Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Магнезий+йонен комплекс от 72 микроминерали таблетки*60 Натроцевтика

  Производител: Natroceutics UK
  Natroceutics Magnesium Trace Mineral Complex е хранителна добавка за подпомагане на нервната система, съня, метаболизма, костите и мускулите. Подпомага поддържането на оптималните нива на магнезий.
  39,99 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Като основен минерал за оптимално здраве, магнезият участва в повечето основни метаболитни процеси, играейки решаваща роля в над 300 ензимни реакции, протичащи през целия ден. Дефицит на магнезий – причинен от неадекватни количества хранително съдържание в нашата диета, може да доведе до широк спектър от здравословни състояния.

  Магнезий + йонен комплекс от 72 микроминерали е разработен, за да достави оптимални нива на магнезий и да преодолее ограниченията на конвенционалните добавки чрез комплекс, който включва липозомен магнезий, магнезиев цитрат и пълния спектър от 72 микроминерали .

  Магнезиев цитрат + липозомен магнезий + 72 йонен минерален комплекс.

  Повишена бионаличност и абсорбция. Удължено освобождаване. Цялостен комплекс от магнезий + 72 йонен спектър микроелементи. Удобен за използване в еднократна дневна доза.

  Състав в една дневна доза (2 таблетки):

  Елементарен магнезий + 72 йоннен спектър от минерали - 250мг

  (Елементен магнезий*, се състои от:

  Липозомен магнезий Cellg8™: 300мг

  Магнезиев цитрат: 534мг

  ConcenTrace AC: 748мг)

  *Елементен магнезий описва колко е точното количество Магнезий, което ще се усвои независимо от количеството на магнезиевото съединение, което обичайно е по-голямо число (с което се подвежда обикновено потребителя).

  Състав в една таблетка: Елементарен магнезий 72 йонни следи от минерали - 125мг

  (Елементен магнезий, състоящ се от: Липозомен магнезий Cellg8™: 150 mg Магнезиев цитрат: 267 mg ConcenTrace AC: 377 mg) Капсула: брашно от кафяв ориз, магнезий стеарат и силициев диоксид.

  Всяка таблетка доставя 72 йонни микроминерали, еквивалентни на 10 капки течност Trace Mineral Research®, ConcenTrace™ AC

  Иновацията Trace Mineral накратко:

  Тялото се нуждае от основни минерали, за да индуцира и генерира импулси без тях нито един мускул не би функционирал. Минералите се абсорбират в кръвта чрез стените на тънките черва. С кръвта достигат до всички клетки на тялото, където е необходимо.

  За да бъдат напълно усвоени, минералите трябва да са в йонна форма. Въпреки че стомашната киселина помага за йонизирането на минералите в тялото, когато приемаме вече йонизирани минерали в добавка, това помага да се усвои по-ефективно.

  Множество ползи за здравето - Ionic Trace Mineral Complex–72+ йонни микроминерали помагат за възстановяване на рН баланса и регулират функцията на червата, съня и настроението; отпуснат мускулите, облекчат спазмите. Комплексът от микроминерали поддържа жизненоважни функции в тялото като производство на клетъчна енергия, синтез на здрави хормони, невротрансмитери и ДНК. Те подпомагат нервната проводимост и минералната плътност на костите. Магнезият и хлоридът могат да.

  Препоръчителна дневна доза:

  Приемайте 1-2 таблетки на ден с храна или както е препоръчано от вашия медицински специалист.

  Продуктът е подходящ за възрастни над 12 години, за диабетици, вегани и вегетарианци.

  Продуктът не съдържа: Изкуствени оцветители и аромати, Алкохол, Млечни продукти, Глутен и пшеница, Соя, Захар, ГМО, Консерванти.

  Произведено в GMP съоръжение.

  Хранителните добавки не заместват здравословното хранене.

  Съхранявайте на стайна температура, не на пряка слънчева светлина.

  Предупреждение: Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца.

  Предупреждение: Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

  Номер/ дата/на регистрация. Т1623300510 09.02.2023 2599 03.02.2023

  Производител: Natroceutics UK Ltd

  Вносител: Флоравит Бг ООД Пловдив ул.В.Търново 1.

  Срок на годност и партида : виж на опаковката

  Нето тегло: 190гр.

  Съдържа 60 таблетки.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *