Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Laboratoires Ineldea

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Pediakid Дъвчащи Мечета за деца са подходящи за прием през есенно-зимния период, тъй като тогава децата са предразположени към различни вирусни заболявания и настинки.

  ПЕДИАКИД Дъвчащи мечета за имунитет 60 бр

  Pediakid Gommes Imunite e хранителна добавка за деца под формата на желирани мечета, с лек природен аромат на малини, съдържаща витамини, билки и мед, която допринася за нормалното функциониране на имунната система. Pediakid Дъвчащи Мечета за деца са подходящи за прием през есенно-зимния период, тъй като тогава децата са предразположени към различни вирусни заболявания и настинки.
  27,70 (BGN)
  За оптимален прием на витамини и микроелементи, при бебета и деца.С аромат на портокал и кайсия. Със сироп от агаве и пребиотици! Без глутен, алергени и ГМО!

  ПЕДИАКИД Сироп 22 витамина и микроелемента,125 мл

  Pediakid 22 Vitamines е хранителна добавка под формата на сироп, с лек природен аромат на портокал и кайсия, която осигурява оптималния нужен прием от витамини и микроелементи за здравето на децата. Pediakid Сироп за деца е обогатен с екстракт от агаве и пребиотици.
  30,60 (BGN)
  Снимка на ПЕДИАКИД Сироп за имунитет 125 мл

  ПЕДИАКИД Сироп за имунитет 125 мл

  Допринася за нормалното функциониране на имунната система.С аромат на боровинки.Със сироп от агаве и пребиотици! Без глутен, алергени и ГМО!
  26,10 (BGN)
  Снимка на ПЕДИАКИД Сироп за нос и гърло 125 мл

  ПЕДИАКИД Сироп за нос и гърло 125 мл

  За изчистване и успояване на дихателните пътища.С аромат на мед и лимон.Със сироп от агаве и пребиотици. Без глутен, алергени и ГМО.
  30,20 (BGN)
  Снимка на ПЕДИАКИД Сироп за суха и влажна кашлица 125 мл

  ПЕДИАКИД Сироп за суха и влажна кашлица 125 мл

  За успокояване на дихателните пътища, при суха и влажна кашлица.С аромат на лимон. Без глутен, оцветители, консерванти и алергени!
  26,10 (BGN)
  Снимка на ПЕДИАКИД Спрей за нос и гърло 20 мл

  ПЕДИАКИД Спрей за нос и гърло 20 мл

  За облекчаване на хремата и успокояване на гърлото.Комбинацията в спрея на вода от Мъртво море, която почиства лигавиците и улеснява изхвърлянето на микроби и слуз и алое вера, което предпазва от дразнене, успокоява болките в гърлото и ограничава разпространението на инфекциите.
  25,90 (BGN)