Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  LecoVita

  LecoVita е българска компания, специализирана в производството на хранителни добавки, зад която стоят хора с дългогодишен професионален опит и здравно образование.

  Продуктите от LecoVita са висококачествени и безопасни, разработени за осигуряване на по-добро здраве и пълноценен живот, произведени под контрола на квалифицирани аналитици и технолози. Растителните екстракти, витамини, минерали и животински суровини са набавени от утвърдени доставчици и производители със сертификат за ефективност и качество.

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Daily Mag е хранителна добавка за пиене с магнезий, обогатена с витамин С, с приятен вкус на малина и с подсладител. Поддържа мускулите здрави и влияе благоприятно върху работата на нервната, сърдечно-съдовата и имунната система.

  Дейли Маг магнезий за мускулите, сърцето и нервите 25 мл ампули*20 Лековита

  Daily Mag е хранителна добавка за пиене с магнезий, обогатена с витамин С, с приятен вкус на малина и с подсладител. Поддържа мускулите здрави и влияе благоприятно върху работата на нервната, сърдечно-съдовата и имунната система.
  34,20 (BGN)
  LecoVita Периферин подкрепя здравето и оптималното функциониране на периферната нервна система. Подпомага функционирането и възстановяването на невроните, по-бързата регенерация на увредената обвивка на нервите и така оптимизира нервната проводимост.

  ПЕРИФЕРИН за периферната нервна система ампули*20 Лековита

  LecoVita Периферин подкрепя здравето и оптималното функциониране на периферната нервна система. Подпомага растежа, деленето, функционирането и възстановяването на невроните, по-бързата регенерация на увредената обвивка на нервите и така оптимизира нервната проводимост. Спомага за намаляване симптомите на периферната невропатия (изтръпване, скованост и загуба на сетивност в крайниците). Подобрява функционирането на опорно-двигателната система - стави, кости, ставни връзки, мускули и сухожилия. Благоприятно повлиява еластичността на ставния хрущял. Запазва и укрепва ставите и съседните тъкани. Намалява възпаленията и спомага за облекчаване на болката.
  37,80 (BGN)
  LecoVita Периферин подкрепя здравето и оптималното функциониране на периферната нервна система. Подпомага функционирането и възстановяването на невроните, по-бързата регенерация на увредената обвивка на нервите и така оптимизира нервната проводимост

  ПЕРИФЕРИН за периферната нервна система капсули*30 Лековита

  LecoVita Периферин подкрепя здравето и оптималното функциониране на периферната нервна система. Подпомага функционирането и възстановяването на невроните, по-бързата регенерация на увредената обвивка на нервите и така оптимизира нервната проводимост. Спомага за намаляване симптомите на периферната невропатия (изтръпване, скованост и загуба на сетивност в крайниците), подобрява функционирането на опорно-двигателната система -стави, кости, ставни връзки, мускули и сухожилия и повлиява еластичността на ставния хрущял.
  21,95 (BGN)