Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  MIUM LAB

  Предлаганите от Mium Lab продукти обхващат всички основни категории в областта на здравето и благосъстоянието, включително красота, сън, енергия, имунитет, стрес, менопауза, храносмилане и специална гама за деца. Желираните дражета са 100% разработени и произведени във Франция. Те са веган и са създадени от чисти и безопасни съставки, като се използват само естествени аромати и оцветители.

  Със седалище в Париж, Франция, Mium Lab е марка желирани хранителни добавки, стартирана от основателя и главен изпълнителен директор Дейвид Гюнун през 2019 г.

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на Желирани дражета ВИТАМИН D*42 Mium Lab

  Желирани дражета ВИТАМИН D*42 Mium Lab

  Добавянето на витамин D е от съществено значение, за да се избегне недостигът му, особено през есента и зимата. Ето защо разработихме ЖЕЛИРАНИ ДРАЖЕТА ВИТАМИН D без захар, на растителна и витаминна основа, с вкусен натурален вкус на МАНГО. Приемът на Желирани дражета Витамин D подпомага имунната система и запазва костите здрави.
  53,50 (BGN)
  Снимка на Желирани дражета ЕНЕРГИЯ*42 Mium Lab

  Желирани дражета ЕНЕРГИЯ*42 Mium Lab

  Желираните дражета ЕНЕРГИЯ са идеални за хора, които искат да бъдат по-продуктивни през деня. Хора, които са са склонни към спад на енергията в следобедните часове, както и спортни ентусиасти, които искат да оптимизират издръжливостта си. Приемът на Желирани дражета ЕНЕРГИЯ осигурява намаляване на умората, повишаване на тонуса и стимулиране на нормалния енергиен метаболизъм през целия ден!
  53,50 (BGN)
  Снимка на Желирани дражета за ДЕЦА Мултивитамини*42 Mium Lab

  Желирани дражета за ДЕЦА Мултивитамини*42 Mium Lab

  Желирани дражета за ДЕЦА Мултивитамин са специално разработени за деца на възраст над 4 години. Те са идеални за допълване на хранителния режим на развиващите се деца. Тяхната формула допринася за здравословен растеж и подпомага имунната система. Имат страхотен вкус на кола, който ще се превърне в любим на вашите деца. Продуктът НЕ съдържа захар и изкуствени оцветители.
  39,50 (BGN)
  Снимка на Желирани дражета ИМУНИТЕТ*42 Mium Lab

  Желирани дражета ИМУНИТЕТ*42 Mium Lab

  Щом започне да застудява, винаги става дума за едно и също нещо: зимни инфекции и настинка! Изпробвайте нашите ЖЕЛИРАНИ ДРАЖЕТА за ИМУНИТЕТ, научно разработени с растителни съставки и витамини, за да ви помогнат да се справите по-ефективно с промяната на сезоните. Желираните дражета ИМУНИТЕТ подпомагат имунната система и устойчивостта на организма.
  53,50 (BGN)
  Снимка на Желирани дражета ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА*42 Mium Lab

  Желирани дражета ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА*42 Mium Lab

  Искате ли да предотвратите признаците на стареене или да подобрите качеството на кожата си? Желираните дражета ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА на Mium Lab са хранителна добавка с висока доза хиалуронова киселина (150 mg) за овлажняване и стягане на кожата, подсилена с Витамин С, който участва в синтеза на колаген.
  62,50 (BGN)