Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  МЕДИЛАКТА КИДС за чревен баланс сашета*10

  Производител: Sopharma
  Медилакта Пробиотик + Пребиотик за деца спомага за възстановяването и поддържането на нормалния стомашно-чревен бактериален баланс. В същото време подкрепя имунната система, като повишава естествените защитни сили на организма.
  Складова единица: 44495
  14,80 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Продуктът се отличава със своята специална формула с 3 пробиотични бактериални щама - Saccharomyces boulardii, Lactobacillus acidophilus и Lactobacillus Rhamnosus. Към тях е добавен пребиотикът инулин - фибри, служещи като храна за пробиотиците и подкрепящи функцията им.

  Активни съставки:

  Saccharomyces boulardii - вид лиофилизирани дрожди, които имат пряк антимикробен ефект, като извеждат патогенните микроорганизми от червата и по този начин, позволяват на собствените лактобактерии да се размножават. Намаляват производството на токсини и ускоряват тяхното отделяне. Повишават нивото на имунната защита в червата чрез стимулиране на производството на секреторен имуноглобулин А (IgA), което е особено важно при вирусни инфекции.

  Lactobacillus acidophilus - вид бактерия от семейство Lactobacilaceae, която е част от нормалната човешка микрофлора и обитава дебелото черво на човека. Участва в процесите на поддържане на чревната микрофлора в здравословно и балансирано състояние, включително чрез подпомагане процесите на усвояване на храната и минералните вещества от организма. Тази бактерия участва в синтеза на различни ензими, минерали и витамини;

  Lactobacillus Rhamnosus - принадлежи към рода Lactobacillus, вид бактерии, които произвеждат ензима лактоза. Този ензим разгражда лактозата, намираща се в млякото, до млечна киселина. Защитава стомашно-чревния тракт, спомага за по-доброто усвояване на хранителните вещества, подпомага храносмилането и защитната бариера на организма, допринася за размножаването на „добрите“ бактерии.

  Инулин - пребиотик. Представлява несмилаем хранителен компонент - фибри, чийто положителен ефект се изразява в стимулиране на растежа и развитието на полезните чревни бактерии. По този начин, подпомага и засилва действието на пробиотиците.

  Състав в 1 саше: Saccharomyces boulardii2,5 млрд. CFULactobacillus acidophilus2,5 млрд. CFULactobacillus Rhamnosus1 млрд. CFUИнулин3500 mg

  Начин на употреба:

  За деца под 6 годишна възраст - по 1 саше един път дневно.

  За възрастни и деца над 6-годишна възраст - по 1 саше два пъти дневно.

  Съдържанието на сашето се разтваря във вода, сок, адаптирано мляко или друга подходяща напитка със стайна температура.

  Опаковка: 10 сашета

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *