Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  КОЛДРЕКС МаксГрип Лимон сашета*10

  Производител: OMEGA PHARMA
  Бързо и ефективно лекарство срещу симптомите на настинка и грип. Максимална сила в една доза - осигурява краткотрайно облекчаване на симптомите на настинката и грипа, включително главоболие, висока температура, възпалено гърло, мускулни и ставни болки, запушен нос, синузит и свързаната с него болка.
  Складова единица: 30282
  11,00 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  КОЛДРЕКС МаксГрип Лимон (COLDREX MaxGrip Lemon) е лекарствен продукт за облекчаване на симптомите при настинка и грип при възрастни и съдържа три активни съставки.

  Парацетамол, който облекчава болката и понижава високата температура.

  Фенилефринов хидрохлорид, деконгестант, който отпушва носа и синусите, помагайки Ви да дишате по-леко.

  Витамин С (аскорбинова киселина), който се прилага при грип и настинки поради повишените нужди на организма, особено в началния стадий на заболяването.

  СЪСТАВ : 1000mg/ 10mg/ 40mg
  парацетамол/ фенилефринов хидрохлорид/ аскорбинова киселина
  paracetamol/ phenylephrine hydrochloride/ ascorbic acid

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни (включително в старческа възраст) и деца над 12 години е 1 саше на всеки 4 или 6 часа при необходимост. Не взимайте повече от 4 (четири) сашета за период от 24 часа. С вкус на лимон.

  СЪОБЩАВАНЕ НА НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ

  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички възможни неописани в тази листовка нежелани реакции. Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез националната система за съобщаване, Изпълнителна агенция по лекарствата ул. „Дамян Груев” № 8, 1303 София, Teл.: +35 928903417, уебсайт: www.bda.bg. Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

  ОПАКОВКА : 10 сашета

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *