Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Лъвска грива с Черен пипер таблетки*365

  Производител: WeightWorld
  Таблетките Лъвска грива с Черен пипер допринасят за нормалното състояние на имунната система. Използваният за продукта стандартизиран екстракт 25:1 от плодно тяло на гъбата Hericium Erinaceus помага за укрепване на естествените защитни сили. Заедно с ефектите на добавения към формулата екстракт от плод на черен пипер (Piper nigrum), поддържа функцията на мозъка и сърцето. Таблетките помагат за детоксикация на тялото и регулиране на теглото.
  Складова единица: 52674
  57,50 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Препоръчителната дневна доза за възрастни е 1 таблетка, доставяща на тялото голямо количество полифеноли. Тази опаковка с 365 таблетки осигурява редовен прием за цяла година.

  С какво гъбата Лъвска грива е полезна за здравето

  Лъвската грива е ядлива дървесна гъба, която се среща в Северна Америка, Европа и Азия и често се използва като кулинарен деликатес в източната кухня. Намира приложение и в традиционната китайска медицина заради здравословните ефекти, дължащи се на богатството от биоактивни вещества в състава на плодното ѝ тяло.

  Гъбата е ценна за здравето, тъй като оказва:

  Когнитивно действие: Гъбите Лъвска грива съдържат хериценони и еринацини, които са изследвани за потенциала им да стимулират производството на фактора на растеж на нервите. Този фактор е от съществено значение за поддържането и оцеляването на невроните, което предполага, че гъбата може да помага при болестта на Алцхаймер и деменция.

  Подкрепа на нервната система: Лъвската грива може да има невропротективни свойства, като помага за възстановяване на увредени нерви и за справяне със заболявания като множествена склероза.

  Противовъзпалителни и антиоксидантни ефекти: Гъбите от този вид са богати на антиоксиданти, които помагат в борбата с оксидативния стрес и възпалителните процеси в тялото. Тези свойства могат да играят роля за намаляване на риска от развитие на хронични заболявания.

  Храносмилателен комфорт: Лъвската грива може да поддържа стомашно-чревното здраве чрез стимулиране на растежа на полезните чревни бактерии, които подпомагат храносмилането и подобряват усвояването на хранителните вещества.

  Как благоприятства състоянието на организма продуктът с гъби Лъвска грива на WeightWorld

  Този продукт предлага комбинираните ползи от гъбата Лъвска грива и черен пипер като:

  Помага за укрепване на собствената имунна защита.

  Поддържа паметта.

  Подкрепя релаксацията и възстановяването.

  Подпомага сърцето и мозъка.

  Детоксикира тялото.

  Участва в регулирането на теглото.

  Кои са предимствата на тези таблетки с гъби Лъвска грива

  Всяка таблетка съдържа оптималната комбинация от 2000 mg гъба Лъвска грива и 30 mg екстракт от черен пипер.

  Продуктът е създаден от компания с над 18 години опит в индустрията и в производството на повече от 200 здравословни добавки.

  Таблетките не съдържат ГМО, добавени аромати или подсладители.

  Продуктът е идеален за хора на веганска диета или с непоносимост към глутен.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *