Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Нео-Ангин таблетки за смучене*12

  Производител: Klosterfrau
  Neo-angin се използва за симптоматично лечение на леки инфекции в устната кухина, вкл. ларингити, фарингити,тонзилити, гингивити. Със своята доказана TriActive формула, нео-ангин® има тройно действие-намалява болката, успокоява възпалението, ефективен срещу патогените причиняващи инфекцията.
  Складова единица: 52598
  4,85 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Когато болестотворните причинители на инфекцията атакуват лигавицата на устата и гърлото, тялото реагира с възпаление на лигавицата и типичните симптоми на болки в гърлото, дразнене, зачервяване и подуване на гърлото, както и затруднено преглъщането.

  Трите активни съставки, които се съдържат в нео-ангин® - Амилметакрезол, дихлорбензил алкохол и Левоментол - потискат възпалителните и болкови медиатори, които са отговорни за възпалението на лигавиците на на устата и гърлото и болките в гърлото. Това е начинът, по който нео-ангин® успокоява болката и облекчава възпалението.

  В допълнение, активното вещество Левоментол има охлаждащ ефект и следователно допринася за успокояване на болките в гърлото.

  Няколко изследвания са доказали научно ефикасността на нео-ангин®. Те показват, че комбинацията от Амилметакрезол, дихлорбензил алкохол и Левоментол е особено ефективна и допринася за ефикасността на нео-ангин®.

  СЪСТАВ: в 1 таблетка за смучене:
  2,4-дихлоробензил алкохол (2.4-dichlorobenzyl alcohol) 1,20mg
  амилметакрезол (amylmetacresol) 0,60mg
  левоментол (levomenthol) 5,90mg
  другите съставки: масло от звездовиден анасон, ментово масло, захароза, глюкозен сироп.

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни и деца над 6 годишна възраст трябва да приемат по 1 таблетка за смучене на всеки 2-3 часа. Таблетката трябва да се остави да се разтвори бавно в устата. Максималната дневна доза е 6 таблетки за смучене.

  Опаковка : 12 таблетки

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *