Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Конпроста Форте за здравето на простатата капсули*30

  Производител: Vitagold
  Ефективен контрол на проблемите с простатата! Конпроста форте съдържа уникален висококонцентриран екстракт от прашец на маслодайна рапица, без аналог на пазара. Конпроста форте сигурно и бързо намалява симптомите, свързани с проблеми с простатата, като - нощно уриниране, неприятно чувство при уриниране, често уриниране, непълно изпразване на пикочния мехур, неконтролируеми позиви за уриниране, преждевременна и болезнена еякулация.
  Складова единица: p44436
  24,80 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Кой трябва да приема Конпроста форте?

  Конпроста форте e продукт, специално предназначен за приложение при пациенти с доброкачествена хиперплазия на простата, остър или хроничен небактериален простатит, простадиния и пациенти с преждевременна или болезнена еякулация.

  Как действа Конпроста форте?

  Конпроста форте е висококачествен продукт с дългогодишна клинична употреба. Доброкачествената простатна хиперплазия засяга голям процент от мъжете над 50-годишна възраст. Характеризира се с нарастване обема на простатната жлеза и поява на симптоми, свързани с долните пикочни пътища. Част от тези симптоми, като нощно уриниране и непълно изпразване на пикочния мехур, несъмнено може да окажат негативно влияние върху качеството на живот и самочувствието на мъжа. Доста често възниква и простатит, състояние, което се характеризира с възпаление на простатната жлеза и характерните за него симптоми.

  Конпроста форте е изключително ефективна формула, без аналог на пазара.

  Концентриран екстракт от полен на маслодайна рапица – 300мг

  Екстрактът от полен на маслодайна рапица съдържа голям брой биологично-активни вещества, които обуславят неговото действие. Екстрактът действа като антагонист на алфа-1 рецепторите в простатата и уретрата. В резултат се наблюдава релаксация на гладката мускулатура, разположена в простатната капсула и мехурната шийка, подобрява се уринарния поток и се облекчават оплакванията, свързани с проблема. Действието се изразява и със силен противовъзпалителен ефект, като се намалява отока на простатната жлеза по време на възпалението. Висококонцентрираният екстракт обуславя нуждата само от еднократен дневен прием.

  Витамин E – 20мг

  Витамин E притежава мощно антиоксидантно действие и допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.

  Как се приема Конпроста форте?

  Препоръчва се прием от 1 капсула дневно.

  Опаковка: 30 капсули

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *