Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  MEDIS

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на ВАЯ ПРОБИОТИК капки 10 мл

  ВАЯ ПРОБИОТИК капки 10 мл

  Пробиотични капки , които действат активно срещу чревни разстройства при новородени, бебета и деца. Балансират чревната микрофлора, предотвратяват растежа и развитието на вредните бактерии и възпрепятстват храносмилателни проблеми и инфекции. Пробиотиците представляват живи микроорганизми, които консумирани в достатъчни количества, осигуряват ползи за здравето на стомашно-чревния тракт, а от там и на цялата имунна система.
  19,95 (BGN)
  Снимка на ВАЯ ПРОБИОТИК D3 капки 10 мл

  ВАЯ ПРОБИОТИК D3 капки 10 мл

  Waya пробиотични капки с витамин D3 е хранителна добавка за подпомагане здравия растеж и развитие на костите при бебета (новородени и кърмачета) и деца. Съдържа Lactobacillus rhamnosus GG в маслена суспензия и витамин D3. Маслената суспензия е без никакви стабилизатори, антиоксиданти и консерванти, които могат да предизвикат спазми, тежест или колики. Витамин Д3 е много важен за нормалния растеж и развитие на костите при децата. Също така играе важна роля за функциите на имунната система. Капките са с неутрален вкус и мирис. Витамин Д3 е от растителен произход и е подходящ за вегетарианци.
  24,65 (BGN)
  Снимка на ГЕНГИГЕЛ ГЕЛ 20 мл

  ГЕНГИГЕЛ ГЕЛ 20 мл

  Gengigel гел е особено подходящ за по-лесно достъпни места в устната кухина в случай на остри състояния на пародонтоза ,гингивит, афти и други язви в устната кухина. Съдържа хиалуронова киселина, подходяща за незабавна помощ при облекчаване на симптомите на възпаление на пародонталната тъкан.
  19,90 (BGN)
  Снимка на ГЕНГИГЕЛ ПЪРВИ ЗЪБКИ гел 20 мл

  ГЕНГИГЕЛ ПЪРВИ ЗЪБКИ гел 20 мл

  Предназачен за облекчаване на болка, раздразнение и възпаление, възникващи при поникване на първите зъбки при малки деца. Продуктът облекчава подуването и подпомага зарастването на венците.
  20,30 (BGN)
  Снимка на ГЕНГИГЕЛ РАЗТВОР ЗА УСТА 150 мл

  ГЕНГИГЕЛ РАЗТВОР ЗА УСТА 150 мл

  Gengigel вода за уста е подходящ за поддържане на здравето в устната кухина, затова се препоръчва да се използва като част от ежедневната хигиена на устната кухина. Ефективната, практична и безопасна вода за изплакване на устата действа равномерно върху цялата повърхност на устната лигавица.
  19,80 (BGN)
  Снимка на ГЕНГИГЕЛ СПРЕЙ 20 мл

  ГЕНГИГЕЛ СПРЕЙ 20 мл

  Gengigel под формата на спрей е изключително подходящ за приложение при по-трудно достъпни или болезнени места в устната кухина. Съдържа хиалуронова киселина, подходяща за незабавна помощ при облекчаване на симптомите на възпаление на пародонталната тъкан.
  19,80 (BGN)
  Снимка на ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН 30 капсули

  ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН 30 капсули

  Defendyl® Капсулите са хранителна добавка с Имуноглюкан, витамин С и цинк, които оказват влияние върху работата на имунната система.Defendyl® капсули се препоръчва на всички, които често боледуват, бързо се изморяват и са изложени на психически или физически стрес.
  27,75 (BGN)
  Снимка на ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН сироп 120 мл

  ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН сироп 120 мл

  За по-добър имунитет на деца в предучилищна възраст. Defendyl® Сироп е хранителна добавка с Имуноглюкан и витамин С. Сиропът е предназначен специално за деца, но може да се използва и от възрастни, които предпочитат прием на хранителни добавки в течна форма.
  27,50 (BGN)
  Нова охлаждаща пяна за деца болни от варицела. Охлаждащата пяна PoxClin® е помощно медицинско средство от естествени съставки, като например алое (Aloe barbadensis) и лайка, предназначен за деца с варицела.

  ПоксКлин Охлаждаща пяна при варицела*100 мл

  Нова охлаждаща пяна за деца болни от варицела. Охлаждащата пяна PoxClin® е помощно медицинско средство от естествени съставки, като например алое (Aloe barbadensis) и лайка, предназначен за деца с варицела. Добре знаем, че най-честият проблем при тази болест е сърбежът и чесането, което може да предизвика усложнения или трайни белези. Затова лечението преди всичко е насочено към предотвратяване на сърбежа.
  19,40 (BGN)
  Розакта крем, който съдържа масло от розмарин е традиционен растителен лекарствен продукт, използван при възрастни за облекчение на слаба мускулна и ставна болка и леки нарушения на периферното кръвообращение (със симптоми като напр. студени крака).

  РОЗАКТА крем*50 гр

  Розакта крем, който съдържа масло от розмарин е традиционен растителен лекарствен продукт, използван при възрастни за облекчение на слаба мускулна и ставна болка и леки нарушения на периферното кръвообращение (със симптоми като напр. студени крака).Това е традиционен растителен лекарствен продукт за приложение при специфични показания, основаващи се изключително на дългогодишна употреба.
  12,55 (BGN)