛОДОВЕ (Coldrex MaxGrip Berry fruit) съдържа парацетамол, фенилефрин и аскорбинова киселина (витамин C). Колдрекс МаксГрип Горски плодове осигурява краткотрайно облекчаване на симптомите на настинката и грипа, включително главоболие, висока температура, възпалено гърло, мускулни и ставни болки, запушен нос, синуит и свързаната с него болка.

  СЪСТАВ :1000mg/ 10mg/ 70mg
  парацетамол/ фенилефринов хидрохлорид/ аскорбинова киселина ( paracetamol/ phenylephrine hydrochloride/ ascorbic acid)

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни (включително в старческа възраст) и деца на и над 12 години: по 1 саше, разтворено в чаша с вода, на всеки четири до шест часа. Изсипете съдържанието на сашето в празен съд и напълнете до половината с много гореща вода. Разбъркайте добре. Ако е необходимо, добавете студена вода. Да не се приема по-често от веднъж на 4 часа. Да не се приемат повече от 4 сашета дневно. Да не се превишава посочената доза. С аромат на горски плодове с мента.

  СЪОБЩАВАНЕ НА НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ

  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички възможни неописани в тази листовка нежелани реакции. Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез националната система за съобщаване, Изпълнителна агенция по лекарствата ул. „Дамян Груев” № 8, 1303 София, Teл.: +35 928903417, уебсайт: www.bda.bg. Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

  ОПАКОВКА : 10 сашета

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *