Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  LABORATOIRE INNOTECH INTERNATIONAL

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на ВЕНАСИЛК КРЕМ - ГЕЛ ЗА КРАКА 100 мл

  ВЕНАСИЛК КРЕМ - ГЕЛ ЗА КРАКА 100 мл

  Облекчава усещането за тежест и умора в краката. Съдържа диосмин - биофлавоноид, известен със своите антиоксидантни свойства. Благодарение на приятната си текстура, се абсорбира бързо в кожата, без да оставя мазни и/или лепкави следи. Ментолът - друга важна съставка на гел-крема, има освежаващ ефект
  14,10 (BGN)
  Снимка на ИДЕОС 30 таблетки

  ИДЕОС 30 таблетки

  Идеос е лекарствен продукт , който се отнася към групата на т.нар.минерални добавки и се приема при недостиг на калций и витамин Д при възрастни, както и като допълнително средство при лечение на остеопороза. Идеос представлява комбинация от важните за костите минерал калций и витамин Д. Идеос се прилага ефективно в случай на витамин D и калциев дефицит, като ефективно допринася за "попълване" нивата на калций в костите.
  11,70 (BGN)
  Снимка на ФАРМАТЕКС 10 вагинални капсули 18.9 мг

  ФАРМАТЕКС 10 вагинални капсули 18.9 мг

  Този лекарствен продукт се използва като локално противозачатъчно средство. Той значително намалява възможността за забременяване, без напълно да я елиминира, ето защо неговата ефикасност зависи от строгото спазване на правилата за употреба. Фарматекс вагинални капсули може да се използва от всяка жена в детеродна възраст, особено подходящ е за жени, на които временно или постоянно е противопоказано приемането на противозачатъчни таблетки или вътрематочни предпазни средства: спирали, диафрагми и др.
  14,65 (BGN)
  Снимка на ФЛЕБОДИЯ 30 таблетки 600 мг

  ФЛЕБОДИЯ 30 таблетки 600 мг

  Флебодия повишава тонуса на мускулите на стените на вените (венотоник) и защитава малките кръвоносни съдове - капилярите, като увеличава устойчивостта им на вредни влияния (васкулопротекгор). Флебодия трябва да се използва само при възрастни. При проблеми в кръвообращението (тежест в краката, болка, отпуснатост на кожата при залежаване), за лечение на признаците на обострени хемороиди, за лечение на капилярна чупливост.
  25,80 (BGN)
  Снимка на ФЛУДИТЕК сироп 2% 125 мл за деца

  ФЛУДИТЕК сироп 2% 125 мл за деца

  Това лекарство спада към групата лекарства, наречени „муколитици”. То е предназначено за лечение на разстройства на бронхиалната секреция, особенно в случаи на остри белодробни болести: остър бронхит и остри кризи на бронхопневмония при деца над 2 години.
  8,89 (BGN)
  Снимка на ФЛУДИТЕК сироп 5% 125 мл за възрастни

  ФЛУДИТЕК сироп 5% 125 мл за възрастни

  Това лекарство спада към групата лекарства, наречени „муколитици”. То е предназначено за възрастни и деца над 15 години за лечение на заболявания на дихателните пътища, съпроводени със затруднено отхрачване, за откашляне на бронхиалната секреция.
  9,50 (BGN)