Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  NikSen

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на ВИТАМИН С + ЦИНК таблетки за смучене*60

  ВИТАМИН С + ЦИНК таблетки за смучене*60

  Витамин С + Цинк е хранителна добавка с подсладител под формата на таблетки за смучене, която значително намалява риска от инфекции и насърчава имунния отговор.Допринася за нормалната функция на имунната система.
  3,90 (BGN)
  Снимка на ВИТАМИН С СИРОП 150 мл

  ВИТАМИН С СИРОП 150 мл

  "Витамин С" сироп представлява бързо усвояема течна форма на Аскорбиновата киселина. Допринася за: нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, нормалното функциониране на нервната система,нормалната функция на имунната система,за защита на клетките от оксидативен стрес,намаляване чувството на отпадналост и умора . Естествен антиоксидант.
  5,90 (BGN)
  ФЛЕВИЯ повишава тонуса на венозната стена и намаляват пропускливостта на капилярите, при болки и тежест в краката, при разширени вени, периферни отоци и хемороиди.

  ФЛЕВИЯ при разширени вени и хемороиди таблетки*30

  ФЛЕВИЯ повишава тонуса на венозната стена и намаляват пропускливостта на капилярите, при болки и тежест в краката, при разширени вени, периферни отоци и хемороиди.
  12,99 (BGN)
  Люспи от семена на бял живовляк.Източник на растителни фибри, които имат свойството да регулират функциите на стомаха и да стимулират перисталтиката на червата.

  ХУСК ПСИЛИУМ ФИБРИ 100 гр

  Люспи от семена на бял живовляк.Хранителна добавка. Източник на растителни фибри, които имат свойството да регулират функциите на стомаха и да стимулират перисталтиката на червата. Действа слабително при запек. Повлиява положително холестерола. Подобрява контрола върху кръвната захар.Подпомага регулирането на теглото.Подходящ за хора на кето режим.
  7,25 (BGN)